Evet aynen öyle canımKatiliyorum cnm size. Kendi basimiza zayiflayabilseydik burada olmazdik. Nasil menulerimiz guzel olunca birbirimizi tebrik ediyorsak hatalarimizdada uyarmamiz lazim. Buradaki amacimiz bu
Oy yerim o fıstığı halasııı seni göremiyoruz diye dedimçok çok yoğunum banu cumartesi doğum günü var dikişle uğraşıyorum pasta ikramlar ayriyetten 2 çocukdurumum fenaa
ahhhh canimmmmm allah analı babalı büyütsün inşallah
ahhhh liliii fıstığım o benim bir zararı yokki doğum günü var ya kızımın bu hafta bide o eklendi fena kisturmacadayim
hayırdır lilosum nolduuuu
Maşallah sana yaaa bırak 3 çocuğu ben bi taneyle bile cesaret edemem eşim olmadan parka gitmeyeIyi geceler kizlar
Sabah markete gitmistik. 11 gibi saglik ocagindan aradilar meryemin 2 asisi yoktu biri gelmis. Meryem uyaninca saat 2 ye dogru saglik ocagina gittik. Agzindan asi damlattilar. Digeri 2-3 gun sonra gelirmis. Onu bacaktan yapacaklar. Neyse cikinca parka gittik kizlar biraz oynadi. Kizlar farkli yerlerde oynadi takip etmem zor oldu. Ikisi beraber oynasa ya da esim vs olsaydi yanimda parkin etrafinda yururdum, yuruyen bayanlar vardi heves ettim ama olmadi. Eve geldik meryemi yedirdim yatirdim. Pantalonumun belini daralttim yururken dusuyor rahatsiz oluyorum. Orucluydumda gecede gec yattigim icin uykum geldi kizlara atistirmalik verdim onlar cizgifilm izlerken uyudum biraz esim gelene kadar. Tabi arada bagrismalara mudahale ettim ama dinlendim cok sukur. Aksama yemek yapmadim. Corba ve tiftilmis tavuk vardi yanina salata yaptim. Iftarda onlari yedim. Kizlari yatirdim camasir topladim simdi kahvemi ictim. Sonra aksam bulasiklarini toplayip camasirlari utulicem.
Eki Görüntüle 2247772
Tesekkur edrrim cnm. Hava guzel olunca iceride tutamiyorsun cocuklari napalimMaşallah sana yaaa bırak 3 çocuğu ben bi taneyle bile cesaret edemem eşim olmadan parka gitmeyebazı hatunlar doğuştan maharetli senin gibi ben çok korkağım yani kontrolümden çıkan yada çıkabilecek olan şeylere yanaşamıyorum
Bu hafta sapıttım yine buralara uğramaya korkuyorumumutluanne83 nerelerdesin canım,yoğunluk mu var ben bişey kaçırdım mı
D Deliidivane şekerim sende de herşey yolunda demi?
E ebideryal abla tam gaz yazcam gibi şeyler dedin ama yine yüzünü gören cennetlik,gel artık canım
Ütü neysede hayatta bulaşığı bırakıp yatamam benyani muhakkak makinaya dolacak o tezgah tertemiz olacak hatta makina dolmamışsa bile çalışacak,sabah girdiğimde mis gibi bulcam,uykusuz ölsemde bende takıntı orayı öyle bırakamam
Kahvaltim tam karatay oldu. Labne kutusu bitmisti kenar koselerde az vardi toplam 1 tk yoktur. Kutunun icine 2 yumurta kirip karistirdim. 1 kapya biberi z.yaginda soteledim uzerine yumurtayi doktum. 9 zeytin, 5 domates, 2 badem salatalik, 4ceviz, beyaz peynir.
Yemegim hic yok simdi zeynebe kahvalti yedirip mutfaga gircem. Oglen icin dondurucudan haslanmis mas fasulyesi cikardim. Salata yapip yemegi dusunuyorum belki yaninda yogurtta yerim.
Eki Görüntüle 2247854
Tesekkur ederim cnm. Benim ortancada sebze yemiyor agzina dahi surmuyor. Buyuyunce yer diye umit ediyorum.Normalde bende bırakmam da işte dün tembelligim tuttu
En güzeli hemen yapmak bak şimdi mutfağı toparlamak vartabu bir yandan oglenlik ve aksamlik yemegimi de yaparım hazır olur
Bugün de patlıcan yemegi yapacağımNormalde ağzına mantar sürmeyen büyük kız 1 kasım da olsa yedi bugün de patlıcan yiyeceğine söz verdi ufak ufak başlıyor sebzeler ilk sefer 1er kaşık ikinci seferde 2 kaşık sözü verdi zaten maksimum 4 kaşık yiyecegiz başı zorlamadan alistirayim dedim
Afiyet olsun canım çok lezzetligörünüyor
Tesekkur ederim cnm. Benim ortancada sebze yemiyor agzina dahi surmuyor. Buyuyunce yer diye umit ediyorum.
Hadi bakalım sana kolay gelsinPrensesin yeni yaşı hep güzellikler getirsin ....iyiki doğmuş
Bu arada şu doğum gününü de atlatip dön sende aramıza
Yine her zamanki gibi harika bir menüaz da olsa squat var ama cuma itibaren Liste olacağına göre daha fazla olur o nasılsa
okuyamadım canım geçmişi senin tatlı diline kim kızmış kim yanlış anlamış sen hep iyilikle konuşuyorsunOy yerim o fıstığı halasııı seni göremiyoruz diye dedimbecerikli hatun kıyafet bitince belki giyilmemiş haldede olsa atarsın
Boşver bebişim bişey olduğu yok
Amin canım. Ben de babamı kaybettim. Anne, baba kaybı
Fark etmiştim kocaman gülümsemenin ardında saklanan hüznü ..
Aynı zaman da çok güçlü ve tevekkül sahibi bir olduğunu da farkettim ❤
Hepimiz gerek benzer gerek farklı farklı olumsuzluk yaşadık, yaşıyoruz önemli olan üstesinden gelebilmek..
Benim de annem babam yaşamıyor cook erken yaşta kaybettim ikisinide
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun tüm kayiplarimizin
Günaydın ❤
Bir miktar boyun sırt tutulması ile negatifliğim üstümde hayır olsun sonu inş.
Spor dk ları için herkes puan hesaplarsa bu hafta toplu yazalım deneyelim olur mu?
Kızlar ben havaalanındayım. Pazara kadar yokum. İnternet bulursam damlarım tabi
Mutfak temizlendioglenlik çorba hazir hatta aksamlik yemegim bile ateşe kondu
Şimdi keyif çayı yaptım kendime tabi yeşilsonrada biraz kendime bakım yapip duş alayım
Valla hazır ufakken ödül koyarak yedirmeye çalışbir şeyi 21 kere yedikten sonra damak alisirmis ben hata yapip israr etmedim büyüdüğünde yer diye ama şimdi daha zor ufak hik mik da yapsa aaaa hatirim için de olsa 1 kaşık ye diye diye alıştı ıspanak olsun patlıcan olsun yiyor brokoli ve karnabahar bile yiyor ama büyük hatır dinlemiyordu düne kadar şimdi sırf bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için razı geldi
Basiniz sagolsun cnm mekani cennet olsun. Saglicakla git gel insallahAmin canım. Ben de babamı kaybettim. Anne, baba kaybıtarif edilemiyor.
Elhan güçlü kadın. Acılarla güçlenir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?