Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Katiliyorum cnm size. Kendi basimiza zayiflayabilseydik burada olmazdik. Nasil menulerimiz guzel olunca birbirimizi tebrik ediyorsak hatalarimizdada uyarmamiz lazim. Buradaki amacimiz bu
Evet aynen öyle canım kimse kimseyi kırmak istemez burda,öyle algılamamak lazım,herkes deneyimini paylaşıyorki birine faydası dokunsun diye

Oy yerim o fıstığı halasııı seni göremiyoruz diye dedim becerikli hatun kıyafet bitince belki giyilmemiş haldede olsa atarsın

Boşver bebişim bişey olduğu yok

Maşallah sana yaaa bırak 3 çocuğu ben bi taneyle bile cesaret edemem eşim olmadan parka gitmeye bazı hatunlar doğuştan maharetli senin gibi ben çok korkağım yani kontrolümden çıkan yada çıkabilecek olan şeylere yanaşamıyorum

Tesekkur edrrim cnm. Hava guzel olunca iceride tutamiyorsun cocuklari napalim

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bu sabah uykumu almış olarak uyandım gerçi sağ olsun eşim bu sefer de yorgan dolanıp beni açıkta bırakınca hafif böbrekler ağrıyor ( deli yatıyorum tabi tshirt de yukarı kayınca usumusum )

Kendime sıcak suyumu hazırladım birazdan geçer nasılsa olmadı sıcak su torbasında takviye yaparım

Bugünü hepimiz mümkün olduğu kadar hafif ve bol suyla geçirelim ki cumaya şurda kaldı 2 gün bol eksileri gelsin

Bu arada gece eşim küçük kizla yatınca bizde büyükle yatalim dedik ama yatağa girince muzurlugumuz tutunca resmen gülme krizine girdik

Babamın yerine benle idare edeceksin artık diyince eeee yapacak bir şey yok o zaman ver bir iyi geceler öpücüğü ama dudaktan dedim muzurluk olsun diye anam bir başladı gülmeye anlatamam o ara gülmekten bir de kazayla minnak bir pırt sesi gelince bu sefer daha beter koptuk daha göz kapanmayan toto tutmuyor hesabı

Tam susuyorum eşim diğer odadan horlayinca hey be kocam aslan gibi kükredi dedim hadiiiii yine bir gülme krizine giriyoruz Artık nasıl ses yaptiysak eşim uyanip yanimiza bize fırça atmaya geldi dedim hazır uyandın gönder şunu yatağına yoksa biz gülmekten uyuyamayacagiz

Gunaydin kizlarrr
Bugun sahura kalkamadim. Alarmi kapatip uyumusum yine kalkinca vakit coktan cikmisti. Niyetlenmedim bende ramazan olsa niyetlenirdim ama zorlamaya gerek yok simdi.
2.30da meryemi yedirmeye kalkmistim keske o zaman bir seyler atistirsaymisim ama buhun oruc tutmak nasip degilmis ne yapalim. Ben de ne yaptim sahurda yemedim diye bir tartilayim dedim gercek kilomu gireyim diye 96.7 ciktim
Bir ara sanki bu cuma 96 olcam demistim insallah tutacak hedefim.
ISILDURU tavanin olcusunu sormustun cnm yazmayi unutmusum kusura bakma 26x26 cm boyutu

Kahvaltim tam karatay oldu. Labne kutusu bitmisti kenar koselerde az vardi toplam 1 tk yoktur. Kutunun icine 2 yumurta kirip karistirdim. 1 kapya biberi z.yaginda soteledim uzerine yumurtayi doktum. 9 zeytin, 5 domates, 2 badem salatalik, 4ceviz, beyaz peynir.

Yemegim hic yok simdi zeynebe kahvalti yedirip mutfaga gircem. Oglen icin dondurucudan haslanmis mas fasulyesi cikardim. Salata yapip yemegi dusunuyorum belki yaninda yogurtta yerim.

Normalde bende bırakmam da işte dün tembelligim tuttu
En güzeli hemen yapmak bak şimdi mutfağı toparlamak var tabu bir yandan oglenlik ve aksamlik yemegimi de yaparım hazır olur

Bugün de patlıcan yemegi yapacağım Normalde ağzına mantar sürmeyen büyük kız 1 kasım da olsa yedi bugün de patlıcan yiyeceğine söz verdi ufak ufak başlıyor sebzeler ilk sefer 1er kaşık ikinci seferde 2 kaşık sözü verdi zaten maksimum 4 kaşık yiyecegiz başı zorlamadan alistirayim dedim

Afiyet olsun canım çok lezzetligörünüyor

Tesekkur ederim cnm. Benim ortancada sebze yemiyor agzina dahi surmuyor. Buyuyunce yer diye umit ediyorum.

Mutfak temizlendi oglenlik çorba hazir hatta aksamlik yemegim bile ateşe kondu

Şimdi keyif çayı yaptım kendime tabi yeşil sonrada biraz kendime bakım yapip duş alayım

Tesekkur ederim cnm. Benim ortancada sebze yemiyor agzina dahi surmuyor. Buyuyunce yer diye umit ediyorum.

Valla hazır ufakken ödül koyarak yedirmeye çalış bir şeyi 21 kere yedikten sonra damak alisirmis ben hata yapip israr etmedim büyüdüğünde yer diye ama şimdi daha zor ufak hik mik da yapsa aaaa hatirim için de olsa 1 kaşık ye diye diye alıştı ıspanak olsun patlıcan olsun yiyor brokoli ve karnabahar bile yiyor ama büyük hatır dinlemiyordu düne kadar şimdi sırf bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için razı geldi

inşallah inşallah döneceğim bir aksilik olmazsa listeye de gireceğim inşallah
Oy yerim o fıstığı halasııı seni göremiyoruz diye dedim becerikli hatun kıyafet bitince belki giyilmemiş haldede olsa atarsın

Boşver bebişim bişey olduğu yok
okuyamadım canım geçmişi senin tatlı diline kim kızmış kim yanlış anlamış sen hep iyilikle konuşuyorsun

elbiseyi de atarım inşallah canım makinem tekliyor bozulmasza bugün bitecek inşallah

Amin canım. Ben de babamı kaybettim. Anne, baba kaybı tarif edilemiyor.
Elhan güçlü kadın. Acılarla güçlenir insan.

Günaydın ❤

Bir miktar boyun sırt tutulması ile negatifliğim üstümde hayır olsun sonu inş.

Spor dk ları için herkes puan hesaplarsa bu hafta toplu yazalım deneyelim olur mu?

Canım çok geçmiş olsun aman dikkat et daha kötü olmasın sıcak tutmaya çalış ♡

Cuma günü itibariyle herkes günlük sporunu menüye ekleyip seni etiketler puan sistemine göre yapalım derseniz ona göre 1.çi sayfadaki puanlara göre hesaplanmış şekilde yazariz

Kızlar ben havaalanındayım. Pazara kadar yokum. İnternet bulursam damlarım tabi

Hadi sana hayırlı yolculuklar canım Ozletme kendini

Benim buyuk olan yine hatir icin yiyorda ortanca katiyen agzini acmiyor. Krese baslayinca yemeye baslar diye umit ediyorum arkadas ortami ogretmen memnuniyeti vs. Eminede okuldan sonra daha cok cesit yemeye basladi hatta bazi sebzeleri okulda yiyor evde yemiyor sipa

Amin canım. Ben de babamı kaybettim. Anne, baba kaybı tarif edilemiyor.
Elhan güçlü kadın. Acılarla güçlenir insan.
Basiniz sagolsun cnm mekani cennet olsun. Saglicakla git gel insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…