- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Ip atlamak daha zor katiliyorum daha adaletli olur sankiDüzeltme: Bölgesel egzersizler ip atlamaktan daha kolay yerde yaptıklarımızda var içinde.
Puanı iple aynı olmasa daha iyi olucak.
İpin 5 tanesi 1 puan. 100 tanesi 20 oluyor.
Egzersizlerin 10 tanesi 1 puan mı olsa?
50 mekik 5 puan oluyor.
100 tanesi 10. Karışık hareketler yapıldımı puanı artırır.
oynakbasi34 lwc de bir dolu bayram kıyafeti var olmazmı onlardan?
Ip atlamak daha zor katiliyorum daha adaletli olur sanki
Dedim de işte neymiş onda herkeste varmış birde begenmemislerkalabalık olunca mecbur çoğunluğa uymak gerek
Bolgesel canim oyle hesapla.bir de birsey soracagim sen hepimizin notlarini gun gun tutacak misin bizim tutmamiza gerek yok mu?Öyle yapalım. Bel çevirme dediğin ne tam olarak twist kimin bişeymi? Sopa çevirme gibi mi?
Her ikiside bölgesele girer çünkü uzun dk larca yapamayız sayıyla hesaplanır
Mezuniyet töreni balo falan değil ya sadece 23 nisan töreniayaklabıydı çoraptı kızların topuzuydu baya masraf oluyo ne gerek var bu zamanda?
Sebzeyi meyveyi hesap ede ede alıyoruz ben anlamıyorum valla ya
GÜNLÜK SPOR LİSTESİ |
CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| 210 | 90 | |||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
E ebideryal | |||||||
D Deliidivane | |||||||
| 77 | 67 | 41 | ||||
| |||||||
| |||||||
|
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşPc de değilim telde bazen sorun oluyo etiket falan tablo nasıl görünüyor bilmiyorum hele bir oturtalım puan işini gerekirse yenileriz.
oynakbasi34 sende tabloyu favori yap ben ekleyemezsem sen eklersin.
Tabiki tempoluTempolumu temposuz öle dümdük mü
Tesekkur ederim cnm. Insallah devami gelirGünaydın ❤
Bulamiyorum tebrik ederim birinciliğini
Daim olsun canım ..
@ISILDURU geçmiş olsun kuzum .. ne çok hasta oldu dimi senin prensesler bu sene.. Geçen yıl böyle değildi diye hatırlıyorum ..
Gerçi bu yıl yetişkinlerde çok sık hastalandı ..
Allah beterinden korusun
oynakbasi34 bugün hiçbir şey yapmada toparlan canım
Bonus sağ olsun puanları düzenlemiş bence olmuş ama birde sizler bakın
Ceza olarak da şimdi anında aklıma gelen ;
- HIIT Cardio dk 5 Puan
- Jillian dk 4 Puan
- Eliptik dk 4 Puan
- Koşu dk 4 Puan
- Yüzme dk 4 Puan
- Zumba dk 3.5 Puan
- Cardio dk 3.5 Puan
- Leslie dk 3 Puan
- Bisiklet dk 3 Puan
- Plates (orta seviye) dk 3 puan
- İp Atlama 5 tanesi 1 puan
- Tempolu Yürüyüş dk 2.5 Puan
- Yavaş Yürüyüş dk 1 Puanç
- Egzersiz (Bölgesel Hareketler : Mekik,şınav,kol bacak benzeri hareketler ) 5 tanesi 1 Puan
1 kaçamak extradan 45 dakika spor olsunyürüyüş olabilir, epileptik olabilir hatta Leslie 3 mil olabilir
fazla olarak düşünmeyin sonuçta ağır olacak ki o yenilen yakilsin ve yenilmeden caydırıcı olsun ♡♡♡
sizce nasılvarmı eksik gedik
Kostum guzelmis cnm. Oyle bir ekran fotosu almissinki uzerine cift tiklayasim geldiSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Millet pazar gezer ben eve tikildim bugün
Neyse şükür ağrım geçti eşimde çok geç gelmedi ( gerçi geldiğinden beri uyuyor)
Deminden beri 23 nisan gösterimi için karar verilen kıyafeti bir yerde daha uyguna bulabilirmiyim diye arastiriyordum
Bu kiyafete karar verildi ;
Eki Görüntüle 2250103
130 lira dendi ama açıkçası biraz fazla gibime geldigerçi ucuz ne var bu günlerde
2 farklı yer buldum biri 120ye düştü ( oda 130 demiş baştan ) diğeri 115 demişti ama ufak bir indirim yaparım dedi
Bakalim yarın diğerleri ne diyecek ona göre siparis verilecek
Bana kalsa kendimiz bile kumaş alıp o etekten dikilir askiyi da düz alıp dantelli ekleyebiliriz ama ona kimse tama demez zaten
Hesapta bu sene bir şey yapmayacakti bizim sınıf hatta baştan benim kız o grupta değil diye sevinmistim ( malum masraf yapacak zaman değil bizim için ) ama sağ olsun Ogretmenimiz kuzumu çok tuttuğu için onada Anons görevi vermiş
Kız asıl o kurallar bizekızlar Size söylüyorum Bonusla ben anlayalım hesabı
Rabbim acil şifalar versin. ...aminnnnn
Kızlar yazmış zatensende anlamissin
Herkes genelde aynı sporunu yapıyor zatentek tek Bonusa zor olur belki ama atıyorum herkes kendi yaptığı sporun o günki puanını hesaplayıp yazarsan Bonuscard haftalık toplayabilir
Tabiki masum olan kaçamağı biraz daha hafif cezalandirabilirizdediğin gibi Leslie 1 - 2 -3 diye kacamagin durumuna göre karar veririz
Allah soyletti diyeceğim ama T9 maşallah bazen kafasına göre takılıyor
Çok çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin. ...Aminnn
Bulamiyorum çembere daha sonra başla derim kuzu çember zor önce düşük seviye lastik kullan kol için.
Çemberi diz arasında kullanıyoruzda ben top kullanıyorum salonda çember çok zorluyo.
Bende çok beğendim ama aslında biraz daha önce karar verilebilseydi bunukendim de kumaş alıp deneyebilirdimTesekkur ederim cnm. Insallah devami gelir
Ekran fotosu aldim
Kostum guzelmis cnm. Oyle bir ekran fotosu almissinki uzerine cift tiklayasim geldi
Simdilik zorlamadi gibi topun bazi hareketlerinde zorlandim denge konusunda. Leslinin videosunda 2. Milde lastikli calisma yaptiriyor i walk strong videosuydu galiba onu yapiyorum. Kollarida toparlamak lazim. Aldigim elbisenin kollari sikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?