Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ip atlamak daha zor katiliyorum daha adaletli olur sanki

Dedim de işte neymiş onda herkeste varmış birde begenmemisler kalabalık olunca mecbur çoğunluğa uymak gerek

Mezuniyet töreni balo falan değil ya sadece 23 nisan töreni ayaklabıydı çoraptı kızların topuzuydu baya masraf oluyo ne gerek var bu zamanda?

Sebzeyi meyveyi hesap ede ede alıyoruz ben anlamıyorum valla ya

Öyle yapalım. Bel çevirme dediğin ne tam olarak twist kimin bişeymi? Sopa çevirme gibi mi?

Her ikiside bölgesele girer çünkü uzun dk larca yapamayız sayıyla hesaplanır
Bolgesel canim oyle hesapla.bir de birsey soracagim sen hepimizin notlarini gun gun tutacak misin bizim tutmamiza gerek yok mu?

Çay bak böyle oluyor hesabın

Cuma
170 mekik .................... 17
350 bel cevirme.............35
50 squat.........................5
100 ip atlama.................20 = 77 puan

Cumartesi
75 squat...................7
300 ip atlama........... 60 =67 puan

Pazar
175 ip..............35
60 squat...........6 =41 puan

Yazarken hesaplayıp yazarsın birlikte kontrol ederik

Mezuniyet töreni balo falan değil ya sadece 23 nisan töreni ayaklabıydı çoraptı kızların topuzuydu baya masraf oluyo ne gerek var bu zamanda?
Sebzeyi meyveyi hesap ede ede alıyoruz ben anlamıyorum valla ya

Valla şapkası çorabı yaka aksesuarı dağılmış fiyata sadece siyah babet alacak elinde olmayanlar ( bizde yok misal )
Valla kuaföré götürme derdi olmaz o sapkayla zaten derlerse ben itiraz ederim hiç kusura bakmasınlar

Adam işten çıktı her kurusu hesap ediyorum üstelik arkadaşının yanından da henüz ödeme almadı adam kalkıp birde kuaför dersem bayılır herhalde ( anam ben saçımı bile kendim boyuyorum senelerdir masraf çıkmasın diye ) kıyafete bile bir Ton söylendi de kız çok heves ediyor diye tama dedi

Pc de değilim telde bazen sorun oluyo etiket falan tablo nasıl görünüyor bilmiyorum hele bir oturtalım puan işini gerekirse yenileriz.

oynakbasi34 sende tabloyu favori yap ben ekleyemezsem sen eklersin.
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş Ekledim Favorilere

Slm kizlar
Eve gelince kizlar telefon istediler butun gun oynayamayinca verdim yarim saat. O arada kiraz sapli form cayi yaptim kendime. Meryemi uykuya hazirladim babasi yatirdi. Kizlarin suresi bitince onlari yatirdim. Sonra spor yaptim.

Isinma hareketleri, plates aletleri (top ve cember) ve kol sikilastirma hareketleri yaptim toplam 30 dk surdu. Simdide sade kahvemi iciyorum. Bonus cnm yeni gordum puanlamayi simdi uykum var gorgunum. Ekran goruntusunu aldim yrn puan seklindr hesaplar yazarim eklersin listeye kabul olur mu. Dunde lesli ve bolgeselim vardi onuda hesaplar yazarim.

Bugun kayinvalidemde oldugum icin resim cekemedim ama kacamak yapmadim.

Sabah, 5 yk musli, sut, 2 kuru incir
Ogle, tarhana corbasi, yogurt, tane fasulye, salata
Ara, 4 gunkurusu kayisi 10-15 cig badem (tam sayisini bilmiyorum parmaklarimla bir miktar toplayip avucuma koyup yedim)
Aksam, tarhana corbasi, salata, tane fasulye
Ara, kiraz sapli form cayi
Ara, sade nescafe
Elhan oynakbasi34

Tesekkur ederim cnm. Insallah devami gelir

Ekran fotosu aldim

Kostum guzelmis cnm. Oyle bir ekran fotosu almissinki uzerine cift tiklayasim geldi

Bulamiyorum çembere daha sonra başla derim kuzu çember zor önce düşük seviye lastik kullan kol için.

Çemberi diz arasında kullanıyoruzda ben top kullanıyorum salonda çember çok zorluyo.

Simdilik zorlamadi gibi topun bazi hareketlerinde zorlandim denge konusunda. Leslinin videosunda 2. Milde lastikli calisma yaptiriyor i walk strong videosuydu galiba onu yapiyorum. Kollarida toparlamak lazim. Aldigim elbisenin kollari sikiyor

Bende çok beğendim ama aslında biraz daha önce karar verilebilseydi bunukendim de kumaş alıp deneyebilirdim Neyse artık hazır alırız olmadı başka rengini de ben dikmeye denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…