Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Boğazım zaten bir haftadır ağrıyo hafifliyo tekrar derken şu an baya bademcikten yatıcakmışım gibi hissediyorum

İnş sabaha iyi olur. Zencefilli süt içiyorum

Boğazım zaten bir haftadır ağrıyo hafifliyo tekrar derken şu an baya bademcikten yatıcakmışım gibi hissediyorum

İnş sabaha iyi olur. Zencefilli süt içiyorum

Geçmiş olsun canım Yarında hemen ıhlamur kaynat ben bugün hemen eşime yapmişken bende ictim ne olur ne olmaz

amaninnn puanlara bak

Bonus geçmiş olsun canım aynı boğaz ağrısı bende de var ilerlemez inşallah çabuk atlatiriz
oynakbasi34 benimde ufaklık babayla yatıcam diye tutturdu ben başka odaya geçtim bu gece aynı kaderi paylasiyoruz :)) büyük üzülmesin diye annecim sen iyileş bir gecede babanla kardeşinle sende uyu dedim sevindi büyük dedigime bakma işte oda yeni 9 yaşına girdi kıskanmasın :))

Geçmiş olsun canım

Cuma 60 dakika yürüyüş
Cumartesi 30 dakika eliptik bisiklet

Biri hesaplamama yardımcı olabilir mi?

çok haklısın cnm. ben cuma günü ciddi yoğundum birazdan diye diye kaldı. ben de eksikliği hissettim..
o zaman günaydın. hayırlı haftalar dilerim herkese

hoşgeldin aramıza.. ben de 78,5 kilo ile başlayıp 64,7 ile mezun oldum aralıkta.
tabi daha aşağılarıda gördüm ama yine 64 leri gördüm. neyse ki sevdiğim kilodayım (bu da tesellim olsun)
başarılar dilerim..

Selamin aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabablar

Sabah sabah yine kıyafet konusunda gorusmeler yaptim ancak gelebildim
Tabu sağlıklı kahvaltimi da yaptım

Birazdan da bisikletime biner sporumu da yaparım madem spor listesi de yapıyoruz benim yine örnek olmam şart dimi ama

Kız seninki yine ufak benimkini yanında benimki koca kazık 19a girecek
Yine kirkirdeyerek uyudu muzur birde sabah diyor gece benle nasıl geçti diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…