Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar iyi akşamlar spordan geldim simdi.

Bugun ne yedim?

Sabah
9.30
1 kibrit kutusu isli peynir
1 adet kırmızı koz biber

Öğlen
12.30
Tavuklu Mantarli salata
1 ayran

Aksam
16.30
Domates ve beyaz peynirli tahilli simit
1 ayran

Spordan dönüşte
2 adet çikolatali lifli eti form bisküvi

Su: 2,5 litre
Spor: 1,5 saat yüzme

Liste spor herşey güzelse kız iki gündür canim isli peynir çekiyor ya :( paket mi alıyorsun peynirciden mi? Bende eve gidinceartik.yurtta olmuyor. Birde koz biber turşu mu yoksa kendin mi kozluyorsun? Off acıktım sanki :(

Az önce 10 tane felan antepfıstığı yedim. Pişmanım :(( oysa 1 tane kayisiyla kalicaktim. Akşamları mutlaka 1 dilin ekmek yemem lazım bugün bunu anladım tekrardan. Ergenler gibi sivilcelendim zaten bi regl olamadım onunda sisi var üzerimde :(

Gunaydin arkadaslar...

kalktim hazirlaniyorum...

kahvaltiyi is yerinde veriyorlar...o nedenle orada yapicam...

calistigim yer dershane olunca cumartesi pazar yogun oluyor...

aksama gorusuruz ins...

haftasonu kacamagi yapmasin kimse :)))

günaydın kızlar ben az sonra dışarı çıkıyorum ve tüm gün yokum bilginize:40:
güzel hafta sonları olsun:16::54:

kızlar ibreti alemde yazacağımız takımlar bunlar;

nice15 ( 61,1/ 61,8 / -0,7/%-1,15 ) >>> 1.TAKIM-2.TAKIM

newlife35 ( 58,2/ 58,7 / -0,5 / %-0,86) >>> 3.TAKIM-4.TAKIM

moni ( 86,7/87,2 / - 0,5/ %-0,58 ) >>> 5.TAKIM-6.TAKIM

turuncu ( 72,0 /72,5 /-0,5 / % -0,69 ) >>> 7.TAKIM-10.TAKIM

seher yıldızı ( 85,7 / 86,7 / -1/ % -1,17 ) >>> 9.TAKIM-13.TAKIM

toplamda 11 takım var ,bizi çıkarınca 10 takım kalıyor o yüzden,her takıma yazılabilmesi için bu hafta 2 şer takım verdim.
bu kişi ve takım sayısına göre her hafta değişecek:34:

alınmaca gücenmece yok hadi bakalım tıpış tıpışş gidip yazıyoruz:10:

dip not:yazdığınız mesajı kopyalayarak diğer takıma ve bizim takıma yazacaksınız.yani,3 takım ama 1 mesaj.

turuncu tatlım cezan ve gitmen gereken takımlar üstte yazıyor biz cezamızı çektik tek sen kaldın hadi bakalım tıpış tıpış:10::1:

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslar...

kalktim hazirlaniyorum...

kahvaltiyi is yerinde veriyorlar...o nedenle orada yapicam...

calistigim yer dershane olunca cumartesi pazar yogun oluyor...

aksama gorusuruz ins...

haftasonu kacamagi yapmasin kimse :)))

aman canim nassa yogun die kacamak yapma ...

günaydın kızlar ben az sonra dışarı çıkıyorum ve tüm gün yokum bilginize:40:
güzel hafta sonları olsun:16::54:

Ablacim sana iyi gezmeler.. Ben buralardaim...

Günaydın kızlar kahvaltimi yaptım sınava gidicem birazdan :( herkese iyi tatiller
Basarilar cnm...

günaydıın kızlarr :16: geldım memlekete ve gelmemle duzenlı gıden beslenme düzenımm pofff yok oldu :5: gelince dışarı çıktık tantunı yedım gezdık dolaştık sonra cekırdek falan tabı :5: en fenası da yatmadan önce zorla dolma yedırdıler bana :43: yok yarın yerım dedımse dınletemedım sıcak ye dedıler bı de guzeldı ekşi ekşi :9: tane falan yedım sanırım pişmanım ama maalesef artık çok gec :19:

günaydıın kızlarr :16: geldım memlekete ve gelmemle duzenlı gıden beslenme düzenımm pofff yok oldu :5: gelince dışarı çıktık tantunı yedım gezdık dolaştık sonra cekırdek falan tabı :5: en fenası da yatmadan önce zorla dolma yedırdıler bana :43: yok yarın yerım dedımse dınletemedım sıcak ye dedıler bı de guzeldı ekşi ekşi :9: tane falan yedım sanırım pişmanım ama maalesef artık çok gec :19:

Offf hazir yiyeceklrr dusman bizeer ev yemeklerinden hemm o tantuninin ustune dolma cekirdekkk...

Beni toparlayanlardan biri sendin boyle yiyerek 56 lari cok gorursun demistin ve cok hakliydin ozel bi tesekkuru hakediyosun:-) gercekci yorumlar cok etkili oldu...57 ler senin icin cocuk oyuncagi daha oncesinde kac kilo vermissin azcik kilo mu dert...

Yağmurcum bir süre sonra bıkıyorsun diyet yapmaktan, çünkü günlük yaşamda kimse senin gibi beslenmiyor ne yazık ki..
ben çözümü beslenme şeklimi tamamen değiştirerek buldum, o zamandan beri de hiç eski kiloma dönmedim...ne yapıyorum? kızartma yapmıyorum, etleri ızgara/fırın yöntemiyle pişiriyorum, evden yoğurt ve yeşilliği eksik etmiyorum, yemekleri 1/2 kaşık zeytinyağı ile yapıyorum, yeşil çay en iyi dostum..böyle olunca kilo almıyorsun zaten, sadece benim gibi abur cubur ve tatlı yiyince kilo alıyorsun :)

Sadece kadis biliyor, ailede sağlık sorunu vardı, o beni çok yıprattı, önümüzdeki günlerde o kişi için br seyahat daha yapacağım...o süre içinde çok saçma sapan beslendim ama şimdi herşey yoluna girdi ve evet en kısa zamanda 55 olacağım, kimsenin şüphesi olmasın :)

Hamilelikten sonra böyle tatlı şeylerden çok soğudum ve şuan yediğim hiç bir tatlı gıda bana eskisi gibi zevk vermiyor.Yiyorum ama neden yediğimi ben bile bilmiyorum.:44:

Allahımmmm bana da oğlumla tempolu yürüyüş yapabileceğim günleri tez vakitte görmeyi nasip eyleee :52:
Menü güzel canım,afiyet olsun.

valla ben pastaya bayılmıyorum ama tatlı seviyorum ya..hele ki çikolata, kesinlikle çok keyif alıyorum :31:
Umarım yürüyüş yapma imkanı bulursunuz Betül, çarşamba sabahki o rezil kahvaltıyı toparlayan yürüyüştü bence (bu hafta 2 kere sahilde+2 kere de AVM'de saatlerce yürüdüm) yoksa bu hafta artılarda olurdum ben..

günaydın herkese

yarın pazar olduğu için bugunde yarım gun çalıştıgım ıcın ugrayamayacağım

dünkü menüm

sabah: 5 efiform

ara: yeşil çay 2 kayısı

öğle: 1 but tarbiyeli 2dilim patates
1kepçe haydari
1dilim kepek ekmek
5 kaşık pilav

ara: yok

akşam: koca kase çorba,
1 lahmacun

su 2lt
spor yok

akşam kötü biliyorum benım aksam yemeklerıne bır çözüm bulmam lazım

Valla ne desen haklısın.
Normalde garnitür pilavı, yoğurtla değiştirir misiniz diye rica ediyordum, bu sefer unuttum. gelince de hiç sesini çıkarmadım, canım istemiş diye dedim. Ekmeği çorbayla yemiştim, pilav üzerine gelince tuzu biberi oldu.

Special K konusunda pek katılmıyorum ama biz onlara ajans olarak hizmet de verdik birçok eğitimlerine vs katıldım. Kahvaltı için sağlıksız bir öğün olarak görmüyorum. :50: Hatta kahvaltının genel olarak günün en kaçamaklara açık, affedici öğünü olduğunu düşünüyorum. :32:

kızlar İsviçreliler kahvaltıda çikolata yiyorlar, benim arkadaşım ve ailesi incecikler..ve genelde İsviçreliler zayıf, pek şişman olan yok..
Fransızlar kahvaltıda reçel+tereyağı ve kruvasan yerler, onlar da zayıf..
bence yenilen saatle alakalı..
special k çikolatalı olsa bile sabah tüketildiği için birşey olacağını sanmam

reglime az kaldı bende de başladı tatlı krizleri napacaz :18:

sevilcim sakın benim yaptığım hatayı yapma..
bak ben 57 olmak üzereyken 59,5 ları gördüm :50: deli gibi yedim, regl olduktan sonra da canım birşey istemedi :14:
canın birşey istediğinde derin bir nefes al, hemen git ve su iç..sonra da sevdiğin bir sıcak içecek varsa, şekersiz onu iç..
birşey daha: bu dönemde ara öğünlerden birine -tercihen kahvaltıdan sonra- 1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın karıştır, tatlı krizini engelliyor :34:

Büyük bir kist aldırmak zorunda kalmıştım zaten Ayşecim bende çok iyiyie yormuyorum bu kadar sık regli ve doktora gitmeye de korkuyorum açıkçası:26:çook iyi spor yapmama ve beslenmeme olabildiğnce dikkat etmeme rağmen kilo da vermiyorum öyle çok fazla bunlar kist habercisideeee umarım yanılıyorumdur:26:

sen içini ferah tut ve doktora git :47:
gerçi söyleyene bak: bacağımdaki sorun hala devam ediyor ve ben hala ikinci bir doktora gitmedim :19:

Cücüklerin sabah oğluşumla yola çıktık yolda yürürken topuklularla ayağımı bi burktum(40 yılda bir giyerim) sonrasında dengemi kuramayım yere 1,80 bir düştüm ki sormayın. bütün üstüm çamur, dizlerim avuçlarım sıyrıldı. Çok canım yandı ..Sona cima eve gittim üzerimi değiştim işe geldim. Sürekli de wc ye gidip geliyom(regliden dolayı) hesap kitap yaptım derken ayağa bir kalktım afedersiniz foşşş pantolonum kan içinde kaldı ön tarafımda kabak gibi belli kanlar. Benden başka bayan yok iş yerimde. evim 1 saatlik yol işime. Hemen izin aldım eve gidip geleyim diye çantamı önüme koyarak gittim eve değiştim üstümü.Düşünün paniğimi , rezilliğimi,,,,
Kilo bildirimimide geç yaptım o yüzden.
Düşmeden mi bilmem her yanım dökülüyor....

çok geçmiş olsun..

Back
X