- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.181
- 408
Geçmiş olsun canım.
teşekkür ederim canımm :)
kocalar da kendilerine göre bi kulüp bulsunlar ne yapalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım.
nasılllllll yani tam da kilo vermeye başlamışken miii yooooooo
aa evet öyle yaapyım çok mantıklı sağol kaptancım :)
![]()
bilmiyo buralarda takıldığımı sadece habire nereye bakıyosun, kime yazıyosun fln diyo, ben de bişey okuyorum diyorum
ben baya baya grip oldum, bu sabah hiç sağlıklı bir kahvaltı yapamadım, işyerinde tost yedim, inşallah gunun devamı güzel geçecek![]()
Günaydınnnn kaçak döndükilo almış olabilir biraz
burdaki tatlılar dondurmalar ve çikolatalardan gözüm döndü
![]()
Kaptanım ben en son kaç kilo iken ara verdim? O kilonun altında mı olmam gerekiyor geri başlamam için?oynakbasi34
Bu arada kaptanımoynakbasi34 ve
missERE bu Kk gerçekten kocalar için bir muamma :) benimkine bir süre hiç söylemedim ne o kimle bu kadar sohbet ediyorsun diye söylenmeye başladı sonunda söyledim. Ciddiye almıyordu başta. Şimdilerde ciddiye alıyor önemli bir yer diyor
![]()
albüme foto koydum kızlar yorumlarınızı bekliyorum![]()
günaydın kelebekler![]()
Canim izle ye bastim ama goremedim senin de beni izlemen gerekiyor galiba :)))albüme foto koydum kızlar yorumlarınızı bekliyorum![]()
Canim izle ye bastim ama goremedim senin de beni izlemen gerekiyor galiba :)))
Harikasin bayildim degisimine boyle before afterlar cok motive edici oluyor ben de uygun foto var mi acaba bir ara ben de ypayimay evet hallettim![]()
Harikasin bayildim degisimine boyle before afterlar cok motive edici oluyor ben de uygun foto var mi acaba bir ara ben de ypayim
koynuma uyuttum
Masallah Biz de ayin 18 inde 9.ayi doldurcaz temmuz dogumlu mukoyniş koyniş ne güzel
ben de şimdi işten çıkıp gidicem bebişimin yanına, 9. ayımıza girdik biz bugün![]()
Masallah Biz de ayin 18 inde 9.ayi doldurcaz temmuz dogumlu mu
Bu cuma kiloma göre geri gelirim o zamanYa sanmıyorum bir şey olacağını da işte ilk iki hamilelik yaş tahmini olarak tutunca baya baya tırstımeminim bir iki güne regl olur derin bir oh çekerim
Normaldir canım ilk etapta okadar çeşit dondurma ve çikolataları görüncebende bir ara her sene Annem gelene kadar sıkı da tutsam bir sürü abur cuburu görünce sapıtıyordum
gerçi geçen sene 1 tane bile yemedim ve şimdi Pazartesi Annemler yine geldiğinde bir sürü şey getirecek ve ben ağzıma sürmeyeceğim
Tadını biliyorum ve ihtiyacım yok onlara
Sende ümitsizliğe kapılmadan kaldığın yerden devam et fazlasıda gidecektir eminim
Canım en son 562.ci etapta 77,5 kg ile izne ayrılmışsın
Şu an kaç kilosun merak ettim
Kesinlikle benimki ilk zamanlar kavga bile ediyordu benleşimdi aksine seni ciddi anlamda frenliyor sana iyi geliyor diyor
hatta malum Ayşeyle tanışmamıza vesile olduğu için oda çok memnun
hayatına dostum diyebileceğin, gözün kapalı güvenebileceğin hanım hanımcık bir bayanla tanışma şansın oldu der her ( benden hep dinlediği için
)
Hemen büyük bir merakla baktım ve bayıldımmmm
Bariz fark var ortada bence
Günaydın Ayşemmmmmm
Bir an önce Cuma olsun özledim senin Arkadaşım![]()
Evet ya bence de. Ben karar verdim yarın çekiyorum bu halimi daha sonraki halimle karşılaştırmak için inşallah. Sizinle de paylaşırım.Harikasin bayildim degisimine boyle before afterlar cok motive edici oluyor ben de uygun foto var mi acaba bir ara ben de ypayim
55 miyap kesinlikleeee, şimdi hastalandım diye canım çikolota gofret felan çekiyor ama fotoya bakıp duruyorum 55i görene kadar bana rahat yok![]()
Biz de yarın 12. ayımıza giriyoruzkoyniş koyniş ne güzel
ben de şimdi işten çıkıp gidicem bebişimin yanına, 9. ayımıza girdik biz bugün![]()
Cek abla istediğin kadar hak ettimİnşallah önemli bir durum yoktur da sadece yediği için uğramıyordur..
Su perisi86 merak ediyoruz seni... kilo aldığın için gelmiyorsan söz fazla dövmiycez azıcık saçını çekeriz.
![]()