• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nasılllllll yani tam da kilo vermeye başlamışken miii yooooooo :skandal:

aa evet öyle yaapyım çok mantıklı sağol kaptancım :)

:KK70: :KK70:

bilmiyo buralarda takıldığımı sadece habire nereye bakıyosun, kime yazıyosun fln diyo, ben de bişey okuyorum diyorum :KK70:

ben baya baya grip oldum, bu sabah hiç sağlıklı bir kahvaltı yapamadım, işyerinde tost yedim, inşallah gunun devamı güzel geçecek:KK20:

Ya sanmıyorum bir şey olacağını da işte ilk iki hamilelik yaş tahmini olarak tutunca baya baya tırstım :D eminim bir iki güne regl olur derin bir oh çekerim ;)

Günaydınnnn kaçak döndü :KK15: kilo almış olabilir biraz :işsiz: burdaki tatlılar dondurmalar ve çikolatalardan gözüm döndü :kızgın:

Normaldir canım ilk etapta okadar çeşit dondurma ve çikolataları görünce :D bende bir ara her sene Annem gelene kadar sıkı da tutsam bir sürü abur cuburu görünce sapıtıyordum :D gerçi geçen sene 1 tane bile yemedim ve şimdi Pazartesi Annemler yine geldiğinde bir sürü şey getirecek ve ben ağzıma sürmeyeceğim :21::21::21::21:
Tadını biliyorum ve ihtiyacım yok onlara :KK71:

Sende ümitsizliğe kapılmadan kaldığın yerden devam et fazlasıda gidecektir eminim ;)

Kaptanım ben en son kaç kilo iken ara verdim? O kilonun altında mı olmam gerekiyor geri başlamam için? oynakbasi34 oynakbasi34

Canım en son 562.ci etapta 77,5 kg ile izne ayrılmışsın ;)
Şu an kaç kilosun merak ettim :KK48:

Bu arada kaptanım oynakbasi34 oynakbasi34 ve missERE missERE bu Kk gerçekten kocalar için bir muamma :) benimkine bir süre hiç söylemedim ne o kimle bu kadar sohbet ediyorsun diye söylenmeye başladı sonunda söyledim. Ciddiye almıyordu başta. Şimdilerde ciddiye alıyor önemli bir yer diyor En Büyük KK

Kesinlikle benimki ilk zamanlar kavga bile ediyordu benle :KK67: şimdi aksine seni ciddi anlamda frenliyor sana iyi geliyor diyor ;) hatta malum Ayşeyle tanışmamıza vesile olduğu için oda çok memnun ;) hayatına dostum diyebileceğin, gözün kapalı güvenebileceğin hanım hanımcık bir bayanla tanışma şansın oldu der her ( benden hep dinlediği için :D )

albüme foto koydum kızlar yorumlarınızı bekliyorum :KK70:

Hemen büyük bir merakla baktım ve bayıldımmmm :KK68:
Bariz fark var ortada bence ;)

günaydın kelebekler:KK68:

Günaydın Ayşemmmmmm :KK68:
Bir an önce Cuma olsun özledim senin Arkadaşım :KK68:

Tunaydinlar kizlar ben de sabah kalktim bebisimi doyurdum sonra kendimi doyurdum ortaligi toparladim bebise yaylacorbasi yaptim ama yok o agzini hemen kilitlicek illa sonra aldim koynuma uyuttum simdi de keyif yapiyorum.ara ogunumu bile yedim simdi bir de cay icerim

Ya sanmıyorum bir şey olacağını da işte ilk iki hamilelik yaş tahmini olarak tutunca baya baya tırstım :KK70: eminim bir iki güne regl olur derin bir oh çekerim :KK66:

Normaldir canım ilk etapta okadar çeşit dondurma ve çikolataları görünce :KK70: bende bir ara her sene Annem gelene kadar sıkı da tutsam bir sürü abur cuburu görünce sapıtıyordum :KK70: gerçi geçen sene 1 tane bile yemedim ve şimdi Pazartesi Annemler yine geldiğinde bir sürü şey getirecek ve ben ağzıma sürmeyeceğim :21::21::21::21:
Tadını biliyorum ve ihtiyacım yok onlara :KK71:

Sende ümitsizliğe kapılmadan kaldığın yerden devam et fazlasıda gidecektir eminim :KK66:

Canım en son 562.ci etapta 77,5 kg ile izne ayrılmışsın :KK66:
Şu an kaç kilosun merak ettim :KK48:

Kesinlikle benimki ilk zamanlar kavga bile ediyordu benle :KK67: şimdi aksine seni ciddi anlamda frenliyor sana iyi geliyor diyor :KK66: hatta malum Ayşeyle tanışmamıza vesile olduğu için oda çok memnun :KK66: hayatına dostum diyebileceğin, gözün kapalı güvenebileceğin hanım hanımcık bir bayanla tanışma şansın oldu der her ( benden hep dinlediği için :KK70: )

Hemen büyük bir merakla baktım ve bayıldımmmm :KK68:
Bariz fark var ortada bence :KK66:

Günaydın Ayşemmmmmm :KK68:
Bir an önce Cuma olsun özledim senin Arkadaşım :KK68:
Bu cuma kiloma göre geri gelirim o zaman ;) bakalım cuma sabahı kaç çıkacağım. Baktık 77,5 tan fazla hemen sıkı tutar haftaya girerim.

Harikasin bayildim degisimine boyle before afterlar cok motive edici oluyor ben de uygun foto var mi acaba bir ara ben de ypayim
Evet ya bence de. Ben karar verdim yarın çekiyorum bu halimi daha sonraki halimle karşılaştırmak için inşallah. Sizinle de paylaşırım.

Slm kızlar:KK3::KK3:

Kacak geldi:KK33::KK33:

Üç hafta önce kolda uyuşma sırt ve bacak kasılması ile acile gittik cok şükür testler ve tahliller temiz cikti

Kalp krizi suphelenmisler:KK57:

B12 aşırı düşük cikmis onun için ic hastalıkları Dr ciktim artık bazı hastanelerde 17_20 arasında randevusuz hastalara bakiliyormus

B12 ignesi verdi bitti çok şükür oda asiri sinirli Halim geçti meger vitamin eksikliği yapıyormuş sinir:110:

Bacak ağrısı hâlâ devam ediyor 10gun once ortopedi Dr gittim Röntgen fln çekmeden kas ağrısı dizini kırıp oturma kilo ver deyip kas gevşetici ilaç yazıp gonderdi:işsiz::işsiz::işsiz:

Yarın başka ortopedi dr gideceğim artık emar röntgen artik bi çaresini bulsunlar ağrı kesici bile fayda etmiyor:KK43::KK43::ukala::ukala::ukala:

Esimin çenesi hic durmadı bilinçsiz diyet yaptın vitamin ve kas kaybi oldu deyip durdu:ukala::ukala::ukala:

Back
X