• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kızlar
Akşam yemeği Bı saat önce bıttı uzanıyorum bıraz reglden dolayı agrım var 10dk uzanıp spor yaparım menüyle birlikte paylaşırım:KK66::KK66:

Açım :confused:

Banu abla en nefret ettiğim tip gelemem evde misafirim var diyen ev sahibi :63:
Evdekine resmen kalk git diyorsun nasıl üzülmüştür kızcende:KK43:

D Deliidivane geç oldu ama hoşgeldin aramıza
33yasindayım 79.5 Kilom hedef 65 ah bi görebilsem:dua:
Hosbuldum vermemiz gereken kilo sayısı aynıymış:)

Maalesef takımın en kilolusu benim :KK43:
Rekor kilom 124.5 kgdu :KK57: sonra 118le diyetisyen başlamıştım ve 85.9u bile görmüştüm :KK66: ama geçen sene önce boyun fıtığı sonrasındà da omuzlarimdaki tendonlarin yırtılması sonucu hem diyetisyen birakmak zorunda kaldım hemde 4 ay kadar hareketsiz yattım desem yeridir :KK43: Lavaboya bile yardımla gidebiliyordum ilk zamanlar ve doğal olarak Kilo almaya başladım :KK43: kilolar geldikçe de motivasyon dibe vurdu ve yine benim açlık krizlerim tuttu :KK61:
Tekrar 107yi gördüm ama bu kez bir daha geri gelmemek üzere o kiloları tekrar vereceğim :KK66: Pes etmek yok ♡♡♡♡
Yinede baya kilo vermişsin istediğinde verebiliyosun demekki inşallah çabucak veririz hepimiz

Sana geçmiş olsun canım :KK66:

Sorma valla bende deli oldum ama pek ses etmemeye çalıştım :KK66: birde sanki çok haklıymış gibi kızıma sitem ediyormuş hiç onu aramiyorum diye :KK67: hayır en Son aradigimda kendi meskule attı sonrada aramadi :KK20: bende 1 haftadan fazladır aramiyorum :lülülü:
Gerci eşime haftada en az iki kere hadi gidelim bir kahvesini içmeye diyorum ama o zaman da eşim yorgunum diyor hatta büyük kız aramadan evvel aramızda konuştuk aksam uğrayıp gönlünü yapsak diye ama kız erken gelince eşim aman boşver başka gün gideriz dedi :KK70: Sanırsın onun kaynanasi :KK70:

Bugünkü menüm
Sabah9.00 Yulaflı omlet dört yumurta ama eşimle paylaştık iki yumurta diyebilirim, birazcık eski kaşar, iki çeri, zeytin, bir acı yeşil biber, çay
Öğle 15.15 Bir yeşil elmayı dört kaşık yoğurda rendeledim, bir çay kaşığı tarçın
18.00 Bir Trabzon hurması
19.00 İki antinkuntin kurabiye , yeşil çay...
Spor 45 dakika tempolu yürüyüş, yağmura yakalanmasaydim 1.5 saat yuruyecektim, birazdan üç mile leslie yapacağım, iki litre su
Editör: Antinkuntin içeriği muz, iki ceviz , bir elma, iki kayısı, kefir, iki yumurta,bir tatlı kaşığı bal, yulaf rondoda çekilmiş ,limon kabuğu rendesi, kabartma tozu

Sonuç muhteşemdi.:halay::kk77: tatil dönüşü lorlu , acılı, tuzlu şeklini deneyeceğim. :KK76:
Bence süper bi menü olmuş akşamı hafif gecirmissin

Hayırlı geceler evin yarın ki yemeklerini anca yapıp mutfaktan çıktım bu saate kaldım menüm sabah tavuk çorbası şehriyeli
Acılı sarımsaklı bi buçuk kase bi haşlanmış yumurta iki ceviz Kaysı bi hurma
İkindi haşlanmış yoğurtlu Brüksel lahanası salatası yemeye çalıştım yarım porsiyon bolca yeşil çay iki ceviz bi buçuk hurma 3 iğdeyle
Spordan gelince sütlü menengiç bire yakın armut su 8 bardak civarı spor yaklaşık 100 dk Fitness çarpı 3 =300 puan puanları tam hatırlayamıyom böyle yazıyım hayırlı yolculuklar meryemciğim

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Koca kızımla erkenden güne başladık ;) daha kahvaltıya gitmemize vakit olunca kendimize 1er yumurta hasladik ;) hem kahvaltı faslinda çok aç kalıp başka şeylere niyetlenme durumu olmasın hemde metabolizma çalışmaya başlasın ;)

Bugünkü menüm
Sabah9.00 Yulaflı omlet dört yumurta ama eşimle paylaştık iki yumurta diyebilirim, birazcık eski kaşar, iki çeri, zeytin, bir acı yeşil biber, çay
Öğle 15.15 Bir yeşil elmayı dört kaşık yoğurda rendeledim, bir çay kaşığı tarçın
18.00 Bir Trabzon hurması
19.00 İki antinkuntin kurabiye , yeşil çay...
Spor 45 dakika tempolu yürüyüş, yağmura yakalanmasaydim 1.5 saat yuruyecektim, birazdan üç mile leslie yapacağım, iki litre su
Editör: Antinkuntin içeriği muz, iki ceviz , bir elma, iki kayısı, kefir, iki yumurta,bir tatlı kaşığı bal, yulaf rondoda çekilmiş ,limon kabuğu rendesi, kabartma tozu

Sonuç muhteşemdi.:halay::kk77: tatil dönüşü lorlu , acılı, tuzlu şeklini deneyeceğim. :KK76:

Yine her zamanki gibi harika bir menü canım ♡
Sana şimdiden hayırlı yolculuklar ;) çok güzel vakit gecirmen dileğiyle ♡♡♡♡

sabah 9.30
1 has. yumurta
3 çeri
5 zeytin
1 dil ekmek karabugday
1 tatlı kaşığı labne
çay

öğlen 15.00
1 kepçe çorba
1 kepçe mantar tavuk söte
1 tabak brokoli havuç ve patates haslamali salata ama havuç ve patates çıkıyor bugün yazdıklarından sonra

akşam 18.00
3 tane beyaz lahana dolması
4 tane Özbek mantısı şöyle anlatayım çeri domates büyüklüğünde bile değiller

2lt su

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü ♡♡♡♡

Bugün yedıklerım
Sabah 10 :30 sahanda yumurta kk peynir Bı orta boy domates Bı kac dal maydonoz Bı dilim ekmek yeşil çay

12:30 yarım fincan fıstık bi mandalina

15:00 (kv gıttıydım )
Yarım kase bulgur pilavı iki kepçe çorba Bı bardak ayran

18:45 hamsi tava iki kepçe corba bol salata üç ceviz

20:45 Bı mandalina

Spor yürüyüş 15×3=45pn
Bisiklet. 20×3=50pn
İp atlamak 24pn
Bölgesel 15pn
Toplam 134pn oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan Elhan

Ohhh süper bir menü üstüne bir de güzel spor ♡♡♡♡

Merhaba gençler...
Bugün yine oruç tuttum ama dünden daha beter acıktım çünkü sahur yapmadım,hatta menümü de yazayım hemen

23.30 gibi
Çeyrek muz,2 ceviz

17.30 gibi iftar
3 kepçe yayla çorbası,2 islim kebabı,3 kaşık bulgur pilavı,salata,cacık,1 hurma,bir lokma ekmek(aslında açlıktan ölüyodum ama bir iki kaşık çorba arasında kızımı doyurdum dolayısıyla ilk anki açlığım kalmadı)

Su:2 lt rahat oldu
Spor:
30 dk leslie=120 p
300 ip=60p
100 bölgesel=40p
Toplam=220p

oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan Elhan

Spor harika canım ama oruç tutacaksan biraz da olsa sahur yap ki çok fazla açlık hissetme durumu olmasın ♡

Menü : kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta
Arada 5 muşmula
Akşam: yarım tabak mercimek çorbası, 3 kaşık mantı, 2 dilim ekmekle bal kaymak :KK43:
Çay bikac tane biskuvi
2 litre su
Elhan Elhan oynakbasi34 oynakbasi34

Harikasın sende ♡♡♡
Tebrikler ;)

Hayırlı geceler evin yarın ki yemeklerini anca yapıp mutfaktan çıktım bu saate kaldım menüm sabah tavuk çorbası şehriyeli
İkindi haşlanmış yoğurtlu Brüksel lahanası salatası yemeye çalıştım yarım porsiyon bolca yeşil çay iki ceviz bi buçuk hurma 3 iğdeyle
Spordan gelince sütlü menengiç bire yakın armut su 8 bardak civarı spor yaklaşık 100 dk Fitness çarpı 3 =300 puan puanları tam hatırlayamıyom böyle yazıyım hayırlı yolculuklar meryemciğim

Helal sana da canım ♡♡♡♡ Menü şahane eee spor da var ;)

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Koca kızımla erkenden güne başladık :KK66: daha kahvaltıya gitmemize vakit olunca kendimize 1er yumurta hasladik :KK66: hem kahvaltı faslinda çok aç kalıp başka şeylere niyetlenme durumu olmasın hemde metabolizma çalışmaya başlasın :KK66:

Yine her zamanki gibi harika bir menü canım ♡
Sana şimdiden hayırlı yolculuklar :KK66: çok güzel vakit gecirmen dileğiyle ♡♡♡♡

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü ♡♡♡♡

Ohhh süper bir menü üstüne bir de güzel spor ♡♡♡♡

Spor harika canım ama oruç tutacaksan biraz da olsa sahur yap ki çok fazla açlık hissetme durumu olmasın ♡

Harikasın sende ♡♡♡
Tebrikler :KK66:

Helal sana da canım ♡♡♡♡ Menü şahane eee spor da var :KK66:
Aleykümselaam hayırlı sabahlar canım:KK200:

Teşekkür ederim ayrılsak da beraberiz . Canım 6'şar kaşık haşlanmış fasulye, nohut, yeşil mercimek bir litre yoğurtla karıştırılıyor, içine bir demet maydanoz ve dereotu ekleniyor, bir salatalık rendelenir, pul biber, sarımsak , kuru nane eklenip öğle ogunuyle sonrasında ikişer saat arayla tüketiliyor. Kahvaltı klasik Karatay...üç gün yapılan bir detoksmuş. Arkadaşa diyetisyeni onermiş. Kendisi ben sadece öğle ve akşamları yedim dedi.

İsmini hatırlıyor musun o 3.5 kilo verenin? Sorarım gene de...en fazla gaz yapar ama yağ yakımı başlasin da...dayanıriz canım.
Ay yana yakıla kızın adını araştırıyorum sabah sabah:KK70: kumsal ve deniz adı :KK66:

Menü : kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta
Arada 5 muşmula
Akşam: yarım tabak mercimek çorbası, 3 kaşık mantı, 2 dilim ekmekle bal kaymak :KK43:
Çay bikac tane biskuvi
2 litre su
Elhan Elhan oynakbasi34 oynakbasi34
Düne göre daha iyi uçuğum. :işsiz:Menun genel itibariyle kalori bakımından düşük 1000 kalori ancak yapar. Yalnız tatlım biraz daha özen isteyen yeme alışkanlığının yerleşebilmesi için proteini artırıp karbonhidratı en aza indirebilmesin. Belli ki hala mantı bitmedi değerlendireyim diye düşündün. Akşam eşler eve gelince biz hanımlar en çok o zaman cozutuyoruz. Adamın önüne ne varsa koyuyoruz sonra biz de dayanamıyor dalıyoruz. Canım kendi tabağını özel hazırla. Yarım tabak çorbayi keşke tam içseydin de ekmek yemeseydin. Üstüne bal kaymak da tam bal kaymak olmuş. Bebeğin dünyaya geldiğinde çıtır bir anne göremeyecek bu gidişle. Çok konuştum gene.:işsiz:bizim kızlar olsaydı şimdiye sopayı yemişlerdi. Beni tam tanimiyorsun. Seni zayiflatmadan burdan göndermek yok. Karbonhidrat ağırlıklı bir akşamdan uzak dur canım. :KK20: Ogunlerine yeşillik ekle.

Ay yana yakıla kızın adını araştırıyorum sabah sabah:KK70: kumsal ve deniz adı :KK66:
Canım o 107 kilo falandı hatırlıyorum ve listeye bu hafta girmiş. Verdiğinin çoğu ödem... 100 kilonun verdiği kilo ile seninki çok farklı. İki yumurtası olan birinden bir yumurta istediğinde yarısını almış oluyorsun. Dört yumurtası olan birinden istediğinde çeyreğini alıyorsun. Onun gibi. Sen moralini hiç bozma lilişim. Ben onun menülerine bakmıştım. :KK68:

Tavuk çorbanin kokusu geldi resmen. Afiyet olsun canım. Her şey çok güzel. Yolculuk dileğin için de ayrıca teşekkür ederim. Dönüşüm muhteşem olacak sporda seni geçeceğim hazırlıklı ol.. :spor:

pazartesi_007.webp

Menemenin içine koyabilirsin. Tiksindim deme şimdi tartidaki rakamları görünce tiksinmekten iyidir. Pul biber, karabiber kekik dök üzerine...oh miss ...
menemen çok severim bak ona 2 yumurta kırarım o zaman akşam menüsü olarak da yiyebilirim

Ne çok yazdım gene...:confused:
Herkes pazartesi bildirimini yapmayı unutmasin. Bu haftamiz kontrollü geçsin canlarım please.:cool:
Benim 62.6 ...çok şükür antinkuntin sayesinde yirttim :sampiyon: oynakbasi34 oynakbasi34
şu antinkuntini bende yapacağım bakalimmm

Günaydın :KK200::KK200::KK200:

Mutlu huzurlu haftalar :KK200:

Kendimi biraz kapattığım günlerden geçiyorum gelmeyişim bu yüzden. Mahcubum ama elimden başka bişey gelmedi.

Çok içselleştirip üzüldüğüm konular. Üzüldükçe içinden çıkılmaz bir konu oluyor kilolarım.
Sanki başka dert yok gibi hayatta...

Allah ruhen bedenen gün kuvvet versin üstesinden gelebilmek için.

Günaydın :KK200::KK200::KK200:

Mutlu huzurlu haftalar :KK200:

Kendimi biraz kapattığım günlerden geçiyorum gelmeyişim bu yüzden. Mahcubum ama elimden başka bişey gelmedi.

Çok içselleştirip üzüldüğüm konular. Üzüldükçe içinden çıkılmaz bir konu oluyor kilolarım.
Sanki başka dert yok gibi hayatta...

Allah ruhen bedenen gün kuvvet versin üstesinden gelebilmek için.

üzülme diyemiyorum bonus dün bende çıldırdım çünkü bıktım bu kilodan bir sihirli değnek dersin yok olsun istiyorum şu koca basen ve bacaklarım nefret geldi aynada kendimi böyle görmekten herkes şıkır şıkır giyinip gezerken ben bol gömlek arkalarına saklıyorum koca basenimi offf allahım tükeniyorum zaman zaman ama pes edersem daha çok alacağım mesela 1 hafta bile değil belki sapıttım bugün çok güzel ders gördüm tartıda aptal ben üzülme geçecek bugünler gelmezsen daha kötü oluyor bunu biliyorum ama

87.6 çıktı tarti allahım gecen hafta bugün 83.9 u görmüştüm ben bu ne şimdi ya eller davul eski kapatnim yumurtlama gününde ödem fazla olr diyordu bakalım 2 3 güne geçecek mi akşamları çok hafif kapatmaliyine ki en azından 85 ı göreyim

Back
X