8 yaş fark çok muuu

zeynepingilizce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2023
16
13
3
26
Merhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.

24 bir erkek icin cok erken bir yas. Bence sizin icin vakit kaybi olur.

Yanlis anlamisim :)

Deneyin kendiniz gorun. Aklinizda kalmasindansa bir kac ay gorusup ne yone gittigine bakmak daha mantikli.

10 kardes olmasinin ne sorun oldugunu anlayamadim. Ailenizin yorumu tam olarak ne?

Annesiyle yaşıyor babası rahmetlinolmuş ailem sizinle yaşarsa diyor ben durumu istemiyorum çünkü

Annesiyle yaşıyor babası rahmetlinolmuş ailem sizinle yaşarsa diyor ben durumu istemiyorum çünkü
Bunu sorun kisiye. Konusun. Yani saplanip kalip hep onu dusunmeyin istiyorum. O nedenle iletisim kurun, konusun. Ama bence ailenizin yorumu cok kiymetli. Cunku kiz annesi olarak hep kizlarimin mutlulugunu isterim.

8 yaş fark, asgari ücretten hallice özel okul maaşı, 10 kardeş, aile apartmanı, evin en küçüğü

Aklını kaçırdın sanırım, aileye sponsor lazım sen de kendi ayağınla mı gideceksin. Aile apartmanına gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum diyeceksin, ben sana garanti vereyim oraya gideceksin. Ve o adam evin en küçüğü olduğundan yaşlılara bakmak onun görevi. Koş hemen evlen, uğraşsan böyle çilekeş hayat bulamazsın, kesin cennetlik olursun. Bundünya fani, baki olanda alacağın mükâfatı düşün sen

Daha bağlanmadan kaçın annenizi dinleyin aile apartmanı kaynana yanı olur buyuk ihtimalle 10 kardeşi ağırlamak size düşer

32 bir erkek için uygun ama siz daha çok kucuksunuz 8 çok büyük fark değil ama sizin yaş 26 28 olsa iyiydi.Cok kalabalık bir aile eğer siz çekirdek aile içinde buyuduyseniz çok sorunlar yaşardınız gelmeler gitmeler bitmez onlarda bir de ailenin en küçüğü büyük ihtimalle anneye her daim yakın olacak belkide bakımını o devralacak bilemeyiz.Sorup bitirseydiniz daha iyiydi en azindan aklınızda soru işareti kalmazdı.Neyse olan olmuş önünüze bakın her koşulda kendinize uygun adaylara bakın

babasının rahmetli olması sizinle yasaması anlamına gelmez benim de kayınpederim yok eşimin babası kücükken vefat etmiş annesi tek yasıyor hic birlikte yasama gibi talebi de yok rahatı yerinde kadının bunları önceden konusun

Bunu sorun kisiye. Konusun. Yani saplanip kalip hep onu dusunmeyin istiyorum. O nedenle iletisim kurun, konusun. Ama bence ailenizin yorumu cok kiymetli. Cunku kiz annesi olarak hep kizlarimin mutlulugunu isterim.
Teşekkür ederim yorumunuz için sadece aklıma takıldı merak ettiğim için konuşmak istiyorum ama ailem en küçük olduğu için direk annesinin bizimle yaşayacağını, atanamamasını sıkıntılı buluyor

Biz 5 kişilik bir aileyiz sıkıntı olabilir gibi

Yaşında birşey yok. Bence çok saçma bi tavır.

Niye red ettiniz ki yaş farkı gayet uygun tanisaydiniz sonra karar verirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…