- 28 Kasım 2010
- 42.391
- 140.768
- 798
- Konu Sahibi zeynepingilizce
-
Evet aile yapılarımız Farklı ben daha kendi halinde bir yaşam istiyorum ondan daha fazla kazanıyorumYaş farkı çok sorun değil de. Anladığım kadarıyla aile yapılarınız farklı. E zaten aile apartmanı da pek matah bir şey değil. Bir de ilişkilerinizi annenizin dediğine göre değil de kendi mantık ve kalbinize göre yönlendirirseniz sonrasında verdiğiniz kararlarda başkasını suçlu bulup pişman olmazsınız.
Yaş değil ama şu işaretlediğim yerler çok sorunlu bir ilişkinin ayak sesleri.Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Akraba apartmanınin, 10 kardeşin neyini soracaksınız? Ayrı bile otursaniz çok zor .Sizce içimde kalmasın diye sadece konuşup sormalı mıyım
Evet benim için yaş sorun değil ama diğerleri daha çok sorunEşim benden 7 yas büyük. Enerji konusunda beni cebinden çıkarır.
Yas konusunda kendi adıma, hic bir sorun yaşamadığımı soyleyebilirim.
Sizin tek sorun yas degil ama sanırım..
Esiminle aramizda 8 yas var sizin gibi hic bir sorun yok yasini gostermiyosa bir sorun olcagini sanmiyorum en azindan belki karekterini otutturmustur. Aile konusuna gelince aile apartmaninda ben yasamazdil sahsen ordan arkama bakmadan kacarfim, ve 10 kardes nedir yaa allahim sabir versin size derimMerhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Yaşlar arasında uçurum yok, adam da zaten gençmiş de kalabalık aile kültürü farklı olabilir, bir de aile apartmanı falan, riskli buldumMerhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Merhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Ben de bundan korkuyorum bu aile yapısı benim babam ve annemin yapısı ve aile apartmanında yaşadık annem bu konuda zorlanacağımı kendisinin yaşadıklarını gördüğümü söylüyorYaş onemsiz.
Esimle aramda 8 yas var, hic yaş problemimiz olmadi.
Ama 10 kardes olmasi ve aile apartmani meselesi, beni bir dusundurdu. Bu kadar genis aileye adapte olabilecek misiniz?
Aile apartmaninda yasayabilecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?