- 10 Eylül 2023
- 357
- 14
- 18
- 24
- Konu Sahibi zeynepingilizce
-
Ne gibi sorunları oluyor benim nişanlım 35 ben 23 oldumKendimden örnek verecek olursam eşimin ailesi yok gibi bir şey uzağız pek gorusmeyiz o konuda rahatız. Aramızda 9 yaş var. İlk tanıştığımızda sizin yaşlarınızdaydım. 24 yaşında tanıştık 25 de evlendim. Ben hep eşim kendimden büyük olsun istedim. Ama ne bileyim güzel tanık böyle de yine de biraz daha az mı olsaydı yaş farkımız diyorum bazen. 30 lu yaşlarımı yaşarken o 40lı yaşları yasayacak. Yani demem o ki ailesi sorun olmasa bile yaş konusunu ciddi düşünün derim
Doğru yapmışsınız. Düşünmeniz bile gereksiz.Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum.
Yani tamamen aile yapısına bağlı bence . Biz de kalabalık bir aileyiz. Kimse kimsenin evine pat diye gitmez. Ne yedin ne harcadın diye sormaz. Herkes sınırını bilir . Hatalar olur mu olur . Ama bunu iki kardeş olan eşimin ailesi kadar yaşamayız. Sorunlu iseler iki kardeş bile dünyayı dar edebilir birbirine .Ya da iki elti . Bir de adam bekarken annesi ile yaşar tabi . Nerde yaşasın. Bence tanımadan reddetmeniz doğru olmamış. Hemen baglanmadan beklentilerinizi once kendin içinizde netleştirip sonra karşıya net bir şekilde tavizsiz belirtmeniz lazımdı bence. Olmazsa olmazlariniz konusunda tamam ise her şey, sonra biraz daha zaman geçirmek ona göre ilişkide ilerlemek daha sağlıklı olurdu gibiMerhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Yaş değil ama ailesi daha büyük sorun bence.En küçükmüş,aile apartmanında yaşıyor, yani gerek yok bence.Hiç bulaşma derim.Bununla ilgili burada bir ton konu var.Evlenene kadar ağam paşam sonra hadi eyvallah durumları oluyor.Gerek yok.Ailesi kalabalık kendi çekirdek aile alanınız olmaz.Yarın babamda yok yemekte beraber olalım bizde kalsın her etkinlikte beraber olalım muhabbeti çıkar.Kardeşleri evliliğinize karışır. Bulaşma kardeşim.Yarın burada bu kez evlendim eş ailesi sorunu başlıklı konu açarsın.Evleninceye kadar iyi davranır herşey çok güzel olur sonra görürsün gününüMerhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Yaş değilde şu sorun olabilirmiş gibi geldi10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor.
+1500. Kesinlikle durum bu. Tamamen8 yaş fark, asgari ücretten hallice özel okul maaşı, 10 kardeş, aile apartmanı, evin en küçüğü
Aklını kaçırdın sanırım, aileye sponsor lazım sen de kendi ayağınla mı gideceksin. Aile apartmanına gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum diyeceksin, ben sana garanti vereyim oraya gideceksin. Ve o adam evin en küçüğü olduğundan yaşlılara bakmak onun görevi. Koş hemen evlen, uğraşsan böyle çilekeş hayat bulamazsın, kesin cennetlik olursun. Bundünya fani, baki olanda alacağın mükâfatı düşün sen
Evet . Çocuğu çok beğendim ama detayları öğrenince mantığım beni durdururken kalbim sürekli hata yaptın diyorKürt mü bu çocuk ? Eğer Kürtse sana kötü bı haberim var bizim buralarda en küçük, anne babasıyla kalır gelin de hizmetçiden hallice bişey olur üzgünüm. İyi düşün taşın yaşın daha çok küçük .
Yaş farkına bişey diyemem benim de eşim benden büyük seversen sorun olmaz.
8 Yaş çok değil.Ancak asıl sorun aile yapılarınız.Çok farklı.İyi araştırın.Merhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Sizin kuşak farkı var nerdeyse siz gençliğin cıvıl cıvıl onun olgunluk çağıNe gibi sorunları oluyor benim nişanlım 35 ben 23 oldum
Aile apartmaniysa kaç :)Evet . Çocuğu çok beğendim ama detayları öğrenince mantığım beni durdururken kalbim sürekli hata yaptın diyor
8 yaş fark normal bence ama onun özelde olması, ayĺiği da sizden düşükse bu sorun olabilir..evlenince aile apartmanında mi oturacaksınız, bu da sorun..10 kardeş çok fazla,sürekli misafir durumları bitmez ..bunları da düşününMerhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?