- Konu Sahibi zeynepingilizce
-
Eşimle 8 yaş aramız var. Evlendigimizde ben 26 o 34 yaştık. Zaman zaman yetişme farkı, ailelerin kültürel farkı, kuşak farkı çatışması oluyor ama nadiren ve kısa sürede hallediyoruz.Merhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Ailen hakliTeşekkür ederim yorumunuz için sadece aklıma takıldı merak ettiğim için konuşmak istiyorum ama ailem en küçük olduğu için direk annesinin bizimle yaşayacağını, atanamamasını sıkıntılı buluyor
Siz yanında çok genç durmuyomusunuz? Bizim aramızda 3 yaş varBenim eşimle aramda 14 yaş var. Ben 29 eşim 43 yaşında 9 yıldır evliyiz8 yaşında bir oğlumuz var ikinciye hamileyim şu an
Yok öyle bir yorum almadık hiçSiz yanında çok genç durmuyomusunuz? Bizim aramızda 3 yaş var
Bu saatten sonra gidip sizi reddettim ama deme ihtimaliniz var mı?Merhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Nerede çokluk ........Yaş farkı değil ama 10 kardeş ve aile apartmanı kötü
Doğamamış çocuğa don mu biçiyor şimdi yorum yapanlarBaşka şeyler de var yukarıda yazdım
Görücü usulü değil biz aynı ortamda tanıştık hoşlandık sonra muhabbet etmeye başladık. Çocuğu aşırı beğendim. Ertesi gün tesadüf eseri tekrar karşılaştık. Sonra instagramdan ekledi muhabbet öyle başladı. Aslında aramızda çekim oluştu sonra çocuk bana yazdıDoğamamış çocuğa don mu biçiyor şimdi yorum yapanlar.ben de sevgilisiniz sandım. 24 yaşındasiniz daha bu işlere kalmadiniz ya.sana söyleyeyim açık açık.bu tarz görücü muhabbetlerine artık hep çürük çarık tipler kalıyor.hani gün sonunda pazarda kalan yiyecekler vardır ya onlar gibi.zamanla anlayacaksınız zaten.gerçi ülkedeki erkeklerin çok büyük bir çoğunluğu çöp ya.ama bunlar tam çöp yani. daha yolunuz uzun.hayat hayallerinizdeki kadar basit değil.eskiden görücü usulünden başka evlenme yolu olmadığı için kaliteli kişiler de bu yolla evleniyordu ama şimdi bu sistem sırf defolu mallar için.yaa salaktır ya çirkin, ya sinir hastası ya asosyal.dediğim gibi zamanla.şuan iyi niyetli ve umutlu yaşlardasın
Merhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?