- Konu Sahibi cicikizsinem
-
ben doğumdan sonra bir sinirli oldum
merhaba bayanlar benim 8 yaşında çok zeki sınıf birincisi bir kızım var.
2 yıldır bir problemimiz var o da çok sinirli olması ve en ufak bir sert söylemde gözlerinin dolması.
dizi izlerken bile ağlıyabiliyor. eleştiriye hiç acık değil hemen karşı cevap veriyor sinirlenerek ne yapmam lazım nasıl yaklaşmam lazım. 2014 aralık ayında bir kardeşi oldu kardeşini çok seviyor kıskanmıyor (en azından ben öyle görüyorum yada belli etmiyor) tavsiyelerinize ihtiyacım var.
merhaba bayanlar benim 8 yaşında çok zeki sınıf birincisi bir kızım var.
2 yıldır bir problemimiz var o da çok sinirli olması ve en ufak bir sert söylemde gözlerinin dolması.
dizi izlerken bile ağlıyabiliyor. eleştiriye hiç acık değil hemen karşı cevap veriyor sinirlenerek ne yapmam lazım nasıl yaklaşmam lazım. 2014 aralık ayında bir kardeşi oldu kardeşini çok seviyor kıskanmıyor (en azından ben öyle görüyorum yada belli etmiyor) tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Kızlar hepiniz çok faydalı şeyler yazmışsınız Ben çalışan bir anneyim bazen yatağa girdiğimde ağlıyorum çocuklara yetmediğimi düşünüyorum nasıl kaliteli zaman geçiririz neler oynarız diye düşünüyorum uygulamaya çalışıyorum hepten uyguluyorum diyemem oyun oynadığımız zaman sanki o çocuk değilde başkası varmış gibi çok sakin çok mutlu. Belki farkında olmadan ilginemiyorumdur. Pedegog dan yardım alıcağız eşimle bununla ilgili çok teşekkür ederim.
8 yaş grubu çocuklar güvene dayanan açık dürüst sıcak ve sevgi dolu bir ilişki isterler. Büyüklerinden bu ilişkileri bulamadıkları takdirde davranış bozukları oluşur. Çocuğunuzun yara almasından kaçının çocuğunuzun ihtiyaçlarına saygı duyarak sevecen insancıl yaklaşımlarla iletişim kurmalısınız.Bil hassa kardeşi varsa İşte o Zaman demokrasi kavramı içinde olaylara yaklaşmalısınız. Çocuğunuz başarılı bir öğrenci diğer çocuklara nazaran arasında farklılıklardan çok benzerlikler vardır. Öğrendiklerini anladıklarında zevk duyarlar. Kötü sonuç aldıklarında başarısız olduklarında hayal kırıklığına uğrarlar. Bağımlı olmaya eğimlidirler. Başarılı oldukları söylendiğinde kendilerini beğenirler. Başarısız oldukları söylendiğinde bu duyguyu kaybederler. 8 yaş çocuklar dinleyerek öğrenmek isterler. Öğretmenine ebeveynlerine çok güvenir onların hata yapmayacaklarına inanırlar. Benliğini bulmaya başlarlar Çocuğunuzda gözlemlediğiniz Davranış bozukluğu çok uyarılmasından kaynaklıdır.8 yaş çocukları olduğu gibi kabul etmek ve sevmek gereklidir.8 yaş grubu çocuklar çok gelişmiş bir hayal gücüne sahiptir. Şakadan çok hoşlanır, ansızın güler hareketli dikkatsiz münakaşacı aynı zamanda arkadaş canlısıdır ve duygusaldır.Eleştirilere hassastır Gücünün üstünde işlere kalkışır. Karşılaştığı problemleri halletme de arzulu ve cesurdur. Gerilim boşaltıcı bazı hareketleri (gözlerini kırpıştırma, parmağım emme, mide ağrıları) görülebilir.Çocuğunuzu anlam için öncelikle çocuğunuzu keşfedin onunla Zaman geçirecek oyunlar piknikler geziler ayarlayın.merhaba bayanlar benim 8 yaşında çok zeki sınıf birincisi bir kızım var.
Yahu kardeşim 8 yaşında çocuk ne kadar asi olabilir. Çocuk bu ya çocuk adı üstünde. En fazla biraz şımarır. Maalesef günümüzün çocukları tv ile internet ile sosyal medya ile büyüdüğünden daha erken büyüyorlar. Böyle saçma tavırlar sergileyebiliyorlar. Çocukla sürekli iletişim halinde olmak gerekir.
8 yaş grubu çocuklar güvene dayanan açık dürüst sıcak ve sevgi dolu bir ilişki isterler. Büyüklerinden bu ilişkileri bulamadıkları takdirde davranış bozukları oluşur. Çocuğunuzun yara almasından kaçının çocuğunuzun ihtiyaçlarına saygı duyarak sevecen insancıl yaklaşımlarla iletişim kurmalısınız.Bil hassa kardeşi varsa İşte o Zaman demokrasi kavramı içinde olaylara yaklaşmalısınız. Çocuğunuz başarılı bir öğrenci diğer çocuklara nazaran arasında farklılıklardan çok benzerlikler vardır. Öğrendiklerini anladıklarında zevk duyarlar. Kötü sonuç aldıklarında başarısız olduklarında hayal kırıklığına uğrarlar. Bağımlı olmaya eğimlidirler. Başarılı oldukları söylendiğinde kendilerini beğenirler. Başarısız oldukları söylendiğinde bu duyguyu kaybederler. 8 yaş çocuklar dinleyerek öğrenmek isterler. Öğretmenine ebeveynlerine çok güvenir onların hata yapmayacaklarına inanırlar. Benliğini bulmaya başlarlar Çocuğunuzda gözlemlediğiniz Davranış bozukluğu çok uyarılmasından kaynaklıdır.8 yaş çocukları olduğu gibi kabul etmek ve sevmek gereklidir.8 yaş grubu çocuklar çok gelişmiş bir hayal gücüne sahiptir. Şakadan çok hoşlanır, ansızın güler hareketli dikkatsiz münakaşacı aynı zamanda arkadaş canlısıdır ve duygusaldır.Eleştirilere hassastır Gücünün üstünde işlere kalkışır. Karşılaştığı problemleri halletme de arzulu ve cesurdur. Gerilim boşaltıcı bazı hareketleri (gözlerini kırpıştırma, parmağım emme, mide ağrıları) görülebilir.Çocuğunuzu anlam için öncelikle çocuğunuzu keşfedin onunla Zaman geçirecek oyunlar piknikler geziler ayarlayın.
Ben evli değilimsizin çocuk sakin bir çocuk olabilir benim çocuğum da arada böyle tavırlar sergiliyor olabilir her çocuk bir değil.
hmm akıllı bıdıklar her şeyi farkediyorlar ve bu çocukları tatmin etmek çok zor.benimki bazen anne seninle ne güzel gezerdik öyküden önce dedi. geçen ilk defa böyle bir şey duydum mesela alt yapıda kardeş yatıyor demekki
ilgi çekmek değil de çocuk bunalıma girmiş.eski günleri özlüyorBen evin tek çocuğuyum 8 yaşında saf saf sessiz sessiz otururdum ne denirse onu yapardımşimdiki nesil bi değişik :)
Bence kardeşini kiskanip ilgi çekmeye çalışıyor olabilir .
Ben evin tek çocuğuyum 8 yaşında saf saf sessiz sessiz otururdum ne denirse onu yapardımşimdiki nesil bi değişik :)
Bence kardeşini kiskanip ilgi çekmeye çalışıyor olabilir .
Kusura bakmayın, buraya sarkastik bi yorum bırakacaktım ama vazgeçtim.
Sadece belirtmek istiyorum ki yorumunuzu yarım ağız gülerek okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?