Daha önceki sebeplerle yani boşanma aşamasında olduğum bı dönemde kendimi unutup kızıma odaklandım.guclu olmaya çalışsam da kızımı bu hallerde gördükçe kötü oluyorum. Az önce kizim. Babası ile konustu ağladı ve babasına bosanmanizi istemiyorum siz anlaşma imzalamistiniz asla bosanmayacagiz diye (hep korkardı bundan bize kağıt imzalamıştı) babası da olmuyor kızım bebi seviyorsan böyle yaşamaya alisacaksin dedi ve kizimm telefonu fırlatıp ağlamaya başladı. Elleri kasildi bildiginiz kriz geçirdi.icini döksün diye bıraktım sustum.ama.annem ve bababm gelerek hemen olaya müdahale etti bırakın desemde yok. Çocuk çıldırdı hepten beni rahat bırakın dedi.onu avutmaknicin kızım babası olenlervar falan dedikçe onlar Büşra da ya susun bunları duymak istemiyorum ben her gece babamla uyurdum yaa onunkoklardim diye daha çok ağladı.bunlar yetmez gibi annem de eli belinde başımda dikilip ne dedin çocuğa da bu hale geldi diyor. Deli etti beni . Sürekli başımda . Bir yandan da öğretmen olan kız kardeşim sürekli laf arasında falan evin kalabalık ve cokngurultulu olduğunu dile getiriyor bana da hiç saygısı kalmamış arada cokniyi olsakta genel olarak beni azarlama modunda yani hiç bir değerim kalmamış. Sonuçta 5parasiz döndüm. Kızım için burada kalmanın sağlıklı olmadığını düşünüyorum annem ile babam sürekli tartışıyor benim yüzümden çok bunaldım. Şuan iş bulmakta zor hayat kuracak param da yok ne yapıcam bikmiyorjm böyle şeyler olunca acaba o adinadami arasam yalvarsam gelse alsa mi bizi diyorum ama yapamıyorum.da çok çaresizim. Kadın sığınma evi geliyor aklıma.cesaret edemiyorum. Virüs var hiç biyere gidemiyorum kızım normalde sabah 8de uyanır yavrum saat 12 kere kadar yatıyor anne babam i özlüyorum uyumak istiyorum diyor psikologlar randevu vermiyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum çok bunaldım gerçekten. Anneme dava acicam dedikçe bindur bakalım n oluyor diyor hala birleşme ihtimalinin var ona göre şuan adam herşeyi de sattı gidersem kaynanama gidicem. Hayata ya direnicem ya da kızım.baba evinde ayağını uzatarak oturabilsin diye herşeyi yutup adama yalvaricam gel olmuyor iki türlü de. Ailem çocuk ne yapsa kziiyor bazen çok sevip bazen çok kırıyorlar ben acimi yasayamiyorum benimde psikolojim bozuldu artik