8 yıl nasıl yani?

Safinaz57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
653
25
118
İstanbul
kızlar merhaba.. fikirlerinize çok ihtiyacım var.. 8 yıllık ilişkim bitti..

8 yıldır devam eden ilişkim 2 ay önce bitti. birbirimizi seven çokça tartışan bir çifttik üstelik bi o kadar zıt. ilk sevgilim olduğu için üzerine çok fazla düştüm bunu yapmamak gerekir dediğinizi duyar gibiyim. ayrılıklarda arayıp geri dönmeye çalışan, meseleleri uzatmayan taraf hep ben oldum. doğal olarak oda bu durumu sürekli kullandı. kıskanç ve takıntılı bir yapısı var kendisinin. son olaya gelirsek işten ayrıldı (avukat/25 yaşında) 1 hafta boyunca stresi vs yaşattı bende yılların ve son olayın patlamasını yaşadım ve yeter artık dedim! noluyoruz ya? ben senin kötülüğünü istiyormuşum gibi! her yaptığımı eleştirir üstelik ..sanki nedir bu dimi yani? sanırım yanlış bi zamanda çıkış yaptım. yine mevzu uzamasın diye aradım mesajlar attım uzatmayalım dedim fakat telefonlar yüzüme kapandı.. işte o günün üzerinden tam 2 ay geçti. ortak arkadaşımız yok denecek kadar az olanlar ise irtibatımız tartışma sonrası kesiliyor zaten. ayrılığımızın 1. ayında ise en yakın arkadaşı aradı nasılsın dedi kısa bir konuşma oldu iyiyim dedim ondan söz etmedim hiç.. bu arada bende 25 yaşındayım halkla ilişkiler sektöründeyim. haksız olduğum her olayda dibine kadar kullanması, kıskançlığı, sevgisini gösterememesi, ailesinin yaşadığı boşanmalar yüzünden evliliğe uzak olması, benden uzak 2 ay durabilmesi ... aklım çok karışık.. biliyorum alıştırmışsın diyeceksiniz. benim şuan ne yapmam gerekiyor? ne olacak dersiniz.. yoluma bakmam lazım evet ama 8 yıl ha deyince üstünden atlayıp geçilen bir çöp değil ki...

Siz yeter artik diye cikis yaptiginizda, onun tepkisi ne oldu? Yani hicbirsey demeyip, saece telefonlariniza mi cikmadi?
Tamam belki yanlis zamanda boyle bir cikis yaptiniz, ama ozur dilemenize ragmen hala cevap vermiyorsa size, kafasinda bitirmistir. Zaten cok erken baslamis, uzun surmus bir birliktelik sizinkisi. 25 uasina gelmis ve bircok fikri degismistir. Evlilige ve iliskinize bakis acisi degismistir. Ve kuvvetle ihtimal hisleri bitmistir. Coktan capkinlik yapmaya baslamistir bile. Uzulmen icin soylemiyorum inan ama gercekler bunlar. Bence sende onune bak. Bu iliskide senin icin bir deneyim oldu. O gozle bak.

hani ilişkiniz o 24-25 yaş aralığında iken başlamış olsa, farklı şeyler yazabilirdim
ama bence bir erkek için 17 yaş ciddi bir ilişkiye başlamak için çok erken
sanırım siz şu anda bunun sıkıntısını yaşıyorsunuz, bahaneler farklı olsa bile
bence siz birşey yapmayın
karşı taraf yapsın ne yapacaksa
çünkü kadın - erkek çok farklı birbirinden duygusal anlamda
çabalar ve sonuç alamazsanız çok daha fazla acı çekersiniz
karşı tarafın tutumuna göre de su yolunu bulur zaten...

Merhaba, beni defalarca arayarak msj atarak döndüremiceksin dedi.

Sonra 1 ay geçti arkadası naber diye aradı ne alaka ?

Çapkınlık vs düşünürsem kafayı yerim sanırım

Kesinlikle 17 yaş çok küçük ama 25e kadar devam etti bi şekilde insan ister istemez beklentiye giriyor

Kesinlikle 17 yaş çok küçük ama 25e kadar devam etti bi şekilde insan ister istemez beklentiye giriyor

tabi elde olmadan giriyor da
girmemeye çalış
bırak o yapsın ne yapacaksa, o adım atsın, sonrasına bakarsın

2 ay nasil durabiliyor diyorsunda erkekler uzuntulerini belli etmiyorlar yani suan sensizlikten olsede adim atmayabilir tabi kisiliginede bagli bu ama suan ustune gitmelerinden kurtuldugunuda dusunse sensiz yapmasi cok zor bir kere buyuk bir alisilmislik var birbirinizin herseyini biliyorsunuz oyle kolay mi bitirmek dile kolay 8 yil bence biraz daha bekle hemen umutsuzluga kapilma

Yorum için çok tşk. Kurtulduğunu düşündüğüne eminim. Zaman gösterecek bakalım.

yanlış anlamadıysam 2 aydır görüşmüyrsunuz
biz eşimle sevgiliykende evlliğimiz boyuncada 24 saat bile küs kalamadık çokşükür tartıştığımızda küstüğümzde kalbim patlayack gibi olurdu eşimde bende 24 saat ı aşamazdık dayanamazdık içimiz acırdı
sevgi budur bence 1 gün eşim telimi açmadı tartışmayı uzattı ölecektim sıkıntıdan stresten ağlamaktan helak olmuştum 2 aydan bahsediyorsunuz olay bitmiş bence geçmişolsun çok zor birdurum ama seven insan 2 ay dayanamz sevdiğine kıymaz özler telefonlara çıkar bir açıklama yapar en azından bitti vs diye seni bu belirsizliğin içinde bırakmaz

8 yıllık ilişki kolay kolay bitmez sanıyorum
Burçlarınız ne?
valla arkadaşım birşeyler insanın içinde tükenmişse değil 8 yıllık ilşki 30 yıllık evlilik bile biranda bitebilir 2 aydır duvar kesilmiş adam konu sahibi adına çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı evlenip ayrılsa daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…