- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
valla arkadaşım birşeyler insanın içinde tükenmişse değil 8 yıllık ilşki 30 yıllık evlilik bile biranda bitebilir 2 aydır duvar kesilmiş adam konu sahibi adına çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı evlenip ayrılsa daha zor
Ben akrep o aslan8 yıllık ilişki kolay kolay bitmez sanıyorum
Burçlarınız ne?
Yaşadığınız o durumu her gün yaşıyorum. Resmen içim daralıyor.yanlış anlamadıysam 2 aydır görüşmüyrsunuz
biz eşimle sevgiliykende evlliğimiz boyuncada 24 saat bile küs kalamadık çokşükür tartıştığımızda küstüğümzde kalbim patlayack gibi olurdu eşimde bende 24 saat ı aşamazdık dayanamazdık içimiz acırdı
sevgi budur bence 1 gün eşim telimi açmadı tartışmayı uzattı ölecektim sıkıntıdan stresten ağlamaktan helak olmuştum 2 aydan bahsediyorsunuz olay bitmiş bence geçmişolsun çok zor birdurum ama seven insan 2 ay dayanamz sevdiğine kıymaz özler telefonlara çıkar bir açıklama yapar en azından bitti vs diye seni bu belirsizliğin içinde bırakmaz
valla arkadaşım birşeyler insanın içinde tükenmişse değil 8 yıllık ilşki 30 yıllık evlilik bile biranda bitebilir 2 aydır duvar kesilmiş adam konu sahibi adına çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı evlenip ayrılsa daha zor
Bu defa arayan sen olma...
Ne olursa olsun, bir erkek simartilmaya gelnez adanda biliyor ne yaparsam yapayim senin mesaj atacagini felan ..
Alismis .
Tartışma konunuz neydi canım. Bi de işten ayrılmış çok stresli bir dönem geçiriyor belki de, zaten çok stresli bir mesleği var. Ama tabi 8 yılı bir çırpıda silmesi onu haklı göstermez dile kolay 8 yıl. Sana tavsiyem sen adım atma zaten bu zamana kadar hep sen adım atmışsın seviyorsa değer veriyorsa o adım atar. Ha adım atmazsa da geri kalan yıllarını da çöpe atma derim. Şu an 25 yaşındasın bi de bakmışın 30 olucan yıllar o kadar çabuk geçiyorki 25 ten sonra farkına bile varamıyorsun. En güzel çağlarını lütfen harcama daha da üzülürsün.
Ben onun yanında olmuyormuşum kavga nedeni bu .. bir hafta boyunca ne desem altında bişey aradı. En sonunda brnde yeter dedim. Genel anlamda haklıyken zamanlama hatasıma düştüm. Haklısın.. teoride benden mantıklısı yok fakat uygulamaya gelince fıs. Zamanla geçer umarım.
Canım çoğu insan öyle iş icraata gelince zor. Sen bu aralar yalnız kalma arkadaşlarınla zaman geçir daha kolay olur senin için bırak o arasın. Seven erkek arar. Benim de eşimle flört dönemimde böyle sorunlar olmuştu çoğu zaman ben arardım çok stresli bir
dönemiydi doğu görevini yapıyordu flört dönemimizde. En son resti çektim seni mi çekicem defol git diye paşa paşa döndü yüzüğüyle hem de, ki ben inatçıyımdır ama eşim kadar inadını tanımadım hayatımda. Özetle seven erkek gurur inat falan dinlemez.Taşıma suyla değirmen dönmez nereye kadar sen arıycan hep sen fedakarlık yapıcan. Aramazsa da önüne bak kalan yıllarını boşa harcama sonra çok ararsın bu yılları.
sen bütün ipleri eline vermişsin başta..epey bir şımarmış..roller değişmiş...8 yılın hatrına tabiki konuşmak lazım..ama birazda o arasın o senin üstüne düşsün dimi?
Çok haklısınız. Söylediğinizi yapacağım. :) içim rahatlıyor okuyunca hala umudum var herşeyin düzeleceğine dair...
Seni gerçekten seviyor ve değer veriyorsa o döner sen merak etme. Ben seni çok iyi anlıyorum emek vermişin yıllarını harcamışın üzülmemen acı çekmemen anormal olurdu. Dediğim gibi sen elinden geleni yapmışsın bugüne kadar hem çok büyütülecek bir meseleden de gelmemeişsiniz bu noktaya şımartmışsın biraz bana öyle geldi. Seviyorsa o adım atacaktır. Ama sana tavsiyem bu süreci onu bekleyerek düşünerek daha sıkıntılı hale getirme, geri dönmeyeceğini düşün hep kendinle meşgul ol kafanı dağıtacak şeylere yönel arkadaşlarına falan takıl. Dönmezse de anla ki sonunuz yokmuş zaten hiç karalar bağlama. En güzel yaşlarındasın bunu unutma sonu olmayan şeyler içinde bu yaşının kıymetini bilmemezlik etme ve şöyle düşün ya 30 yaşında böyle olsaydı. Sen kendi kıymetini bilmezsen kimse bilmez önce kendini sev.
Desteğiniz için çok tşk ederim. Bi yandan iş bi yandan yüksek lisans var. Kafam oldukça yoğun kendime pek zaman kalmıyor zaten. Ah bide h. Sonları olmasa.. soylediklerinizi dikkate alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?