8 yıl nasıl yani?

ben de sevgilimle 24 saatten fazla konuşmamazlık edemem kalbim patlayacak gibi olur

Bu defa arayan sen olma...

Ne olursa olsun, bir erkek simartilmaya gelnez adanda biliyor ne yaparsam yapayim senin mesaj atacagini felan ..
Alismis .

Yaşadığınız o durumu her gün yaşıyorum. Resmen içim daralıyor. umarım çok mutlu olursunuz...

Tartışma konunuz neydi canım. Bi de işten ayrılmış çok stresli bir dönem geçiriyor belki de, zaten çok stresli bir mesleği var. Ama tabi 8 yılı bir çırpıda silmesi onu haklı göstermez dile kolay 8 yıl. Sana tavsiyem sen adım atma zaten bu zamana kadar hep sen adım atmışsın seviyorsa değer veriyorsa o adım atar. Ha adım atmazsa da geri kalan yıllarını da çöpe atma derim. Şu an 25 yaşındasın bi de bakmışın 30 olucan yıllar o kadar çabuk geçiyorki 25 ten sonra farkına bile varamıyorsun. En güzel çağlarını lütfen harcama daha da üzülürsün.

Tabi ki öyle çok zor.. resmen kalbim sıkışıyor. Ne zaman geçecek bu durum

Ben onun yanında olmuyormuşum kavga nedeni bu .. bir hafta boyunca ne desem altında bişey aradı. En sonunda brnde yeter dedim. Genel anlamda haklıyken zamanlama hatasıma düştüm. Haklısın.. teoride benden mantıklısı yok fakat uygulamaya gelince fıs. Zamanla geçer umarım.

Canım çoğu insan öyle iş icraata gelince zor. Sen bu aralar yalnız kalma arkadaşlarınla zaman geçir daha kolay olur senin için bırak o arasın. Seven erkek arar. Benim de eşimle flört dönemimde böyle sorunlar olmuştu çoğu zaman ben arardım çok stresli bir dönemiydi doğu görevini yapıyordu flört dönemimizde. En son resti çektim seni mi çekicem defol git diye paşa paşa döndü yüzüğüyle hem de, ki ben inatçıyımdır ama eşim kadar inadını tanımadım hayatımda. Özetle seven erkek gurur inat falan dinlemez.Taşıma suyla değirmen dönmez nereye kadar sen arıycan hep sen fedakarlık yapıcan. Aramazsa da önüne bak kalan yıllarını boşa harcama sonra çok ararsın bu yılları.

Son düzenleme:

Çok haklısınız. Söylediğinizi yapacağım. :) içim rahatlıyor okuyunca hala umudum var herşeyin düzeleceğine dair...

sen bütün ipleri eline vermişsin başta..epey bir şımarmış..roller değişmiş...8 yılın hatrına tabiki konuşmak lazım..ama birazda o arasın o senin üstüne düşsün dimi?

J
sen bütün ipleri eline vermişsin başta..epey bir şımarmış..roller değişmiş...8 yılın hatrına tabiki konuşmak lazım..ama birazda o arasın o senin üstüne düşsün dimi?

çok haklısın roller değişti. Tamamen benim tecrübesizliğim ve kendimden ödün vermemle oldu. Şuan tamamen sessizim 2 aydır. 1.ayda arkadaşı aradı naber diye.. tek bi adım bile atmadım.. şu saatten sonra değişir mi ki bişeyler..

Çok haklısınız. Söylediğinizi yapacağım. :) içim rahatlıyor okuyunca hala umudum var herşeyin düzeleceğine dair...

Seni gerçekten seviyor ve değer veriyorsa o döner sen merak etme. Ben seni çok iyi anlıyorum emek vermişin yıllarını harcamışın üzülmemen acı çekmemen anormal olurdu. Dediğim gibi sen elinden geleni yapmışsın bugüne kadar hem çok büyütülecek bir meseleden de gelmemeişsiniz bu noktaya şımartmışsın biraz bana öyle geldi. Seviyorsa o adım atacaktır. Ama sana tavsiyem bu süreci onu bekleyerek düşünerek daha sıkıntılı hale getirme, geri dönmeyeceğini düşün hep kendinle meşgul ol kafanı dağıtacak şeylere yönel arkadaşlarına falan takıl. Dönmezse de anla ki sonunuz yokmuş zaten hiç karalar bağlama. En güzel yaşlarındasın bunu unutma sonu olmayan şeyler içinde bu yaşının kıymetini bilmemezlik etme ve şöyle düşün ya 30 yaşında böyle olsaydı. Sen kendi kıymetini bilmezsen kimse bilmez önce kendini sev.

Mümkünse sevgili dönemleri 23 ve üstü normal kabul görsün.
Bende 17 yaşımda başladım, 9 sene oluyor ve 7 ay önce nişanlandık..
Çocukluk döneminde sevgili olup uzun yıllar devam ettirmek ne kadar güzel görünse de ergenliğin getirdiği dezavantajları da göz önünde bulundurursak yıpranması bol aslında hiç te öyle ''ne güzel'' bir süreç olmuyor yani..

İnsan yaşı büyümeye devam ettikçe anlıyor tabii bunu.

Bir laf var alışmış kudurmuştan beterdir, sal ipini gitsin. Sende biraz kafa dinle..

8 yil once cocukmussunuz o zamanki istedifi kizla simdi istedigi kiz sen degilsin demekki o yoluna bakmak istiyor sen bunu kabullen yoluna bak

Desteğiniz için çok tşk ederim. Bi yandan iş bi yandan yüksek lisans var. Kafam oldukça yoğun kendime pek zaman kalmıyor zaten. Ah bide h. Sonları olmasa.. soylediklerinizi dikkate alacağım.

Desteğiniz için çok tşk ederim. Bi yandan iş bi yandan yüksek lisans var. Kafam oldukça yoğun kendime pek zaman kalmıyor zaten. Ah bide h. Sonları olmasa.. soylediklerinizi dikkate alacağım.

Azıcık yarıdımım dokunduysa ne mutlu. Anahtar kelimeyi unutma 'en güzel yaş'. Kimse için boşu boşuna harcamaya değmez. Dönerse de ciddi bir adım atmasını iste nişan falan işine gelirse. o kadar uzun flört dönemimi olurmuş yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…