bu konuda bir türk kadın yazarın kitabı vardı.. uzun uzun anlatmış nasıl yapılması gerektiğni..şimdi unuttum adını..
Aslında çoğu insan bilinçsiz yapıyor bunu. Sistematiğe oturttuğunda ipler senin eline geçiyor. Şimdiye kadar kimse bana dönsün diye uğraşmadım. Bağı koparınca yani üzüntüyü hızlı bir şekilde sonlandırınca karşı taraf etkileniyor. Irade önemli üzüntülü halini bir anda bırakmak gerekiyor. Zamanla geçmesinden bahsetmiyorum yani ya da olması gerektiği için hislerin bitmesinden. Uzuldugun bir durumda kendine hakim olup tersine çeviriyorsun enerjiyi.bu konuda bir türk kadın yazarın kitabı vardı.. uzun uzun anlatmış nasıl yapılması gerektiğni..şimdi unuttum adını..
sanırım, seda diker'in aslında giden erkek yoktur isimli kitabı idi yanılmıyorsam :)Aa ismi ne acaba nasıl bulurum ? :)
Enerji ile hiç ilgilenmedim. Şuan çok ilgimi çekti.Aslında çoğu insan bilinçsiz yapıyor bunu. Sistematiğe oturttuğunda ipler senin eline geçiyor. Şimdiye kadar kimse bana dönsün diye uğraşmadım. Bağı koparınca yani üzüntüyü hızlı bir şekilde sonlandırınca karşı taraf etkileniyor. Irade önemli üzüntülü halini bir anda bırakmak gerekiyor. Zamanla geçmesinden bahsetmiyorum yani ya da olması gerektiği için hislerin bitmesinden. Uzuldugun bir durumda kendine hakim olup tersine çeviriyorsun enerjiyi.
Alacağım akşama kitabı :))sanırım, seda diker'in aslında giden erkek yoktur isimli kitabı idi yanılmıyorsam :)
Kitabı aldım dün başladım.. çok hoşuma gitti bitirince yorumlarımı paylaşacağımBu enerji meselesi dogru galiba. Hatta Einstein'in bir sozu var: insanlar dusunduklerinin enerji olarak onlara geri donecegini bilselerdi hicbir sey dusunmezlerdi... bunun gibi bir soz.
Belki de onun icin diyorlar beddua etme doner dolasir seni bulur diye.
Ben de ne zaman eski esimle tartistigimizda o gun sadece isimi yapsam ve dusunmesem aksama pimanlik duyardi ama ne zaman o gunu hep uzuntuyle aglayarak gecirsem o aksama ayni tavirlarina devam ederdi.
4 yada 5 tane kitabı var ama araştırdım en çok satılan ve beğenilen bu kitapmış..Ben de almalıyım o kitabı, merak ettim.
Vay bee, ilk mesajını okudum şimdi bunu bi şok geçirdim eski konumuymuş diye. Ama gelişmelere sevindim, artk mutlusun demekki böylesi hayırlıymış.Kızlarrr konunun üzerindeen tam olarak 1 sene 4 ay geçti ve artık çok iyiyim. Upuzun bir ilişki sonrası ağladım, zırladım, eve kapandım, hastalandım ama geçti. Üzerinden 7 ay geçtiğinde ise hayatıma muhtesem bir adam girdi. Herşeyi anlattım en başında yaşadıklarımı v.b her şekilde destek oldu elinden geleni yaptı ve 7 aydır birlikteyiz :) birbirmize alıştık. Hayatımda hiç hissetmediğim kadar özel hissetiriliyorum. Hastayken başımdan ayrılmayan bi dediğimi tekrarlamayan bir adam..
Eee 8 senemi verdiğim adama ne mi oldu ? Bir kere bile aramadı bir buçuk senedir... ama şöyle bir olay oldu.. tam 1 yıl olmuştu biz ayrılalı... bir gün gece whatsapp aramada numarasını görünce şok oldum anladımki fotografıma bakmış :) ekran görüntüsü alıp yolladıgımda bana biri beni gizliden aramış senmisin diye baktım giib saçma sapan bişey söyledi .. bende hayır dedim. 2 gün sonra ise lütfen yanlış anlama sormazsam içimde kalacak arabamda not buldum senmi koydun dedi o an çalışıyordum ve cevap veremedim ben aldım cevabımı koymamıssan koymamıssındır diye artislendi bende ben koymadım dedim ve bu kadarlık bi iletişim oldu.. sonrasında ararmı acabaa dedim ama aramadı .. umurumda mı hayır? Bazen giden dönmüyor.. ama ayrılıklar geçiyor eskisi kadar üzmüyor..
Kızlarrr konunun üzerindeen tam olarak 1 sene 4 ay geçti ve artık çok iyiyim. Upuzun bir ilişki sonrası ağladım, zırladım, eve kapandım, hastalandım ama geçti. Üzerinden 7 ay geçtiğinde ise hayatıma muhtesem bir adam girdi. Herşeyi anlattım en başında yaşadıklarımı v.b her şekilde destek oldu elinden geleni yaptı ve 7 aydır birlikteyiz :) birbirmize alıştık. Hayatımda hiç hissetmediğim kadar özel hissetiriliyorum. Hastayken başımdan ayrılmayan bi dediğimi tekrarlamayan bir adam..
Eee 8 senemi verdiğim adama ne mi oldu ? Bir kere bile aramadı bir buçuk senedir... ama şöyle bir olay oldu.. tam 1 yıl olmuştu biz ayrılalı... bir gün gece whatsapp aramada numarasını görünce şok oldum anladımki fotografıma bakmış :) ekran görüntüsü alıp yolladıgımda bana biri beni gizliden aramış senmisin diye baktım giib saçma sapan bişey söyledi .. bende hayır dedim. 2 gün sonra ise lütfen yanlış anlama sormazsam içimde kalacak arabamda not buldum senmi koydun dedi o an çalışıyordum ve cevap veremedim ben aldım cevabımı koymamıssan koymamıssındır diye artislendi bende ben koymadım dedim ve bu kadarlık bi iletişim oldu.. sonrasında ararmı acabaa dedim ama aramadı .. umurumda mı hayır? Bazen giden dönmüyor.. ama ayrılıklar geçiyor eskisi kadar üzmüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?