8 yıllık eşim bana yabancı geldi

CANIM huyundan vazgeçmiyor hep söz veriyor ama tutmuyor artık onunda mı elinde değil bilmiyorum ama hasta değilkende aynı şeyleri yapıyor karakteri bu desem ama ilk evlendiğimiz zamanlarda böyle değildi şimdi bambaşka birisi ...benim vicdanım rahat ama insanda üzülüyor keşke böyle olmasaydı diye ..

bile bile lades demek olur dimi :26: benim açımdan bitti kızım için endişeliyim sadece ama bunuda aşarsam daha rahat karar vericem ...destekleriniz için teşekkürler

Şansın sayısı olmamalı bence.İmtihanın son demleridir belkide.Kalpleri birleştiren Allah, bir melek vermişken size bitmesini izin vermiş olamaz. Affetmek büyüklüktür ,üstelik karşınızdaki ömrünüzü vermeye söz verdiğiniz insan.Duygularınızı şeytan yönetiyor olmalı . Allah sizinle bereber olsun. Sabır..

Duygularımı şuanda mantığım yönetiyor ...ben eşime ömrümü verdim ama o bana hep hayal kırıklığı verdi malesef

Şüphesiz sizi mantığınız yönetiyor.Fakat, şeytan hep kötü yola sevk eder bizi.belki esinizin bu tavri mutluluga son adim.Eğer fikrinizde kesinsenizde acabasını dusunmeden yolunuza devam edin.Tum kalbimle iyi olmanizi isterim.

teşekkürler mutluluga son adım demişsiniz bunun olmasını çok isterim ama tecrübelerim sadece umut etmek olduğunu söylüyor ..hakıımızda hayırlısı olsun sizlerde dua edin

Allah sabredenlerle beraberdir. Son olacagina inaniyorum. Sizi sizden baska kimse bilemez. Acinizi hissedemez .Bizlere bosver demek kolay gelir yasayan sizsiniz .Sabrinizi sadece tahmin edebiliyorum.belkide vazgecmek en kolayi olabilir.fakat sonrasi hicbir zaman cok guzel olmayacak. Her zaman imtihan halinde olacaksiniz. Dogruyu bilen sizsiniz son olarak sadece gonlumden gecen affetmeniz. Bunun icin hacet namazi kilabilirsiniz. Allaha yonelin (tek caremiz o ve farkindasiniz biliyorum).dogru yolu bulacaksinizdir.Dua istemissiniz sadece bilmenizi istedim (rabbim yuvanızı ilk gunku gibi saadetle doldursun) .Allaha emanet olun

merhaba, konuya çok vakıf değilim ama yakın zamanda çok sevdiğim yakınım bu hastalığa yakalanmıştı. ama hepimiz ailecek sevgiyle sardık sarmaladık ilaçlarını almadığı oldu, korktuğu, başında bizi tanımadığıda ama sevgi ve ilgiyle çok şükür bir kaç aya toparladı. sizinki yıllardır süren bir durummuş eminim ki çok yorgunsunuzdur, ancak boşan kurtul demenin çok kolay olduğunu hatta bu durum hakkında hiç bir fikirleri olmadıklarını düşünüyorum kimse hastalığını seçmez, istemez, onların kullandığı ilaçları biz normal düşünen insanlar kullansak günlerce uyuruz, doktorun söylediği buydu bize... en azından bence anlamak ve sevgi göstermenin eşinizin daha kolay toparlamasını sağlayacaktır. onun şuan size gerçekten ihtiyacı olabilir son çare olarak yinede elini bırakmak durumunda kalıyorsanız alıştırmanızı, hastalığını kabul etmesini anlatmanızı faydalı buluyorum eşinize acil şifalar, alllah sizede sabır versin inş. hakkınızda hayırlısı olur..

Son düzenleme:
Bence eşin ilaçlarını düzenli olarak kullanacaksa bir şans daha verilebilir.
Ama tabiki önemli olan senin duyguların.
İyi ölçüp tartman lazım. İçinde birşeyler kaldıysa devam et...

ben sana boşan yada boşanma diyemem. aslında kimse diyemez. 8 yıldır bir sürü şey yaşamışsın. bir aile danışmanı, yada terapi görüp kendini tanısan, kararının doğruluğunu ölçsen... sonra karar versen olmaz mı?

açıkcası böyle hissettiysen sende bitmiş
belki eşin seninle aynı düşünmüyor
ama o da alışcaktır
ben duygu sömürülerine karşıyım
sakın böyle bir şeye fırsat verme
önemli olan senin ne istediğin senin neye inandığın
olmayacağını düşünüyormuşsuun yabnacılaşmış ve istemiyormuşsun
o zaman kendi hislerine güven
hatra binaen kıyamayarak acıyarak yada tehdit ve baskıyla istemediğin şeyleri yapma
umarım çocuğun yoktur
ve umarım hayata çok geç kalmamışsındır

7 yaşında kızım var canım ..dedimya o da bende haketmedik yaşadıklarımızı .görünce sanki yabancı birisini görmüş yani o sıcaklığı hissedemedim ...acıdım sadece çaresiz duruyordu ben sana değil kendime kızıyorum bu şansı kullanamadım diye dedi...

Bence eşin ilaçlarını düzenli olarak kullanacaksa bir şans daha verilebilir.
Ama tabiki önemli olan senin duyguların.
İyi ölçüp tartman lazım. İçinde birşeyler kaldıysa devam et...

Canım eşim ilaçları içicem diye söz verdi ama önceden 3 defa vermişti bu sözü şimdi güvenemiyorum çok zor günler yaşadım tek başıma mücadele verdim şimdi bu yükü yeniden kaldırabilirmiyim diyorum kendime geceleri sabah kadar uyumazdım hergün kalp çarpıntısıyla bekledim dua ettim allahım ne olursun hasta olmadan işten gelsin diye eşim beni telefondan arayınca bismillah deyip açıyordum hasta mı o yüzdenmi arıyor diye bende paranoyak oldum resmen ..keşke kullansa

evet canım eşim 10 yıldır bipolar 2 kere hastanede yattı şok tedavisi gördü ...canım kimse hasta olmak istemez bende zaten bunu düşündüğüm için eşimi 8 senedir bırakmadım bu hastalık banada olabilirdi dedim ama eşim hiç hastalığı kabul etmedi sadece çalışmak istemediği zamanlarda hastayım dedi .bahane etti ...eşim ilk zamanlarda hastaydı 4 sene boyunca kimse anlamadı çünkü kendini kontrol etti güçlü durdu hasta oldu 1 haftada toparladı işine gücüne döndü atak geçirip hastanede yatınca kimse inanmadı o hasta değildi çok iyi görüküyordu diye ...ama 3senedir saldı kendini çalışmıyor ilaçları aksatıyor kendi bildiğini yapıyor güçsüz umtsuz asosyal birisi oldu ..demek istediğim evlendiğimizde hastaydı ama mücadelesi vardı şimdi mücadele yok herşeyi benden beklyor hasta olmak istemezdi emininm düşmanımın başına vermesin bu hastalığı ama inatla ilaçları içmemek ne oluyor ben bunun için kızıyorum ..evlilik hergün günlük gülistanlık geçecek diye birşey yok acı da olcak tatlıda mücadeleyle herşey olur ...yakınız kaç yaşında

Valla cok zor canim ya genc o 24 yasinda ama kisiden kisiye degisiyor acil sifalar allah kimseyi hastalikla sinamasin basa vermesin alkah hakkinda en hayirlisini nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anlıyorum seni canım çok zor gerçekten.
Benim eşim de ağır çalışıyor ve ben aradığımda açmazsa hemen paranoyak düşüncelere kapılıyordum.
Daha yeni yeni atlatmaya başladım ben de bu durumu.
İyi düşün o zaman canım. Kararı tabiki sen vereceksin.

oda daha gençmiş benimle aynı yaşta...amin canım kimseye böyle bi acıyı yaşatmasın rabbim yaşayanada zor aileyede zor eşe dahada zor çok çıkmaz sokak

bende çok tuhaf oldm eşim beni bırakıp giderken sadece arkasından baktım eve gelince düşündüm onunla eski günlerimizi sanki hiç yaşanmamış gibiydi

böyle en güzel şeyler bi gün bitiyormu sahi... . . ....

böyle en güzel şeyler bi gün bitiyormu sahi... . . ....

canım bizi hastalık ve eşimin sorunsuzluğu bu hale getirdi keşke olsaydı keşke hastalık bizi bu kadar zorlamasydı eşim mükemmel bir insandı ilk evlendiğimiz zamanlar

canım bizi hastalık ve eşimin sorunsuzluğu bu hale getirdi keşke olsaydı keşke hastalık bizi bu kadar zorlamasydı eşim mükemmel bir insandı ilk evlendiğimiz zamanlar

ama anlaşılan sizden ayrılmak istemiyor.ve hayata tutunacak bişeyler arıyor...
bazen mücadelede tükenir insanda ..eminim sizinde öyle olmuştur ama herşeyi detaylı düşünün son bi kez daha...
düşünceler sonucunda rahat bi vicdan kalıyorsa geriye sorun yok demektir..
umarım bu günleride atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…