80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menumude yazayim hemencik:)
sabah yarim elma ve kahvem
kahvalti+ogle yemegi oldu: peynirli yumurta+1 dilim kepek ekmek+balli yogurt+mozzaralla peynir+5 zeytin+maydonoz+havuc
ara:1 kahve yarim mandalina ve uzumlu cikolata bir parca+2 tuzsuz pirinc patlagi
aksam: 1 tabak kiymali kapuska yogurt 1 dilim kepek ekmek
boll suu
spor 15 dk lesli 30 dk disarda yuruyus 45 dk bisiklet

Tünaydın iyi pazarlar güzel topiğin şekerleriii

Cecomm katı meyve sıkacağında genelde sebze suyu sıkıp limon ve z.yağı koyup içiyorum cnm.Blendırla da enfes soslar oluyor.Fakat dikkat edilmesi gereken nokta şu meyve tüketimi ve sebze tüketimini dengelemek.%50 yeşillik %25 filizlenmiş bakliyat %25 de suda bekletilmiş kuruyemişler olursa en sağlıklısı

Ispanak candır

Yaza kadar sen çıpçıtır olacaksın yıldızcımmm Sporu bırakma kuzum her gün yapabileceğin şekilde yapki bıkma birden yüklenirsen de sıkılabilirisn önemli olan süreklilik.

Hayrli geceler kizlar ben yatayim 15dk spor yaptim 5dk kol calismasi 5dk bel inceltme sağ sol dönme 13tane mekik çektim cnlar

Metabolizmayı çalışır halde bırakıp yatmaksüpersin mehtapcım

baslangıc 85
gecen hafta 83.6
bu hafta 83.4
giden : 0.2 :/
toplam gıden 1.6
hedef 75

2 3 hafta aynı cıvarlarda herzamankı gıbı 85 e donmeden durabıldıgıme bıle sevınıyorum artık :))

Rapucum küsücem ama sana Menüler yok spor yokk Hdi fıstığımm bahar kapıda yaz ın keşke dememek için bu zamanı değerlendir tatlım

Gunaydin guzeller. ..
mutlu pazarlar. ..
kilo bildirimim
baslangic kilo 85.0
Gecen hafta 84.1
Bu hafta 83.4
Giden -700
spor gunluk bisiklet 2 gun lesli

Woww regle rağmen süper gitmişşşş tebrikler yıldızcımmmm

Enerjin neşen daim olsun bitanemmm. Kapuska bol limonlu tam diyet yemeği korkmadan yiyebilirisn cnmm

Plates bitti 50dk smdi ise koşu bandina ciktim 7.dkkya grdim

Maşallah sizler bitirdiniz ben daha başlayacağımm utandımmSebze suyum bitsin gidiyorum hemen

Hadi gözün aydın Cecommm prensese kavuşuyorsun.Minik ne çok özlemişş geçen okurken gözlerim doldu kardeşlik bambaşka birşey.

Enişteyi dinle dinlen cnmmm iş yap yap bitmiyor

Afiyetolsun yıldızcım erkencisin akşam plan değişmeyecek o zaman Arada ayran içsen daha süper olmazmıydı kuzummm ya da mandalinli tarçınlı yoğurt

Deminden beri küçük kuzum, kuzen ve ben büyük kıza karşılama için pankart boyamakla uğraştık

Beyaz kocaman bir kağıda; Hoşgeldin Abbacık yazdık
Bütün harfleri farklı boyadık birde kağıdın kenarına bir gül ve ortalara bir Uğurböceği boyadım
Artık akşam size de resimleri gösteririm

Ohhh iyi yapmısınız canım soğukta olsa temiz hava iyi geliyor
Bizde boya yaptık Bakalım ablamız görünce ne tepki verecek

Bakalım biraz araştırayım ( bugün henüz fırsatım olmadı ) bende en azından arada kendime öyle birşeyler dener yaparım nasılsa katı meyve sıkacağıda evde boş boş duruyor
En azından maydanoz, limon karışımı bile iyidir diye düşünüyorum ( deneye deneye damak zevkime göre birşeyler bulurum nasılsa )

Yerim minik cimcimenin abbacıkını ben Kavuşma sahnesini merak ediyorumm

Cecom benim katı meyve sıkacağı da sebze sıkacağı haline geldi işe yaradı karatay sopnrası hiç kullanmamıştım Tabiki bitanemm yapabildiğin kadar kendi damak zevkine göre yapsan o bile kardır

Aynen canım karataydan beri hiç kullanmıyordum hatta eşim geçen sitem etti ulen kendin yapmıyorsun bizede izin vermiyorsun diye

Peki sebze ve meyve karıştırıp yapabiliyormuyuz
Nette sebzeyle mango yada avokado karıştıranlarıda gördüm de o bakımdan ( ben hani atıyorum tadını yumuşatmak için elma yada nebileyim portakal eklesem nasıl olur diye düşündüm bir an da )

Tabiki karıştırabilrisin cecom .Fakat nette o kadar çok cezbedici tarif var ki bunlara kaptırılırsa kilo vermek yerine almak kaçınılmaz olur. İncelediğim kadarıyla meyve ile sebzelerin karıştırılmaması daha sağlıklı canım fakat sebze suyunu yumuşatmak istersen daha rahat içmek istersen yarım elma en güzel seçenek Avokado nötr bir meyve olduğu için blendırla salata sosları yapmak için süper veya tatlı yapmak için çiğ tatlı tabii.Ben salata soslarına da çeyrek avokado koyuyorum kuzum

evet kaptancim haklisin..bir an bosbogazlik ettim cocuklar yerken..aksam erken yiyecegim ins..ama acikirsam dedigin gibi tarcinli yogurt iyi fikir...yarin daha iyi olucak ins..kapuska bencede tam diyetlik bolll limonlu bayilirim..pisti yemegim ama biraz daha beklemek istiyorum...
cecom o kadar senedir tr ye gidip gelirim kimseden böyle bir jest görmedim..eminim cok sevinir kuzun..ellerine emegine saglik...

Haftalık Kilo Bildirim Listesi
01Şubat-09 Şubat 2015

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.
[/TD]
[TD]opscool[/TD]
[TD]81,3[/TD]
[TD]81,3[/TD]
[TD]79,4[/TD]
[TD]1,9[/TD]
[TD]1,9[/TD]
[TD]%2,34[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]Her gün yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]83,4[/TD]
[TD]81,7[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]4,9[/TD]
[TD]%2,04[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]FURKER[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]%1,93[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]yildiz[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]84,1[/TD]
[TD]83,4[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]%0,83[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]gunluk bisiklet 2 gun lesli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80,6[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]%0,74[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]112,5[/TD]
[TD]111,7[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]12,8[/TD]
[TD]%0,71[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]mehtap507[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]71,5[/TD]
[TD]71,2[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]8,8[/TD]
[TD]%0,42[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]full spor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]83,6[/TD]
[TD]83,4[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]%0,24[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR]

Listelerimiz hep böyle nazar boncuklu olur inş şekerler herkesin vermesi ne kadar güzelDaim olsun inşallah Hepinizi tebrik ederimm

[/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Hele şükür kuzuma kavuştum
Cimcimede ablasına kavuştuğu için çok çok mutlu oldu hatta dibinden ayrılmadı

Havaalanında gözler hep benim küçük kuzunun üzerindeydi
Bir ara hatta yanına bir pilot gelip bunu benim içinmi yaptın yoksa dedi bizimkide tabi gülümseyerek yok abbacığıma yaptık dedi
İşte o anki hali

Oyuncağına bayıldı cadı

işte bu kuzunun oyuncağı hem konuşuyor hem titriyor ufaklık bayıldı ben bile çok beğendim

Buda kızımın bana aldığı süpriz hediye Tamda benim beğendiğim tarzda seçmiş kuzum
Artık devamlı bunu takarım
Allah biliyor ya o yokken Annemle pazara cıktığımızda da hep gözüm çantalardaydı benim en sevdiğim çantanın fermuarı iyice gitti birde artık yeni birşey alayım diye düşünüyordum tabiki siyahda her şeye uyar diye favorimdi
Allahtan başka şey isteseymişim olacakmış

Sağ ol canım inşallah çok daha güzelinide sana yapan olur
Ablamız çok beğendi tabiki süprizimizi

Canım ellerine sağlık inşallah haftaya daha güzel sonuçla biraz daha yukarılarda yer alırım

Bu arada kızlarrrrrrr hepinizi tebrik ediyorum harikasınız ve eminim çok daha güzel sonuçlarda alacağız

Kapuska favorimdir canımm bayılırım Fakat özellikle spor öncesi tarçınlı meyveli yoğurt süper oluyor yıldızcım

Aksam yemeğini yedim cnlar 18:15te

Afiyetolsun Mehtapcımmm patlıcanları kızartmadan fırında yaptıysan süper .Yeşil olan şayet ıspanaksa yoğurtla tercih etme bitanemm.

Menüm
sabah:domates salatalik peynir zeytin 1 dilim ekmek
öğle:haşlanmış tavuk +ayran
akşam:salata

Sabahları ekmek yerine yumurta yesen prensesimm Bu mevsimde domates ve salatalığın faydadan çok zararı var kuzum.Onların yerine yeşillik turp havuç tercih etsen hem bol lif li hem çok sağlıklı olur.Hiç olmazsa 1 fincan yeşilçay iç her gün prensesimmAfiyetolsun kuzum içtiğiniz su ve yaptığınzı sporları da yazın şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…