Evet canım linke izin vermiyor ama bu paylaştıkların cidden çok güzele benziyor
Bende severim çiğ tüketmeyi ama bu rawda sebzelerde blenderden geçirip çiğ içiliyor sanırımaslında yapılmayacak birşey değil ama işte ben kendime ev halkından farklı birşey hazırlamam gerekince otomatikman ben insan değilmiyim, benim canım yokmu diye kendi kendime çok pis gaza getiriyorum ve bir bakmışsın diyet miyet hak getire
İnşallah sana çok güzel eksiler olarak dönerBen rawı ancak salata kısmında uygulamış oluyorum sanırım heee ıspanak ve semizotunuda artık çiğ tüketebiliyorum ( ıspanak salatada güzel oluyormuş cidden oda dışarda bir kere farkında olmadan yedim sonradan eşim dedi ıspanak güzeldi dimi salatada sende eklesene diye )
Ohhh daha ne istiyorsun
Ne güzel işte gidiyor çünkü stres yoksonuçta insanız ve arada tabiki kaçamaklarımız olacak abartmadan
Ins kaptanim..yazin izine gidecegiz ve ben zayif gitmek istiyorum daha 5,5 ay var onumde simdiden zayiflamaya adim atmak cok iyi olucak.. birakmassam 15-20 cm incelecegimi biliyorum ve birakmamaliyim...havalar isininca duzenli yuruyuse de baslamak istiyorum..
Bisiklet bacaklari inceltir diyorlardi en cok belden inceldim ben..ustum baya gitti 15 gunde..kilo gitmesede:)
Hayrli geceler kizlar ben yatayim 15dk spor yaptim 5dk kol calismasi 5dk bel inceltme sağ sol dönme 13tane mekik çektim cnlar
baslangıc 85
gecen hafta 83.6
bu hafta 83.4
giden : 0.2 :/
toplam gıden 1.6
hedef 75
2 3 hafta aynı cıvarlarda herzamankı gıbı 85 e donmeden durabıldıgıme bıle sevınıyorum artık :))
Gunaydin guzeller. ..
mutlu pazarlar. ..
kilo bildirimim
baslangic kilo 85.0
Gecen hafta 84.1
Bu hafta 83.4
Giden -700
spor gunluk bisiklet 2 gun lesli
Ohh bee nihayat tarti yuzumede guldu...cokk enerjik uyandim..bugun biraz keyif yapip 8.30 da kalktım dusumu aldim kahvemi iciyorum..suyumun icinede kabuk tarcin attim degisiklik olsun..kiymali kapuska yapmayi planliyorum aksam icin..
cecom dunku menun cok guzeldi enistenin ellerine saglik..kizin bugun geliyor allah kavustursun canim..
Mehtapcim sanada gunaydin..
bugun evdeyiz dun cok yogundum bugun dinlenmece. .kizlarla ufak bir yuruyus yapabiliriz..sonra onlarin banyolari utu var birazda onlarla ilgilenirim...
Plates bitti 50dk smdi ise koşu bandina ciktim 7.dkkya grdim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Malum Pazar olunca birde yatılı misafir olunca ancak kahvaltımızı ettik, bulaşıkları falan halledip geldim
Sağ olsun Kuzen gelirken kendi laptobunuda getirmişYenge takozla uğraşma benimkini kullan dedi ay dünya varmış öbür türlü defalarca takılıyordu benim Laptop ama şuanda rahatım
Bir iki saat sonra benim büyük kuzu uçağa biniyor
Akşam üzere Havaalanına gidip onu karşılıyacağız
Küçük kızım tabiki çok heycanlı hem ablası gelecek hemde hediye aldı diye
Birazdan onunla muzurluk olsun diye bir kağıt hazırlıyacağızÜzerine Hoşgeldin abbacık yazıcağız havaalanında ufaklık ablasını karşılarken tutsun diye
Sağ olasın canım evet bir saat sonra uçağa biniyor4 saat sonra burada Allahın izniyle
Aslında benimde bir sürü ütüm var ama sağ olsun eşim aman boşver bugün pazar hem kuzen varken iş yapma ayıp olur dedi benimde canıma minnet bıraktımartık biraz yarın yaparım Anneme gitmeden kalanınıda salı günü bitiririm
harikasın canım yaaa valla sen bu hızla kesinlikle çok çabuk hedefine ulaşırsın
menumude yazayim hemencik:)
sabah yarim elma ve kahvem
kahvalti+ogle yemegi oldu: peynirli yumurta+1 dilim kepek ekmek+balli yogurt+mozzaralla peynir+5 zeytin+maydonoz+havuc
ara:1 kahve yarim mandalina ve uzumlu cikolata bir parca+2 tuzsuz pirinc patlagi
aksam: 1 tabak kiymali kapuska yogurt 1 dilim kepek ekmek
boll suu
spor 15 dk lesli 30 dk disarda yuruyus 45 dk bisiklet
ailecek disari ciktik yuruduk hava gunesli ama cokk soguk..dondum hemen kahve yaptim kendime bir guzel isinayim yemek yapmaya gecicem...cokk gec bir kahvalti yaptik bugun..sonrasinda sagolsun esimde yardim etti evi temizledik..yuruyusumuzude yaptik..ohh miss aksamada bisiklet binerim ins...
mehtapcim superrr olmus sporun..
cecom ohh ne guzel az kalmis kizina kavusmana..ben biraz evi temizledim sonrada biraz utu yaptim sonrada ciktik gezdik iyi geldi..esimin isleri vardi gitti aksama gelir ancak..yemegimi yapayim kizima biraz ders calistiracagim..
Cecomm katı meyve sıkacağında genelde sebze suyu sıkıp limon ve z.yağı koyup içiyorum cnm.Blendırla da enfes soslar oluyor.Fakat dikkat edilmesi gereken nokta şu meyve tüketimi ve sebze tüketimini dengelemek.%50 yeşillik %25 filizlenmiş bakliyat %25 de suda bekletilmiş kuruyemişler olursa en sağlıklısı
Ispanak candır
Deminden beri küçük kuzum, kuzen ve ben büyük kıza karşılama için pankart boyamakla uğraştık
Beyaz kocaman bir kağıda; Hoşgeldin Abbacık yazdık
Bütün harfleri farklı boyadık birde kağıdın kenarına bir gül ve ortalara bir Uğurböceği boyadım
Artık akşam size de resimleri gösteririm
Ohhh iyi yapmısınız canım soğukta olsa temiz hava iyi geliyor
Bizde boya yaptıkBakalım ablamız görünce ne tepki verecek
Bakalım biraz araştırayım ( bugün henüz fırsatım olmadı ) bende en azından arada kendime öyle birşeyler dener yaparım nasılsa katı meyve sıkacağıda evde boş boş duruyor
En azından maydanoz, limon karışımı bile iyidir diye düşünüyorum ( deneye deneye damak zevkime göre birşeyler bulurum nasılsa)
Yerim minik cimcimenin abbacıkını benKavuşma sahnesini merak ediyorumm
Cecom benim katı meyve sıkacağı da sebze sıkacağı haline geldi işe yaradı karatay sopnrası hiç kullanmamıştımTabiki bitanemm yapabildiğin kadar kendi damak zevkine göre yapsan o bile kardır
Aynen canım karataydan beri hiç kullanmıyordum hatta eşim geçen sitem etti ulen kendin yapmıyorsun bizede izin vermiyorsun diye
Peki sebze ve meyve karıştırıp yapabiliyormuyuz
Nette sebzeyle mango yada avokado karıştıranlarıda gördüm de o bakımdan ( ben hani atıyorum tadını yumuşatmak için elma yada nebileyim portakal eklesem nasıl olur diye düşündüm bir an da)
Ohh afyt olsun şekerim saatler oldu bebekilerinedeafiyet olsun mehtapcim..
bende kuzulari yikadim yatirdim..esime cay kendime kahve yaptim ve yaninda 2 minik kuru kayisi 3 tane badem yedim:)
birazdan bisiklete gecicem...
evet kaptancim haklisin..bir an bosbogazlik ettim cocuklar yerken..aksam erken yiyecegim ins..ama acikirsam dedigin gibi tarcinli yogurt iyi fikir...yarin daha iyi olucak ins..kapuska bencede tam diyetlik bolll limonlu bayilirim..pisti yemegim ama biraz daha beklemek istiyorum...
cecom o kadar senedir tr ye gidip gelirim kimseden böyle bir jest görmedim..eminim cok sevinir kuzun..ellerine emegine saglik...
Haftalık Kilo Bildirim Listesi
01Şubat-09 Şubat 2015
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]opscool[/TD]
[TD]81,3[/TD]
[TD]81,3[/TD]
[TD]79,4[/TD]
[TD]1,9[/TD]
[TD]1,9[/TD]
[TD]%2,34[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]Her gün yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]83,4[/TD]
[TD]81,7[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]4,9[/TD]
[TD]%2,04[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]FURKER[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]%1,93[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]yildiz[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]84,1[/TD]
[TD]83,4[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]%0,83[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]gunluk bisiklet 2 gun lesli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80,6[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]%0,74[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]112,5[/TD]
[TD]111,7[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]12,8[/TD]
[TD]%0,71[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]mehtap507[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]71,5[/TD]
[TD]71,2[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]8,8[/TD]
[TD]%0,42[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]full spor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]83,6[/TD]
[TD]83,4[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]%0,24[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR]
Listelerimiz hep böyle nazar boncuklu olur inş şekerler herkesin vermesi ne kadar güzelDaim olsun inşallah Hepinizi tebrik ederimm
[/TR][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/tr]
evet kaptancim haklisin..bir an bosbogazlik ettim cocuklar yerken..aksam erken yiyecegim ins..ama acikirsam dedigin gibi tarcinli yogurt iyi fikir...yarin daha iyi olucak ins..kapuska bencede tam diyetlik bolll limonlu bayilirim..pisti yemegim ama biraz daha beklemek istiyorum...
cecom o kadar senedir tr ye gidip gelirim kimseden böyle bir jest görmedim..eminim cok sevinir kuzun..ellerine emegine saglik...
Aksam yemeğini yedim cnlar 18:15te
Menüm
sabah:domates salatalik peynir zeytin 1 dilim ekmek
öğle:haşlanmış tavuk +ayran
akşam:salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?