- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Listedeki tum kizlari tebrik ederim..hepimizin azmi bol olsun...
45 dk bisiklet suruldu bu arada..
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Hele şükür kuzuma kavuştum
Cimcimede ablasına kavuştuğu için çok çok mutlu oldu hatta dibinden ayrılmadı
Havaalanında gözler hep benim küçük kuzunun üzerindeydi
Bir ara hatta yanına bir pilot gelip bunu benim içinmi yaptın yoksa dedibizimkide tabi gülümseyerek yok abbacığıma yaptık dedi
İşte o anki hali
Eki Görüntüle 1406486
Oyuncağına bayıldı cadı
Eki Görüntüle 1406475
işte bu kuzunun oyuncağıhem konuşuyor hem titriyor ufaklık bayıldı ben bile çok beğendim
Eki Görüntüle 1406477
Buda kızımın bana aldığı süpriz hediyeTamda benim beğendiğim tarzda seçmiş kuzum
Artık devamlı bunu takarım
Allah biliyor ya o yokken Annemle pazara cıktığımızda da hep gözüm çantalardaydı benim en sevdiğim çantanın fermuarı iyice gitti birde artık yeni birşey alayım diye düşünüyordumtabiki siyahda her şeye uyar diye favorimdi
Allahtan başka şey isteseymişim olacakmış
Üzüldüm çok az vermsm ya ne güzel iki haftadir iyi gidiodu bu arada oynakbasim gözünaydin kizin çok seker
aynen cnm dikkat ettgim halde hic kacamagim bile yok
Helal olsun yıldızcımmmm harikasınn
Aleyküm selam cecommm hadi gözün aydın kuzum.Minik prensesi yesin teyzesi
Kalbin temizmiş güle güle iyi günlerde kullan çantanı bitanemm biraz seni üzmüştü .Telafi maksatlı düşünmesi alması süper
Mehtapcım skaın üzülme tatlım zaman zaman olur önemli olan gitmesi kızlar bilir hiç kaçamak yapmadığım halde ve sporumu her gün yaptığım halde sabit kaldığım haftalarda olmuştu geçen sene sabret bitanem az olsun öz olsun ve kalıcı olsun
Sen aynı istikrarla devam ettiğin sürece gidecek canım hep birlikte göreceğiz bulgur pilavını da haftada 3 kaşıktan fazla tüketmemeye çalış biatnemaynen cnm dikkat ettgim halde hic kacamagim bile yok
Aleyküm selam cecommm hadi gözün aydın kuzum.Minik prensesi yesin teyzesi
Kalbin temizmiş güle güle iyi günlerde kullan çantanı bitanemm biraz seni üzmüştü .Telafi maksatlı düşünmesi alması süper
Cecom gozun aydin kizina kavustun..kizinda cok seker..hediyelerinizi gule gule kullanin canim..
Kaptancim menun cok guzel..sanirim raw yapiyorsun yine..sporunada alkis..spor bence her insanin hayatinda olmali..kendine olan guvenini artiriyo..ben simdiden kuzulara asiliyorum:)
Sağ olasın canım valla can çıkar huy cıkmaz hesabı bizimkinide böyle idare etmeye çalışacağım artık
Ufaklık dibinden ayrılmak istemiyor hatun desen biraz evvel daraldı sanırım başladı bağırmaya git başımdan diyebir iki gün iyi geçinirler diyordum ama büyük sıkıntılı öbürüde hala bu gece seninle yatmak istiyorum diyor fırça yediği halde
Sağ olasın canım valla hediyenin önemi yok aslında benim için tek önemli şey hatırlamış olması
Zaten pazar günleri yiyorum cnm sdceSen aynı istikrarla devam ettiğin sürece gidecek canım hep birlikte göreceğiz bulgur pilavını da haftada 3 kaşıktan fazla tüketmemeye çalış biatnem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?