80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Listedeki tum kizlari tebrik ederim..hepimizin azmi bol olsun...
45 dk bisiklet suruldu bu arada..

Helal olsun yıldızcımmmm harikasınn

Aleyküm selam cecommm hadi gözün aydın kuzum.Minik prensesi yesin teyzesi

Kalbin temizmiş güle güle iyi günlerde kullan çantanı bitanemm biraz seni üzmüştü .Telafi maksatlı düşünmesi alması süper

Üzüldüm çok az vermsm ya ne güzel iki haftadir iyi gidiodu bu arada oynakbasim gözünaydin kizin çok seker

Mehtapcım skaın üzülme tatlım zaman zaman olur önemli olan gitmesi kızlar bilir hiç kaçamak yapmadığım halde ve sporumu her gün yaptığım halde sabit kaldığım haftalarda olmuştu geçen sene sabret bitanem az olsun öz olsun ve kalıcı olsun

aynen cnm dikkat ettgim halde hic kacamagim bile yok

Menüm:

Sabah :
1/2 bardak limonlu maydanoz
1 kivi 1 muz cevizli tarçınlı

Öğle:
2 bardak sebze suyu

Akşam

Çiğ nohut humusu
2 ad sarma

Spor :45 dk koşu bandı 10 dk tiffany rothe videosu

Sıvı :2,5 lt limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 fincan kahve+2 kuru erik
1 fincan hibisküs

Sağ olasın canım valla can çıkar huy cıkmaz hesabı bizimkinide böyle idare etmeye çalışacağım artık
Ufaklık dibinden ayrılmak istemiyor hatun desen biraz evvel daraldı sanırım başladı bağırmaya git başımdan diye bir iki gün iyi geçinirler diyordum ama büyük sıkıntılı öbürüde hala bu gece seninle yatmak istiyorum diyor fırça yediği halde

Cecom gozun aydin kizina kavustun..kizinda cok seker..hediyelerinizi gule gule kullanin canim..

Sağ olasın canım valla hediyenin önemi yok aslında benim için tek önemli şey hatırlamış olması

Kaptancim menun cok guzel..sanirim raw yapiyorsun yine..sporunada alkis..spor bence her insanin hayatinda olmali..kendine olan guvenini artiriyo..ben simdiden kuzulara asiliyorum:)

Evet yıldızcım detoks amaçlı 1 haftalık yapacağım.Çok şükür kavuştum canım sporsuz mutsuz oluyorum artık bu klasik sporum. Dizi veya film izlerken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.3 aylık p90x3 programını bitirdim ama bende bitmiştim o zaman

Büyük tam ergenlik döneminde cecommm o ergenlikten çıkacak minik girecek

Ben kaçıyorum şekerler yarın çok erken kalkmam lazım iyi geceler tatlı rüyalar hoş sohbetler hepinize kendinize cici bakın

gunaydin kizlar..
kuzulari birakip geldim..suyumu kahvemi ictim simdi kahvalti edecegim..dunden kalan kapuskam var ustune yumurta kirip yiywcwgim ins...öglene kisir yapmayi planliyorum kizlara paneli balik ve basemel soslu patates yapicam ins..
ve birazdan sabah sporumuda yaparim 1 mil lesli ile...simdi biraz dinleneyim..sabah 7 olmadan kalkiyorum...kuzulari hazirla cantalarini hazirla ekmek al gel..baya yogun geciyor 2 saatim..simdi dinlenmece...

kapuskali yumurta harika oldu kizlar....yaninda bol yesillik ve yogurt 2 dilim ekmek yedim..cokk guzeldi begendim..tam diyete uygun bir tarif oldu cok doyurucu ve saglikli....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir hafta diliyorum

Bu sabah yine 06:30da uyandım ama maalesef baş ağrısıyla sanırım dün çok fazla kastım kendimi ay nasıl gelicek, sağ sağlim gelecekmi falan diye sonrada tabi rahatlayınca baş ağrısı yaptı ama şükür şu anda çok çok iyiyim

Kahvaltımı ettim hatta ufak kuzumda etti kahvaltısını benden sonra
Biraz yediklerimi hazmedeyimde hemen Lesliemi yapacağım sonrada duşumu alıp doğru anama atarım kendimi
Malum akşam yemeğinde orada olacağız ama öğlende bir araya geliriz diye anlaştık hem kahve içeriz hemde Anneme yardımcı oluruz kadıncağıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…