Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Hele şükür kuzuma kavuştum
Cimcimede ablasına kavuştuğu için çok çok mutlu oldu hatta dibinden ayrılmadı
Havaalanında gözler hep benim küçük kuzunun üzerindeydi
Bir ara hatta yanına bir pilot gelip bunu benim içinmi yaptın yoksa dedibizimkide tabi gülümseyerek yok abbacığıma yaptık dedi
İşte o anki hali
Eki Görüntüle 1406486
Oyuncağına bayıldı cadı
Eki Görüntüle 1406475
işte bu kuzunun oyuncağıhem konuşuyor hem titriyor ufaklık bayıldı ben bile çok beğendim
Eki Görüntüle 1406477
Buda kızımın bana aldığı süpriz hediyeTamda benim beğendiğim tarzda seçmiş kuzum
Artık devamlı bunu takarım
Allah biliyor ya o yokken Annemle pazara cıktığımızda da hep gözüm çantalardaydı benim en sevdiğim çantanın fermuarı iyice gitti birde artık yeni birşey alayım diye düşünüyordumtabiki siyahda her şeye uyar diye favorimdi
Allahtan başka şey isteseymişim olacakmış
AMA BANA KİMSE CEVAP VERMEYECEK Mİİarkadaşlar merhaba aranıza katılmak istiyorum ama şartlar var mı tam anlamadım
Ohh leslie yaptim 1 mil ..
ooo cecom cok enerjik gordum seni..cokk sevindim hadi bu hafta guzel basladik guzel devam edelim..yarin esas lesliye basliyoruz bunlar alistirmalik:)
Kuşlar bnde telefnma 3mil imdrdim ama koşu bandinda bir saat yuruyrum 50dkkda plates art arda yapyrm aksmda 15dk kol bel 15mekik cekiyrm onun yerine leslimi yapsamki abrtms olrm dimi :-D bu arada yuruyusume basladim
Eki Görüntüle 1407290 Eki Görüntüle 1407291 kızlar sabah kahvaltım 09:30da yendi aksam yemeğimde 16:00da bittiaralarda limonlu su içildi yeşil cay içildi yemeklerden önce yeşil kahvelerde içildi son 1litre su ve yeşil cayım kaldı onda aksam içerim gün sonu 3.5litre su içilmis olacak ve gece yatmadan önce 15dk spor50dk pilates ve 1saat yürüyüş bitmiştir
arkadaşlar merhaba aranıza katılmak istiyorum ama şartlar var mı tam anlamadım
sanırım kendimi tanıtıp yediklerimi paylaşmam yeterli olacak:) ismim naz 29 yaşındayım büyük 7 küçük 1 yaşında 2 oğlum var 8 senelik evliyim Kocaeli darıca da oturuyorum.. şuan 83 kiloyum ilk hedefim 79 sonra da 65
AMA BANA KİMSE CEVAP VERMEYECEK Mİİ
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Öğlende bir attım kendimi anneme daha yeni geldik sayılır
Çok şükür güzel geçti günüm bugün hatta baya bir sohbet ettik Annem ve Kızkardeşimle
Evettttttttt canım bundan sonra kesinlikle leslie yapacağız
Bugün eşimede mesaj gelmiş şansa yarın sabah 08:00den akşam 18:00e kadar bizim bu civarda elektrik kesintisi varmış ama yinede beni yıldıramazlargeceden cebimi şarja takarım olmadı oradan girip leslieyi açar yaparım
Tam bizim mahalle adı geçmiyordu ama ne olur ne olmaz kızada dedim cebini şarj et lazım olur diye
Valla süpersin mehtabım yaaa
Senin kadar spor yaparsam yaza herhalde baya bir fark yaratmış olurumheee okadar yapamazsam bile bir başlangıç yaptım inşallah o günleride görürüm
Menün harika canım bol bol eksi olarak dönecek inşallah
Yetttimmmm
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşırız
Bu arada bende kendimi tanıtayım;
Adım Banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının Annesiyim
Ev hanımıyım ve istanbulda yaşıyorum
Maalesef topiğin en ağır elemanı benim124.5 kgla 6 ay evvel başladım kilo vermeye ve şu anda 112.5 kgyum ( pko ve insülin direnci yüzünden çok zor kilo verenlerdenim ama inanıyorum yaza kadar 99un altını göreceğim
teşekkür ederim inş gidecek bu kilolarNazcim hosgeldin canim..
duzenli bir sekilde yedigini ictigini yazip spor yaparak kilo veriyoruz bu topikte umarim kalici olursun hedeflerimiz kilolarimiz hemen hemen ayni..
ogluslarinida allah bagislasin. .
Cecom mis gibi guzel gun gecirmissin ne guzel.Kizimin dersleriyle bogustum tum gun sonra biraz oyun oynadik beraber..yoruldum onlari yatirdim simdi sporumu yapicam sevdigim dizi esliginde..
Sen gitmeden yapabildinmi lesliyi canim ?
çok teşekkür ederim peki tartı günü gibi bişey var mı
Sağlıklı beslenmemde 2. günümdeyim.Şu ana kadar hiçbir zorluk çekmedim.Bugün adet olmama ragmen canım hiç tatlı çekmedi artık nasıl koşullandıysamBu beni çok mutlu etti. Kızlar bir şey sormak istiyorum araızda yeşil kahveyi deneyip sonuç alan var mı ? Ben denedim ama tadına dayanamadığım için bıraktım.Şimdi elma çayı içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?