80 kg üzeri ile hamile kalanlar 2026 anneleri

Amin tesekkur ederimm sizde sağlıkla kucaginiza alin İnşallah, ben yedigimden hic kismadim yani bulanti olsa da bastirdim yedim :) saglikli beslenmeye calistim ama arada kacirdigim oldu illa. 87 yim suan 1 kilo gitti sadece
Çok güzel. İnşallah bende az kilo alarak bitiririm bu dönemi sizde aynı şekilde. Zaten az varmış aramızda şimdi farkettim

Çok güzel. İnşallah bende az kilo alarak bitiririm bu dönemi sizde aynı şekilde. Zaten az varmış aramızda şimdi farkettim
Evet 12. Haftam bitiyor 13 e giricem sizinde 12 sanırım.
Yani ben gebelik oncesi 97 kiloydum kilo veriyordum o yuzden max 95 e cikarim diye plan yaptim hep 7 kilo olarak düşündüm yürüyüş yapıyorum hala ilk ay birakmistim sadece, sağlıklı guzel gecsin de gebeligimiz kilo verilir bi sekilde :)

Ben de geçen sene güzel kilo vermiştim. 94 ten 74 e düştüm. Sonra yine yedim. Aralıkta boş gebelik yaşadım. O zaman 80 le hamile kalmıştım. Şimdi 88 le dediğiniz gibi verilir artık ya. Şimdi sadece sağlıksız bir şekilde almayalım. inşallah ben de Max 95 i görürüm. Benim haftam şuan 10+1. Hayırlısıyla doğsunlar da bi

Gecmis olsun, saglikla gelirler İnşallah bebislerimiz

Merhaba ben de kilolu hamile kalmıştım. 79 kilo ile, 84 ile de doğuma gittim. Ama gebelik şekeri vardı hep dikkatli beslendim. Az kilo artışı ile doğuma gidilebiliyor. Ben de hamilelikte yiyemediğimden doğum sonrası kilo aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…