80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

Kesinlikle haklısın afrikalı neden özellikle 2014 / 5 ? :)
bir de yazın ağır yemeklerden korunma şansımız yüksek

mayıs ayında baslamıs sayılırız 1 yılın dolusuyla alakalı cunku bende suanda 20 kılo fazla var 5 ayda veremem bılıyorum yava yavas agır agır

Kızlar; eşim boyuna göre 1-2 kilocuk fazlalığı var (son 1-2 yılda aldı) ve sırf bu yüzden yemeklerine 1 kaşık bile fazla koydurtmuyo bende hominigırtlak yiyorum bir de farkettim ki birkaç kişi arkadaşlar vs. bir şey yerlerken ben önden önden gidiyorum. bir görüntü geldi de aklıma utandım şimdi kendimden

bende muhasebe elemanıyım ama işin kötü yanı servis var ve beni evden alıp eve bırakıyor

servise binmesen yürülecek cadde uzerı guzergahı olsa fena olmazdı hanı ben cekıom taytı ustune tsrtu altıma sporları sırt cantamıda sırtlandıgım gıbı 07:20 sularında dusuyorum yollara birbucuk saate gelıyorum tempolu yurudugum halde cunkı 6 km yol ama alıştım senınde oyle ımkanın olsada yurusen

mayıs ayında baslamıs sayılırız 1 yılın dolusuyla alakalı cunku bende suanda 20 kılo fazla var 5 ayda veremem bılıyorum yava yavas agır agır

anladım şimdi başlangıçtan dolayı olduğunu :) Tabii ki 1 yıl çok güzel bir süre. Tamam benim de Haziran ayı bitti, 2014 / 7 diyorum benim 30 kilo fazlam var. 50 kilo olmak istiyorum ben. Aylık 2.5 kilo ortalamasını tutturabilirsem veririm bende hehheey

aynı benı anlatıyorsun eskiden tabi geçmiş zaman suanda hatırlamıyorum o gunlerı ama cıddı anlamda oyle yemek yıyordumkı 86 olmuştum suanda 79-80 arasıyım bayrama 70 kıloyla gırmek ıstıyorum ramazanda malumm sıcaklar vs ıftarımı sadece bır kase corba bır dılım pıdeyle acmayı ve sonrasında su ve soda harıcı bırsey yemek ıcmek yokk kesınlıkleeeeeeeee

tabı verırsın hayatına 9lu çayıda alsana tadıda guzel hemde cok ıyı gelıyor yağlara

yok be gülüm benimki çok uzak ama şunu yapabilirim galiba servisten işim var markete gircem falan diyip daha önce inerim olur deme
bende sabah 7 de çıkıyorum evden işe servisle gelmeme rağmen 1 saat sonra geliyoruz.

evet hatamızı düzelticez günde 3 saat yol yürüyorsun en güzel spor sana :103::126:

walla bende çalışıyorum. kendi arabamla gidip geliyorum işe iş yerim cok sapha yerde eşim istemiyor yürümemi zaten işe.ondan araba aldı bana.
bende iş çıkışı yürüyeceğim artık.
eve gider üstümü değiştiririm cıkarım.

yok be gülüm benimki çok uzak ama şunu yapabilirim galiba servisten işim var markete gircem falan diyip daha önce inerim olur deme
bende sabah 7 de çıkıyorum evden işe servisle gelmeme rağmen 1 saat sonra geliyoruz.

olur tabi ya neden olmasın kı tempolu yuru eve geldıgınde de aç bi müzik oyna hopla zıplaaa parcala kendını mekık cek vs vs asansor kullanma bı yere gıdıceksen bıkac durak once ın vs vs

çok güzel olur ben mesela cantamda ıs yerımde gıyeceklerımı getırıyorum tabı güzel cicili bicilii giyinemıomm utusu kırısır yoksa cantada kot strec pantolon uzerıne gomlek spor oyle donuma varana kdr su oluyorum degıstırıyorum gıyınıyorum aksamda cıkmadan sabahkılerı gıyıyom bıraz ıgrenc ama eve gelınce hemen dusa gırıyorum ama artık dusa gırmeden biskilet surucem evde kondısyon var sonra mekık cekıcem

bı program yapalım mı ?

yapalım canım süper olur yaa.

benimde evde kondisyon bisikleti var. bende ona biniyorum yarım saat falan ayaklarım ağrıyor.
bide hafta sonları yazlığa gidiyorum orda denize giriyoorum bisiklet biniyorum yürüyüş yapıyorum.

yapalım canım ben vallahı bı lıste cıkarayım o zaman paylaşayımm gece yatmadannnnn bıtırmıs olucazzzzz

Benim de evde bisikletim var :) videolarla da yapabilirim ama başlangıcı bisiklet yapabilirim özellikle de cankek sen yürüyemiyormuşsun ya her gün 30 dk bisiklet sürsek ? afrikalıya çok yüklenmek istemiyorum çünküzaten ne kadar yürüyor hatun

canımmm bana yuklenmezsın ıyılık bıle etmıs olursun ınankı ve ben yaparımm ... crunch derslerıne katılmıstım spor salonuna gıderken en faydalısı o aslındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…