80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

sağol canım bende ondan bundan calıyorum bende bulamadım acıkcası hahahahhaha krız geldı ay gobegımde sallanmıo gulerken artık cunkı gobısım erıdı yanlarımdakı yaglar cok gec erıo yua

Sabah uyandım...
1 bardak ılık suya bır tatlı kasıgı elma sırkesı
1 fıncan 9lu çayımı ıctım
tost ekmegının yarısını kasarlı tost yidim ve bır lıtre su ıctımm

aslında çok hakılısın 10 aylık evliyim ve 10 ayda 10 kilo aldım ( ne istikrar ama )
ve işin komik yanı hep suçu doğum kontrol hapında bularak yemeğe devam ettim
hani bi insan tipi vardır üzgün olunca yeme içmeden kesilir bi de tam tersi olan işte ben o ikinci gruba girenlerdenim
düşünsene eşim zayıfladıkça ben strese girip yiyorum

son cümlene gülümsedim :) eşin zayıfladıkca sen stres yapacagına buzdolabındakı yıyecek olayını tam anlamıyla degıstırsen eşine ayak uydursan erkekler daha hızlı kılo verır dahada hızlı alırlan kendı kanaatim bu .. bence sen bır otur dusun karar ver ve uygulamaya koy ama bugun yıyımmm cukulata datlı yarın baslarım deme :) hemen basla

ben kararımı verdim zayıflayacağım ve yeşil çayımı söyledim bile
bu arada ben çalışıyorum masa başı işim hareket sıfır yani anlayacağın

Bu sabah..

1 dilim e.m. yapımı ekmek, 4 zeytin, tahinli pekmez, salatalık, peynir ve evyapımı limonata.

Sonrasında şu saate kadar, bisküvi ve nanelimonlu yeşilçay.

:)

slm canım bende senin gibiyim ama bu sefer son ertelemek yok

mesaj yazmıştım öğlen ama görünmüyor, butona basmadım sanırım :)
cankek; kezban doğru söylüyor hemen başlamalıyız ben öyle yaptım öğlen bir kase çorba içtim yanına ekmekle.
hafiflemek için ne kadar önce başlasak o kadar iyidir. Yazın ortasındayız, bitene kadar yol kat etmiş olmamız gerek dimi amaaa ^_^

Kabak ,patlıcan , carli biber ve domatesten olusan az yagda pişmiş yemekten uc ymk kasıgı suyunu suzerek
ıkı cavdar ekmegımlen yıdım
ve bır bardak ayran

ve bence biz şanslıyız kızlar cunkı yazı dikkat etmeyle diğer adı dıyette olabılır gecırıcez eylule kdr bu sekılde ek ılave yuruyus sırkeydi killer maskeler devam edersek inşallah 8-10 kılo arası verırız saglıklı olanıda bu... sonrasında bırgun bozalım ama burda yazalım pastalar borekler yedım dıye eylulden sonrada gene dıkkat etmeyle haftada bıgun kacamak gunu yaparız dıledıgımızı yırız abartmamak kaydıylan 2014/5 tarıhıne kadar ınsallah ıdeal ve ıstedıgımız kıloya ınerız

Kesinlikle haklısın afrikalı neden özellikle 2014 / 5 ? :)
bir de yazın ağır yemeklerden korunma şansımız yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…