- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi afrikalikezban
-
75 dk da pişiyomuş işten eve gidince zor olmuyo ya da ordamı yanlış yazdılar acaba yada düdüklü de mi yapıyosun sen canım bide bu börülce fasulyeye benziyo bi ara alıp yapcam şu yaşıma kadar hiç yemedim bu yemeği :)
hayatımda börülce yemedim desem
günaydın canlarım nasılsınız bakem benim için farklı bi gün oldu.ilk defa erken yatmadım.
dün iş çıkışında eşimde aylık market alışverişimizi yaptık.nesfit yerine meyveli müsli aldım bu sefer değişik olsun diye.
eve gelince çok yorgundum eşim tavada sucuklu yumurta yaptı dünden de patates salatası vardı kahvaltı gibi yaptık.2 dilim çavdar ekmeği 1 bardak ice tea ile.
ara da şekersiz çay bide 5-6 kiraz yedim.
yürüyüş yapmadım ama akşam erken uyumadım 2 saat ev işi yaptım (kocayı uyuttum yataktan kaçtım :)
ballı elma sirkeli suyumu içtim.limon-kahve kürünü yaptım.duşumu aldım.biberiye yağını göbeğime sürüp streç filmledim ve dombi yatak.sabah tekrar sirkeli su 5 i 1 yerde çay ve yarım bardak limonata 1 dilim k.ekmeği peynir-salatalık-2 tane zeytin il kahvaltı yaptım.
amma da yazmışım ha..........
günaydın canım sanada
valla canım sucuklu yumurta cekti kızz
maşallah pekbi hamarat gördüm seni
günaydın canlarrr
dün işten sonra yediklerim
yarım saat yürüdüm.
2 yemek kaşığı börülce
küçük salata kasesine bol salata közlenmiş patlıcanda attım içine.
amma cok su içiyorum yaa wc den beri gelemiyorum.
akşam meyva yerine 1 ceviz içi 2 badem 3 fındık yedim.
sabaha kadar 1 lt su içmişim yine
sabah kahvaltımı yapıyorum şimdi
1 demet maydonuz
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
2 kk peynir
2 dilim kepekli ekmek
kayısı çayı
menü süper canım ne güzel su içebiliyon bana bişey oldu canım hiç istemiyo...bende şu an yeşil çay içiyom.
dün akşam giderken bayan çayı diye bir çay aldım
ben 1 aydan fazla oldu adet görmedim
bi şişlik bi kütlük var vücudumda anlatamam
çayı aldım adet söktürücü iltahap temizliyici diye
ama ödemde çözüyor
inş. iyi gelecek
tartıda fark atarrrr
içmeye çalış canım kii aydın daha sıcak yeşil çayda iyi.bana da sıcakta sıcak şeyler içmek zor geliyor normal çayı çok severim ama diğerleri zorla içiyorum.
sorma canım ya bende 2 ayı gecti adet olmadım söktürücü verdi dr. onu içiyorum şuanda. bende cok rahatsızım karnımda bi sertlik bi tuhaflık
Hayırlı Sabahlaaaarrr
Kızlar dün abarttığım için kendimi hafif bir sorguya çektim bir de okuduğum kitap da bana çok faydalı oluyor bunun çok faydasını gördüm. Yani kendimi katı kurallara sorgusuz sualsiz uymak gibi değil de mantıklı şeyleri yapıyormuş gibi hissediyorum.
Dünkü menüm şöyleydi;
Sabah; birkaç dilim ev yapımı kek, ev yapımı limonata 1 br, tahinli pekmez.
Öğle; peynirli tost, 5 zeytin 1 br süt.
İkindi; 1 dilim e.y. kek, 1 br e.y. limonata
Akşam; 4 yk patlıcan oturtma, 2 yk pilav, 2 yk yoğurt, 4 dilim karpuz.
Çayla birlikte akşam; bir iki tane pötibör bisküvi ve çekirdek.
Bu sabah; 2 yk melemen, 1 yk patates kızartma, 1 tk (tatlı kaşığı) reçel, 2 ince dilim ekmek. (kayınvalidemlerdeydik de dün gece)
Kızlar ramazandaki uygulayacagım menümü sımdıden sızlerele paylasmak ıstıyorum daha ıyı adapte olurum yazarsam sanırım...
Ramazan menüm ;
İFTARDA
2 kepçe mercımek corbası
3 adet kofte
Bol kıvırcık maydonozlu salata
sonra teravımı kılarım sporda olur 20 rekat sonucta hazmeder ınsan yedıklerını teravıye gıderken lapayı surup streclenıp gıtmeyı planlıyorum sonra kahve lımon duş az bıraz ders calısmak 1 saat kadarr yatana kadarda elımde su sısem 1,5-2 lıtre su ıcmek...sonra cumburlop yatak
SAHURDA
1 bardak lıhgt sut
domates salatalık ve suzme peynır
senın menulerede bayılıyorum bacım ya bırkac dılım bırkac kasık tk m.egene kacırmıssınn pılv yogurt oturtmaa ohh mıs pılavı yemıyeydın keskem ya da yogurdu .. sana dıom ama bende arada boyle kacırıom unutuom bazen yazmayı
yaaaa bilmiyorum ben ramazandan umutsuzum genelde de kilo alırım zaten keşke biraz erken başlayabilseydim diyete midemde küçülürdü ramazana kadar artık ramazanda üstüne almayım da inşallah da veririm yani veririz de hep beraber
Kızlar ramazandaki uygulayacagım menümü sımdıden sızlerele paylasmak ıstıyorum daha ıyı adapte olurum yazarsam sanırım...
Ramazan menüm ;
İFTARDA
2 kepçe mercımek corbası
3 adet kofte
Bol kıvırcık maydonozlu salata
sonra teravımı kılarım sporda olur 20 rekat sonucta hazmeder ınsan yedıklerını teravıye gıderken lapayı surup streclenıp gıtmeyı planlıyorum sonra kahve lımon duş az bıraz ders calısmak 1 saat kadarr yatana kadarda elımde su sısem 1,5-2 lıtre su ıcmek...sonra cumburlop yatak
SAHURDA
1 bardak lıhgt sut
domates salatalık ve suzme peynır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?