80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

canım ben düdüklüde yapıyorum çoğu yemeğimi.cok pratik oluyor 10-15 dk pişiyor.eger orda börülce yoksa ben yollarım sana

hayatımda börülce yemedim desem

aaa börülce yenmez mi kızz bana sebze yemeği verin başka bişey istemem

günaydın canım sanada

valla canım sucuklu yumurta cekti kızz

maşallah pekbi hamarat gördüm seni

günaydın canlarrr

dün işten sonra yediklerim

yarım saat yürüdüm.
2 yemek kaşığı börülce
küçük salata kasesine bol salata közlenmiş patlıcanda attım içine.

amma cok su içiyorum yaa wc den beri gelemiyorum.

akşam meyva yerine 1 ceviz içi 2 badem 3 fındık yedim.

sabaha kadar 1 lt su içmişim yine

sabah kahvaltımı yapıyorum şimdi

1 demet maydonuz
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
2 kk peynir
2 dilim kepekli ekmek
kayısı çayı

menü süper canım ne güzel su içebiliyon bana bişey oldu canım hiç istemiyo...bende şu an yeşil çay içiyom.

dün akşam giderken bayan çayı diye bir çay aldım

ben 1 aydan fazla oldu adet görmedim

bi şişlik bi kütlük var vücudumda anlatamam

çayı aldım adet söktürücü iltahap temizliyici diye

ama ödemde çözüyor

inş. iyi gelecek

tartıda fark atarrrr

menü süper canım ne güzel su içebiliyon bana bişey oldu canım hiç istemiyo...bende şu an yeşil çay içiyom.

içmeye çalış canım kii aydın daha sıcak yeşil çayda iyi.bana da sıcakta sıcak şeyler içmek zor geliyor normal çayı çok severim ama diğerleri zorla içiyorum.

sorma canım ya bende 2 ayı gecti adet olmadım söktürücü verdi dr. onu içiyorum şuanda. bende cok rahatsızım karnımda bi sertlik bi tuhaflık

hepinize günaydın çıtı pıtı hanımlarrrr

aksam kı menum

sırkelı suyum
bulgur pılavı ( dunden kalan kacırıyorumm hep kac aksamdır )
1 kepce mercmk corba
1 dlm ekmek
yarım kasık yogurtt
9lu cay
ve yatmadan yarm yaglı sut

kil lapamı surmustum ıs yerınde ama yuruyemedım dun aksam dırek dusa gırdım kahve lımonumuda yaptımm ayy ne guzel pammık gıbı oluyor cıldınn her yerıme surdumm ıyıce cıtıledım catlaklı bolgelerımı ...

sabah ki menum

sırkelı suyum
1 dılım suzme peynır
1 dılım kepek ekmegı
1 bardak cay

suandada 9lu çayımı ıcıyorum

sizi seviommmmm

hayır ben hiç böyle olmazdım

mayıs ayında 2 defa oldum sonra bu tarihe kadar olmadım anlamadım

bi ateş bi sıkıntı

hormonlarım cortladıııııııı

Kızlar ramazandaki uygulayacagım menümü sımdıden sızlerele paylasmak ıstıyorum daha ıyı adapte olurum yazarsam sanırım...

Ramazan menüm ;

İFTARDA

2 kepçe mercımek corbası
3 adet kofte
Bol kıvırcık maydonozlu salata

sonra teravımı kılarım sporda olur 20 rekat sonucta hazmeder ınsan yedıklerını teravıye gıderken lapayı surup streclenıp gıtmeyı planlıyorum sonra kahve lımon duş az bıraz ders calısmak 1 saat kadarr yatana kadarda elımde su sısem 1,5-2 lıtre su ıcmek...sonra cumburlop yatak

SAHURDA

1 bardak lıhgt sut
domates salatalık ve suzme peynır

Hayırlı Sabahlaaaarrr

Kızlar dün abarttığım için kendimi hafif bir sorguya çektim bir de okuduğum kitap da bana çok faydalı oluyor bunun çok faydasını gördüm. Yani kendimi katı kurallara sorgusuz sualsiz uymak gibi değil de mantıklı şeyleri yapıyormuş gibi hissediyorum.

Dünkü menüm şöyleydi;

Sabah; birkaç dilim ev yapımı kek, ev yapımı limonata 1 br, tahinli pekmez.
Öğle; peynirli tost, 5 zeytin 1 br süt.
İkindi; 1 dilim e.y. kek, 1 br e.y. limonata
Akşam; 4 yk patlıcan oturtma, 2 yk pilav, 2 yk yoğurt, 4 dilim karpuz.
Çayla birlikte akşam; bir iki tane pötibör bisküvi ve çekirdek.

Bu sabah; 2 yk melemen, 1 yk patates kızartma, 1 tk (tatlı kaşığı) reçel, 2 ince dilim ekmek. (kayınvalidemlerdeydik de dün gece )

senın menulerede bayılıyorum bacım ya bırkac dılım bırkac kasık tk m.e gene kacırmıssınn pılv yogurt oturtmaa ohh mıs pılavı yemıyeydın keskem ya da yogurdu .. sana dıom ama bende arada boyle kacırıom unutuom bazen yazmayı

yaaaa bilmiyorum ben ramazandan umutsuzum genelde de kilo alırım zaten keşke biraz erken başlayabilseydim diyete midemde küçülürdü ramazana kadar artık ramazanda üstüne almayım da inşallah da veririm yani veririz de hep beraber

biz çırağız daha senin kadar olamıyok sen benim ne kadar yediğimi görseydin buna maşallah çok iyi gidiyorsun derdin
Ama sakın deme çünkü yüz bulurumb en hemen şımarırım O yüzden sen böyle dedikçe bana gaz oluyo vallahi akşam yemekte aklıma geldin yoğurttan zaten gelmez de o pilavı yemiyeydim iyiydi, yemek yağlı olunca pilavsız içim almadı

pekhiiiii üstüne kilo aldıgın zamanlarda pideler yemekler homınıgırtlak goturdugun zamanlarmıydı o zamanlar bende alıyordumda o sebepten sorayım dedım

Ramazanda az yemek mideyi rahatlatır orucu kolaylaştırır diye biliyorum ben
menü güzel o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…