- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi afrikalikezban
-
tamam canım şunu gönül rahatlığınca söyleyeyim çok temiz.cihazlar yeni ve son çıkanlardan zayıflama ve sıkılaşma cihazı lpg li sistemlerden.lazeri de çok etkiliymiş senin dediğin gibi 3-4 ayda bi gidiliyormuş.
ben öncelikle yürüyüşü alışkanlık haline getirmeliyim.yemeği kestim zaten onda sıkıntı yok yalnız bütün gün işte yorulduğum için erken yatıyorum 10-10 buçuk arası uykum geliyor buna çözüm bulmalıyım.biberiye yağı almıştım geceleri onu süreceğim
bide limon-kahve yapacağım bir ay boyunca 2.ay da kil lapasını yapmayı düşünüyorum.....
ben dün limon alırken patlıcan gördüm aldım .patlıcan kavurayım diyom.
sabahtan bu saate kdr 7-8 tane kuru kayısı yıdım artı olarakk ve bugunde su ıcemedım
lpg derimerde de var.
güvenilir bi yer olması cok önemli benim için.
adet olayım gidicem tekrar.
bende yürüyüş yapmak istiyorum düzenli ama arkadaş bulamadım kendime bende yalnız yürücem takıcam kulaklığım cıstak cıstakyürücem akşamları.
ben ne zaman yürücem ya ufff kocam 12 de gidiyor ya ondan sonra bende çıksam yürümek için.korkarmıyım acaba.
ben ne zaman yürücem ya ufff kocam 12 de gidiyor ya ondan sonra bende çıksam yürümek için.korkarmıyım acaba.
bende su ıcemıyorum ıkı gundur ne hıkmettır anlamadım :44: canım 12den sonra pek tekın olmaz sanırım korkuyu bosverdee
püfff akşama ne yapcaz yaaa börülce yemeği mi yapsam
eee gülüm ben nezaman yürücem.eşim evde o yürümüyo.peki sabah 5 gibi kalkıp yürüsem nasıl olsa erken uyuyom
börülce yemeği nasıl oluyo
canlar ben kacıyom kendinize iyi bakınn
3 beyazdan uzak duralımmm
püfff akşama ne yapcaz yaaa börülce yemeği mi yapsam
akşam annem kıymalı sarımsaklı yoğurtlu makarna yapmış acı soslu
ooooo hadi gel burdan yeee
fazla kaçırmasam bari
bak öyle olur 6 gibi 7 ye kadar yürü. eviniz tekin biyerde mi yürüyüş yolu falan varsa zaten kalabalık oluyor o saatler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?