80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

lpg derimerde de var.
güvenilir bi yer olması cok önemli benim için.
adet olayım gidicem tekrar.
bende yürüyüş yapmak istiyorum düzenli ama arkadaş bulamadım kendime bende yalnız yürücem takıcam kulaklığım cıstak cıstak yürücem akşamları.

ben ne zaman yürücem ya ufff kocam 12 de gidiyor ya ondan sonra bende çıksam yürümek için.korkarmıyım acaba.

eee gülüm ben nezaman yürücem.eşim evde o yürümüyo.peki sabah 5 gibi kalkıp yürüsem nasıl olsa erken uyuyom

bak öyle olur 6 gibi 7 ye kadar yürü. eviniz tekin biyerde mi yürüyüş yolu falan varsa zaten kalabalık oluyor o saatler.

akşam annem kıymalı sarımsaklı yoğurtlu makarna yapmış acı soslu
ooooo hadi gel burdan yeee
fazla kaçırmasam bari

merhaba kızlar menümle geldim ben
kahvaltı
2 d k ekmek
tavada kaşarlı yumurta 4 çatal
,evde eşim ve kızımla kahvaltı edince,hergün değişik şeyler yapmak zorundayımki ev halkı doysun.kendim olsam 1 haşlama yumurta peynir yeşillik yetiyordu. neyse
az peynir
domates
yeşillik
ara
kayısı ve kiraz
öğle
5 kaşık taze fasülye
2 çatal kısır
1 kase cacık
1 tane pişi
off off evde genç kız var,isteyince mecbur yedim 1 tane
ara yok
akşam
1 lokma ekmek
az peynir
bol yeşillik
1 saat yürüyüş
1.30 saat bahçe işi
bol bol su 2.5 litre
hepimize kolay gelsin.inşallah pazartesi tartıda oynama olur,regli oldum davuk gibi şiştim.tatlı karbonhidrat yememek için kendimi zor tutuyorum ben yaaa...........

günaydın canlarım nasılsınız bakem benim için farklı bi gün oldu.ilk defa erken yatmadım.
dün iş çıkışında eşimde aylık market alışverişimizi yaptık.nesfit yerine meyveli müsli aldım bu sefer değişik olsun diye.
eve gelince çok yorgundum eşim tavada sucuklu yumurta yaptı dünden de patates salatası vardı kahvaltı gibi yaptık.2 dilim çavdar ekmeği 1 bardak ice tea ile.
ara da şekersiz çay bide 5-6 kiraz yedim.
yürüyüş yapmadım ama akşam erken uyumadım 2 saat ev işi yaptım (kocayı uyuttum yataktan kaçtım :)
ballı elma sirkeli suyumu içtim.limon-kahve kürünü yaptım.duşumu aldım.biberiye yağını göbeğime sürüp streç filmledim ve dombi yatak.sabah tekrar sirkeli su 5 i 1 yerde çay ve yarım bardak limonata 1 dilim k.ekmeği peynir-salatalık-2 tane zeytin il kahvaltı yaptım.
amma da yazmışım ha..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…