80 Kilodan 70 kiloya haydi bakalım ;)

Ayy darısı başıma canım

2,5 ayda 10 kilo mu verdin. Süper yaa nasıl yaptın?

Kızlar kahvaltı da ne yemeliyiz değişik menüler belirleyelim yanlış yapıp homini homini yemememiz lazım..

Sabah erken kahvaltı yapmak içimden gelmiyor ama çalıştığım için iş yerinde de poğaça simit oluyor ancak ama çözüm bulmam lazım

2,5 ayda 10 kilo mu verdin. Süper yaa nasıl yaptın?
Aslında herkesin söylediğini yaptım haftanin 6 günü spora gittim 3 gün hidrolik fitnes 2 gün pilates 1 günde zumba yapıyorum hayatımdam ekmeği makarnayı pilavı çıkardım abur cubur tatlıda yemıyorum sadece pazar günleri abartmadan uçak tefek kaçamaklara izin veriyorum bol bol su tükettim ayrıca limonlu su içtiyorum sabahları yumurtalı peynirli zeytinli bol bol yeşillikli bir kahvaltı öğlen artık evde ne varsa onu yiyorum ama dediğim gibi her öğünümü ekmeksiz tüketiyorum.spordan sonrada eve gelince sadece bir kase yoğurt yiyorum spor hocam akşamları çok acıkırsan 4 5 tane beyaz leblebi tüket dedi onu tüketiyorum bu şekilde zayıfladım umarım yardımcı olmuşumdur sana canım :)

Eti LİFALİF ve eti Form Müsli

2 şer kaşık koyuyorum. 1çay bardağı sütle. Tam 4 saat acıkmıyorum.
Kahvaltı için süper.
Birde her sabah Uyanınca yeşil çay için. Metabolizma gün boyunca çalışıyor. 

Eklentiler

• DSC_0270.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 39
  • DSC_0269.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 34

Ooo aktif spor çok kolaylaştırmış kilo vermeni. Darısı başımıza inşallah bende 2.5 ayda 10 kilo versem ne güzel olur.

Ooo aktif spor çok kolaylaştırmış kilo vermeni. Darısı başımıza inşallah bende 2.5 ayda 10 kilo versem ne güzel olur.
İnşl. Verirsin evet sporun etkisi çok fazla 2.5 senelik evliyim çalışmıyorum çocukta yok evde otur otur kilo verilmiyor spora sardım bende ama insanın vücudu spora alışınca istiyor hastalık yağmur çamur demeden gidiyorum bakalım bu gazla daha ne kadar devam edicem :) bende ınanamıyorum bu kiloyu tartıda görmeye kendimi hala 75 kilolarsa zandeniyorum m bedenin içine giriyorum ama ne zaman inanıcam bende bılmıyorum tuaf bir durumdayım

Günaydın güzellikler. Bol kalori yaktigimiz bir hafta diliyorum <3
İnşl canım biraz once bir arkadaşa yazdım neler yaptığımı bakarsın tatlım
Okudum canım. Aynı şeyleri yapıyoruz aslında (spor biraz farklı ama aynı yoğunlukta)
4elegance fittanne canlar ben de nesfit tahıl gevreği tüketiyorum dört kaşık. Icine 1/3 muz dogruyorum. Epey tok tutuyor.

Can'ım ben onları denedim ama acayip acıkıyorum bana mısın demiyor bende iş yerindeyim poğaça zeytin ve üçgen peynir aldım daha yemedim çayı bekliyorum ama vicdan yaptım neyse yarından itibaren kahvaltımı yapıp çıkıyorum evden karar verdim

Tatlım nesfit tarzı şeyleri spor hocam önermiyor en iyisi sade yulaf dedi bende bazı günler 4 yemek kaşıgı yulafın içine bir tane kuru incir 2 3 tane kuru üzüm bir su bardağı süt bi çay kaşı tarçın bi yemek kaşıgı fındık içi atıp öyle tüketiyorum bu şekildede çok güzel oluyor baya da tok tutuyor

Canim diyetin başından beri kullanıyorum. Hem tok tutuyor hem ekmeğin yerine iyi bir alternatif gibi geldi. Ama yulaf ezmesi de iyi bir seçenek. Nesfitim bitince yulaf ezmesi alcam

M beden dedin beni can evimden vurdun .Bende istiyorum bendeeeee

Evet canım. Şu Çilekli Çikolatalı nesfit gevrekler hiç tok tutmuyor. Çerez gibi :d

Bende şöyle yapim diyordum. Sade yulaf ezmesi içine ;
1 kuru kayısı
1kuru incir
Toz tarçın
Ceviz ekleyip tüketsem diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…