Ayy darısı başıma canımKızlar bende kadınlar kulubune baya oldu uye olalı ama şimdi kulanmaya başladım bendede kilo problemi yaşıyordum daha doğrusu halen yaşıyorum 1.65 boyum geçen sene haziran ayında 84 kiloyu görünce şok oldum yenı evli sayılırım evliliğin ilk yılları aldım kilolari neyse 1 ay spor salonuna gittim 78 kiloyu gördüm bazı nedenlerden dolayı spora devam edemedim eylül ayında yeniden spora başladım 3. Ayın bitmesine 15 gün var ben 68 kiloyu gördüm düzenli spor ve yediklerime dikkat ediyorum yaza kadar devam edicem bakalım kaç kilo alacagım belki sizi gaza getirmeye yeter yazdıklarım :)
2,5 ayda 10 kilo mu verdin. Süper yaa nasıl yaptın?Kızlar bende kadınlar kulubune baya oldu uye olalı ama şimdi kulanmaya başladım bendede kilo problemi yaşıyordum daha doğrusu halen yaşıyorum 1.65 boyum geçen sene haziran ayında 84 kiloyu görünce şok oldum yenı evli sayılırım evliliğin ilk yılları aldım kilolari neyse 1 ay spor salonuna gittim 78 kiloyu gördüm bazı nedenlerden dolayı spora devam edemedim eylül ayında yeniden spora başladım 3. Ayın bitmesine 15 gün var ben 68 kiloyu gördüm düzenli spor ve yediklerime dikkat ediyorum yaza kadar devam edicem bakalım kaç kilo alacagım belki sizi gaza getirmeye yeter yazdıklarım :)
GÜNAYDIN KIZLARGünaydın.
Fit bir hafta geçirmenizi dilerim kızlar
Aslında herkesin söylediğini yaptım haftanin 6 günü spora gittim 3 gün hidrolik fitnes 2 gün pilates 1 günde zumba yapıyorum hayatımdam ekmeği makarnayı pilavı çıkardım abur cubur tatlıda yemıyorum sadece pazar günleri abartmadan uçak tefek kaçamaklara izin veriyorum bol bol su tükettim ayrıca limonlu su içtiyorum sabahları yumurtalı peynirli zeytinli bol bol yeşillikli bir kahvaltı öğlen artık evde ne varsa onu yiyorum ama dediğim gibi her öğünümü ekmeksiz tüketiyorum.spordan sonrada eve gelince sadece bir kase yoğurt yiyorum spor hocam akşamları çok acıkırsan 4 5 tane beyaz leblebi tüket dedi onu tüketiyorum bu şekilde zayıfladım umarım yardımcı olmuşumdur sana canım :)2,5 ayda 10 kilo mu verdin. Süper yaa nasıl yaptın?
İnşl canım biraz once bir arkadaşa yazdım neler yaptığımı bakarsın tatlımAyy darısı başıma canım
Aslında herkesin söylediğini yaptım haftanin 6 günü spora gittim 3 gün hidrolik fitnes 2 gün pilates 1 günde zumba yapıyorum hayatımdam ekmeği makarnayı pilavı çıkardım abur cubur tatlıda yemıyorum sadece pazar günleri abartmadan uçak tefek kaçamaklara izin veriyorum bol bol su tükettim ayrıca limonlu su içtiyorum sabahları yumurtalı peynirli zeytinli bol bol yeşillikli bir kahvaltı öğlen artık evde ne varsa onu yiyorum ama dediğim gibi her öğünümü ekmeksiz tüketiyorum.spordan sonrada eve gelince sadece bir kase yoğurt yiyorum spor hocam akşamları çok acıkırsan 4 5 tane beyaz leblebi tüket dedi onu tüketiyorum bu şekilde zayıfladım umarım yardımcı olmuşumdur sana canım :)
İnşl. Verirsin evet sporun etkisi çok fazla 2.5 senelik evliyim çalışmıyorum çocukta yok evde otur otur kilo verilmiyor spora sardım bende ama insanın vücudu spora alışınca istiyor hastalık yağmur çamur demeden gidiyorum bakalım bu gazla daha ne kadar devam edicem :) bende ınanamıyorum bu kiloyu tartıda görmeye kendimi hala 75 kilolarsa zandeniyorum m bedenin içine giriyorum ama ne zaman inanıcam bende bılmıyorum tuaf bir durumdayımOoo aktif spor çok kolaylaştırmış kilo vermeni. Darısı başımıza inşallah bende 2.5 ayda 10 kilo versem ne güzel olur.
Okudum canım. Aynı şeyleri yapıyoruz aslında (spor biraz farklı ama aynı yoğunlukta)İnşl canım biraz once bir arkadaşa yazdım neler yaptığımı bakarsın tatlım
Tatlım nesfit tarzı şeyleri spor hocam önermiyor en iyisi sade yulaf dedi bende bazı günler 4 yemek kaşıgı yulafın içine bir tane kuru incir 2 3 tane kuru üzüm bir su bardağı süt bi çay kaşı tarçın bi yemek kaşıgı fındık içi atıp öyle tüketiyorum bu şekildede çok güzel oluyor baya da tok tutuyor
Canim diyetin başından beri kullanıyorum. Hem tok tutuyor hem ekmeğin yerine iyi bir alternatif gibi geldi. Ama yulaf ezmesi de iyi bir seçenek. Nesfitim bitince yulaf ezmesi alcamTatlım nesfit tarzı şeyleri spor hocam önermiyor en iyisi sade yulaf dedi bende bazı günler 4 yemek kaşıgı yulafın içine bir tane kuru incir 2 3 tane kuru üzüm bir su bardağı süt bi çay kaşı tarçın bi yemek kaşıgı fındık içi atıp öyle tüketiyorum bu şekildede çok güzel oluyor baya da tok tutuyor
M beden dedin beni can evimden vurdunİnşl. Verirsin evet sporun etkisi çok fazla 2.5 senelik evliyim çalışmıyorum çocukta yok evde otur otur kilo verilmiyor spora sardım bende ama insanın vücudu spora alışınca istiyor hastalık yağmur çamur demeden gidiyorum bakalım bu gazla daha ne kadar devam edicem :) bende ınanamıyorum bu kiloyu tartıda görmeye kendimi hala 75 kilolarsa zandeniyorum m bedenin içine giriyorum ama ne zaman inanıcam bende bılmıyorum tuaf bir durumdayım
Evet canım. Şu Çilekli Çikolatalı nesfit gevrekler hiç tok tutmuyor. Çerez gibi :dTatlım nesfit tarzı şeyleri spor hocam önermiyor en iyisi sade yulaf dedi bende bazı günler 4 yemek kaşıgı yulafın içine bir tane kuru incir 2 3 tane kuru üzüm bir su bardağı süt bi çay kaşı tarçın bi yemek kaşıgı fındık içi atıp öyle tüketiyorum bu şekildede çok güzel oluyor baya da tok tutuyor
Bende şöyle yapim diyordum. Sade yulaf ezmesi içine ;Tatlım nesfit tarzı şeyleri spor hocam önermiyor en iyisi sade yulaf dedi bende bazı günler 4 yemek kaşıgı yulafın içine bir tane kuru incir 2 3 tane kuru üzüm bir su bardağı süt bi çay kaşı tarçın bi yemek kaşıgı fındık içi atıp öyle tüketiyorum bu şekildede çok güzel oluyor baya da tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?