80 kiloyuz günden güne eriyoruz;)

tşk ederm canım bende yükliyimm bakalım. 15 gün sonra bırakacak mısın diyeti ?

genel yazayım listemi. Her öğün bir dilim ekmek var. kahvaltıda: sınırsız yeşillik 1 adet domates bir kibrit kutusu peynir 4 adet zeytin öğle yemeği: sebze yemeği ve yoğurt akşam yemeği: avuç içi büyüklüğünde tavuk ızgara ve salata 2 ara öğün var onlarda da bir mevsim meyvesi.

günaydın kızlar..dün çok yoğundum yazamadım hiç..Dün sabah tartıldım ve tam olarak 79.0 çıktım..1 haftada sadece 600 gr verebilmişim..Yani hiç verememekten iyidir tabii ama neden bu kadar yavaş veriyorum sinir oluyorum.Arada kaçırdığım oluyor ama genelde çok dikkat ediyorum. Yaklaşık bir ayda 3.5 kg vermişim. lütfen beni motive edin. Bu sefer istediğim kiloya ulaşmak istiyorum.

Kostuoğlu sana bir şey anlatayım : Geçen yıl arkadaşım kendince diyet yapıyor ve ayda bir kilo veriyordu. Bende biraz dalga geçerek ben yapamam öyle sabredemem sen devam et dedim. Oda sen bilirsin dedi. Bu yılın başında ikimiz tekrar görüştük o bir yılda 12 kilo vermişti ben hala şişmandım. Yani sana az ilerliyor gibi görünüyor olabilir ama sakın bırakma emin ol 2 aydan sonra cok güzel belli olacak.

günaydın herkese...Puffs yazdığını okuyunca çok mutlu oldum. benimde 4 haftada 3.5 kg olmuş verebildiğim. Diyet işi moral ve sabır işi gerçekten..Hele ki benim için canım sıkılsa kafama bir şey takılsa sürekli birşey yemek geliyor içimden ama kendimi durdurmayı başarıyorum 1 aydır. 3 haftada insan kendisindeki değişiklikleri hissedermiş 8 haftada da dışarıdan farkedilmeye başlanırmış verilen kilolar diye okudum ya ne kadar doğruysa

Selam arkadaşlar k. Bakmayın bu aralar yogundum hiç giremedim pufss listen güzelmiş bende kendi kafamda böyle yemeğe özen gösteriyorum zaten ama dün tost yedim hemde kepekli ekmek falan deil bildigimiz fırın ekmeğiyle kostuoğlu üzülmee bencede sen zaten oruç tutamıyorm dedn ya sanırım reglisin yani şişsindir zaten şimdi o yüzden öyle çıkmıştır hastalığın tam bitince bak birde

Günaydın kızlar bugün sabah yaratıldım ve 78.7 kilo geldim tartıda. Sadece 300 gr vermişim . Çok yavaş veriyorum ben kilolarımı yaaaa.. Sinir oluyorum kendime

Slm Bende tartıldım dün 75.4 zorlaa 100 gr vermişim moralim bozuldu valla yazmadım bile

ben bugün sabredemedim pazartesiye kadar ve tartıldım 77.2 kilo çıktım tartıda. Bu hafta biraz daha fazla kilo verdiğimi hissediyordum zaten, ama sanırım vücudumun direncini kırmaya başladım sanırım. Lütfen destek olalım birbirimize.. Aktif kullnalım sayfamızı.. Moral bozukluğu yaşasak bile birlikte atlatmaya, birbirimizi cesaretlendirmeye çalaşalım lütfen. Şahsen benim çok ihtiyacım var morale..

selam kızlar bir pazartesi daha geldi tardıldınızmı bakalım ? ben 75.4 düm geçen hafta bugünde 75 im.. dalga geçer gibi yaa gram gram gidiyor kilolarım çok dikkatli davranmadgım için herhalde... bu arada sazz ım ben adımı değiştim.. K kostuoglu P pufss sizler neler yaptınız

Merhabalar ben 77.2 kiloyum.Maalesef gerçekten de gram gram gidiyor . Hareket konusunda dikkat etmeye çalışıyorum. Genelde yürümeye çalışıyorum ama akşam yemekleri ailece Yediğimız tek öğün olduğundan ödeniyor biraz sonra da kendimi Tutamıyorum ve yiyorum biraz sonuç olarak ta kilo verme yavaşlıyor

benimde aynı şekilde oluyor gün içinde bol hareket yapsamda ne kadar dikkat etsemde akşam yediklerim sayesinde boşa çıkıyor

ben bir süredir diyet yapamadım arkadaşlar. bu yüzden girip şevkinizi kırmak istemedim

şuan 79 kg mım karatay diyetine başladım. çok kafama yattı. hiç açlık çekmiyorum ama ne kadar verebileceğimi de bilmiyorum. 1 hafta sonra tartılıcam yine haberleşiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…