80 kiloyuz günden güne eriyoruz;)

arkadaşlar ben bu gün akapunktur diyetine başlıyorum. Tabi akapunktur küpem yok ama olsun zaten ben o akapunktur iynelerinin tok tuttuğuna inanmıyorum. Bana psikolojik olarak koşullanmışlık geliyor. Ben 5 yıl önce bu diyetlerle 15 kg verdim. Ayda 5-6 kg rahat veriliyor. Ben geri almadım da çok uzun süre. Şimdi bebekle beraber tekrar kilo aldım ama bu normal tabi birde bende tiroit var arkadaşlar buda benim kilo vermemi zorlaştırıyor. Bugün başlayacağım. Diyet listelerim 10 yada 15 er günlük. Her liste bittiğinde tartılıcam. Bakalım ne kadar verebileceğim. Eğer bu listeleri uyguladığım zamanki gibi verirsem bir buçuk ayda istediğim kiloya gelir rahatlarım. Ben ilk etapta 70 olmak istiyorum. Çünkü o zaman normale dönücem. şuan 80 kg ım ve çok fazla görünüyorum. Kıyafetlerimde olmuyor sinir bozucu bir durumdayım. Diyet listemi hergün sizinle paylaşırım.

selam..Ben de hiç duymamıştım akupunktur diyetini.Sevgili puffs paylaşmana seviniriz.ben de şu an 79 küsürüm herhalde. en solda 7 rakamını görmek bile beni çok mutlu etti inşallah 6 yı da görürüz..Benim hedefimde 65 hatta 60 olmak ve en önemlisi koryuyabilmk. Sevgili Sazz evet her gün orucum eğer sonuna kadar dayanabilirsem 3 ayları tutmaya niyet ettim. İnşaallah tutmayı planlıyorum.orucu ılık suyla açıyorum aç karnına 5-6 bardak içiyorum. Sonrasında da yatana kadar ne kadar içebilirsem. Var ya açarken o kadar su içmesem zaten saldıracağım yemeye. Dün ile bugün sınav görevim vardı. Okul biraz uzaktı ama giderken de gelirken de yürüdüm. İnşaallah faydası oluyordur.

Allah kabul etsin.. Sahur yapuyormusun yani ne yiyosn

Arkadaslar bnde 97.7kiloyum bnde kılo vermek ıstyrum bnad .yardımcı olun lutfen: (((((

Akapunkturu duymuşsunuzdur arkadaşlar. Kulağa küçük iyneler takılıyor. Bunların vücuttaki bazı hormonları tetikleyerek tokluk hissi verdiğine inanılıyor. Bu iynelerle beraber bir diyet uyguluyorsunuz. Genel olarak akapunktur diyeti bu. Norml diyetlere göre biraz daha katı ama şok diyet değil.

Anladımmm iğne falan taktrmak zararlı değil midir ya başladnmı nasl gidiyor bari etkilimi

Arkadaslar bnde 97.7kiloyum bnde kılo vermek ıstyrum bnad .yardımcı olun lutfen: (((((
Hoşgeldinn hemen bugün başlıyorsun o zaman çünkü beraber gidilirse herkes neler yaptgnı söylerse irtibat halinde olursak daha etkili ve hızlı bir diyet dönemi geçiririz. Herhangi bir diyet mi uygulayacksın kendi kendine mi yapacaksn

Inanın bn dıyetısyenlerw bıle gttm ama nafıle sogan suyu beyaz lahana suyu neler denedım ama nafıle en sonunda kosu bandı aldım ama dıyettw yapmam gerekıyo bnde sızın dıyetlerınızı merak edyrum

Anladımmm iğne falan taktrmak zararlı değil midir ya başladnmı nasl gidiyor bari etkilimi

iĞNE TAKTIRMADIM CANM SUAN .ben size orjinalini anlattım. herhangi bir zararı yok ama. ben sadece diyetini uygulamaya çalışıyorum şuan iğneleri yok. bakalım bende bilmiyorum diyet bitince tartılıcam

Hmmm anladım canım umarım etkisi olur. Ayy benm yarn 1 hafta olacak ama sanki pek fark yok gibi ya

iĞNE TAKTIRMADIM CANM SUAN .ben size orjinalini anlattım. herhangi bir zararı yok ama. ben sadece diyetini uygulamaya çalışıyorum şuan iğneleri yok. bakalım bende bilmiyorum diyet bitince tartılıcam

Kitara_84 bir ay sonra yani 1 mayısta tartılacam demiştiniz 1 mayıs oldu kaç kilo verdiniz ?
Gunaydin canim Allah kabul etsin.

Ben ayni devam. Saglikli beslenme + yuruyus.

1 mayis da birinci ay bitiyor sonuclari gorecegim.

Günaydın kızlar biz dün evde değildik. O yüzden hiç giremedim siteye. Ben de yarın sabah tartılacağım ama bu hafta çok farkettim zayıflamaya başladığımı. Pantolonlarım kalçayı tam sarıyordu şimdi hafif hafif boşluklar oluşmaya başladı.Özellikle göbek küçülüyor gibi geliyor ama tartıda belli olur kesin olarak. Oruca bir haftalık mecburi ara veriyorum bugünden itibaren. Dün misafirlikteydik biraz fazla kaçırdım ama bugün dengelemeye çalışacağım.

Puffs diyetinin içeriğinde farklı bir şey var mı ?Neler yiyorsun? Ve sen hangi günlerde tartılıyorsun?

Sazz 1 hafta veremesen bile almaktan daha iyidir sakın moralini bozup motivasyonunu kaybetme..Zaten bence en önemli şey motivasyon ve bu konuda çok kararlı ol daha doğrusu olalım hepimiz. Beni istediğim modeldeki bir bluz için satıcı kızın bunun büyük bedeni yok demesi çok bozmuştu ve o anda karar verdim eski halime dönmeye. Evlendiğimde 62 kiloydum. 38 beden. Hiçbir zaman öyle çok ince olmadım ama bu kadar da değildim. Kendimi saldım sonra da toparlayamadım. Kilo kilo alıp gram gram veriliyor vallahi. Hele ki istediğin noktada kalmak en büyük başarı bence. Ve eminim ki hepimiz bu başarıya ulaşmayı çok istiyoruz. Pes etmek yok kızlar sakın..

selamm kızlarr :) 77.8 idim bir hafta oldu bugün sabah tartılmıştımm veeee 75.6 çıktım :)) ama aç karna ilk uyandgm zamandaydı :) uzun zamandan sonra 75 görmek çok mutlu etti beni. Allah'ıma binlerce şükür başarabiliyorum. haklısın K kostuoglu morall bozmak yokk bakalım haftaya pazar hangi rakamlar beni bekliyorr

FARKLI BİRŞEY YEMİYORUM AMA ŞÖYLE DİYİM protein daha fazla ağırlıkta. birde ben bu aralar cok iyi uygulayamadım o yüzden tartılmıyorum ama benim her diyetim 10 yada 15 günlük bu diyetlerin sonunda tartılacağım.

birde ben bu aralar şunu keşfettim fatseret diye bir program var telefona yüklüyorsun yediğin herşeyin kalorisini hesaplayarak kaydediyor. günlük alman gereken kaloriyi hesaplayıp yediğin yemekleri düşüyor. egzersizleri ekliyor ben çok sevdim sizde bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…