selam..Ben de hiç duymamıştım akupunktur diyetini.Sevgili puffs paylaşmana seviniriz.ben de şu an 79 küsürüm herhalde. en solda 7 rakamını görmek bile beni çok mutlu etti inşallah 6 yı da görürüz..Benim hedefimde 65 hatta 60 olmak ve en önemlisi koryuyabilmk. Sevgili Sazz evet her gün orucum eğer sonuna kadar dayanabilirsem 3 ayları tutmaya niyet ettim. İnşaallah tutmayı planlıyorum.orucu ılık suyla açıyorum aç karnına 5-6 bardak içiyorum. Sonrasında da yatana kadar ne kadar içebilirsem. Var ya açarken o kadar su içmesem zaten saldıracağım yemeye. Dün ile bugün sınav görevim vardı. Okul biraz uzaktı ama giderken de gelirken de yürüdüm. İnşaallah faydası oluyordur.
Anladımmm iğne falan taktrmak zararlı değil midir ya başladnmı nasl gidiyor bari etkilimiAkapunkturu duymuşsunuzdur arkadaşlar. Kulağa küçük iyneler takılıyor. Bunların vücuttaki bazı hormonları tetikleyerek tokluk hissi verdiğine inanılıyor. Bu iynelerle beraber bir diyet uyguluyorsunuz. Genel olarak akapunktur diyeti bu. Norml diyetlere göre biraz daha katı ama şok diyet değil.
Hoşgeldinn hemen bugün başlıyorsun o zaman çünkü beraber gidilirse herkes neler yaptgnı söylerse irtibat halinde olursak daha etkili ve hızlı bir diyet dönemi geçiririz. Herhangi bir diyet mi uygulayacksın kendi kendine mi yapacaksnArkadaslar bnde 97.7kiloyum bnde kılo vermek ıstyrum bnad .yardımcı olun lutfen: (((((
Anladımmm iğne falan taktrmak zararlı değil midir ya başladnmı nasl gidiyor bari etkilimi
iĞNE TAKTIRMADIM CANM SUAN .ben size orjinalini anlattım. herhangi bir zararı yok ama. ben sadece diyetini uygulamaya çalışıyorum şuan iğneleri yok. bakalım bende bilmiyorum diyet bitince tartılıcam
Gunaydin canim Allah kabul etsin.
Ben ayni devam. Saglikli beslenme + yuruyus.
1 mayis da birinci ay bitiyor sonuclari gorecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?