80 kiloyuz günden güne eriyoruz;)

ekmek= şeker

karatay hocayı çok takdir eden biriyim. bir süre uyguladım ama bıraktım. aradaki uzun saatler ben de baş dönmesi yaptı.
ama çok şey de öğrendim.
ekmek yediğin için çabuk acıkıyorsun. ekmeği ya tamamen çıkart hayatından ya da 1 dl tam buğday tüket. hatta yapabiliyorsun çiğ kuruyemiş tüket ekmek yerine.

3 aydır belki toplasan 5 dlm ekmek yemişimdir. o da cevizim bittiği için. normalde 2 ceviz yiyorum her sabah. ekmek unlu olduğundan bende şişkinlik yapıyor. un ve türevlerini tüketmiyorum o yüzden.

Günaydın..Ben dün akşam iftar yemeğinde biraz fazla yedim ve şu an çok pişmanlık var içimde kendime kızıp duruyorum Kabak yemeği yapmıştım ve nedense dayanamadım 2 tabak yedim yanında da 4 küçük karnıyarık böreği yedim çoook pişmanım. O yüzden bugün sadece çorba içmeyi planlıyorum.Sizler ne yaptınız

Gunaydin canim Allah kabul etsin.

Ben ayni devam. Saglikli beslenme + yuruyus.

1 mayis da birinci ay bitiyor sonuclari gorecegim.

günaydın arkadaşlar benım dıyetım güzel gıdıyor. yalnız ben sunu fark ettım eger cok acıkana kadar yemek yemezsem resmen yemeğe saldırıyorum. ama acıkmadan yersem cok daha az yıyorum. o yüzden acıkmadan yemeye calışıcam artık

kostuoglu sen oruçsun o yüzden gayet normal arada bozabılırsın. sadece bozdum dıye abartma yeter. bırde sahura kalkabılırsen daha iyi olur. metabolizman çalışmaya başlar birşeyler yiyince. yoksa metabolizma çok yavaşlıyor

Mrb hanımlar ben de size katılabilir miyim :) 80-81 kilo arasıyım tam olarak yarın yazabilirim mezuniyetime 1 ay kaldı ve çok acil zayıflamam gerekiyor

Mrb arkadaşlar bende katılmak istiyorum size kendi kendime yapıyorum ama burda sizlerle paylaşınca daha da hırslı olacagmı düşündüm çünkü bu aralar duruldum :) 82 kiloydum başladgmda 77.8 im şimdi 3 ay oldu çok yavş ilerliyorm kendimi çok kasmamıştm ama artık zamanı geldi aranıza hoş gelebilir miyimm :)) ?

Ben bugün çok yedim ama yarın başlayacağım şok diyet yapmak istiyorum birkaç gün çok vermem gerek hala 80 üstüyüm

hoş geldiniz arkadaşlar.. güzel olur beraber devam edelim ama özellikle hepimiz için nerede ne kadar bozarsak bozalım diyeti bırakmak yok!!! Ben uzun süreli hedef aldım sazz senin dediğin gibi üç ayda da versek istediğimiz kiloya gelmeden bırakmayalım

sum 93 şok diyetler metabolizmanı direk bozar daha sonra çok daha fazla sorun yaşarsın bence yapma. ama protein diyeti diye bir diyet var. bu sitede bunu deneyen çok arkadaş var. o da şok diyet ama öğünlerine bir dilim ekmek yada çorba ekleyerek onu yaparsan sanırım verimli olabilir. bir araştır istersen ama önce sağlığını düşün lütfen. şok diyet uygulamak yerine kendi metabolizmana göre birşeyler ekle

Şimdi

Bugünden itibaren 6 günlük elma detoksu yapacağım 2 aydan fazla dikkat ediyorum 6 kilo verdim bugün tartıldım 80.9 du hedefim 65 uzun süre de olsa vereceğim

Dün gece kk yı dolaşıyordum bir diyet dikkatimi çekti pegasus diye bir arkadaş bu diyetle 3 ayda 92den 62 kiloya düşmüşş. Netten baktm bende karbonhidrat diyeti ismi. birçok şeyi yiyebiliyorsın diye hoşuma gitti acaba bunu mu denesemm kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…