- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
2 sene önce diyetisyene gitmiştim 65 kiloya kadar düştüm ama bırakınca geri aldım bütün kiloları.o yüzden benim de şimdiki planım normal yaşamımda yapmadığım şeyleri zayıflamak için yapmayacağım. Tabii ki elimden geldiğince. Benim zayıf noktam ekmek.Ekmeği kısıtlasam o bile farkediyor. Bu sefer çok kararlıyım ama en son kıyafet almak istediğimde uğradığım hüsran bana çok iyi bir ders verdi. İnşaallah hepimiz istediğimiz kilolara ulasırız ve orada kalırız
Mrb arkadaşlar bende katılmak istiyorum size kendi kendime yapıyorum ama burda sizlerle paylaşınca daha da hırslı olacagmı düşündüm çünkü bu aralar duruldum :) 82 kiloydum başladgmda 77.8 im şimdi 3 ay oldu çok yavş ilerliyorm kendimi çok kasmamıştm ama artık zamanı geldi aranıza hoş gelebilir miyimm :)) ?
Hayır yani dikkat ettim yediklerime içtiklerime.. Bugün bunu yemelisin bu kadar olacak şeklinde olmadı sadece doymamaya özen gösterdim :))Seninle birlikte başlıyoruz :) yaptığın bi diyet var mı
Hayır yani dikkat ettim yediklerime içtiklerime.. Bugün bunu yemelisin bu kadar olacak şeklinde olmadı sadece doymamaya özen gösterdim :))
Pekii o zaman bol şans yarndan itibaren yarışıyoruz seninle.. :) şok diyet derken?Ben bugün çok yedim ama yarın başlayacağım şok diyet yapmak istiyorum birkaç gün çok vermem gerek hala 80 üstüyüm
sum 93 şok diyetler metabolizmanı direk bozar daha sonra çok daha fazla sorun yaşarsın bence yapma. ama protein diyeti diye bir diyet var. bu sitede bunu deneyen çok arkadaş var. o da şok diyet ama öğünlerine bir dilim ekmek yada çorba ekleyerek onu yaparsan sanırım verimli olabilir. bir araştır istersen ama önce sağlığını düşün lütfen. şok diyet uygulamak yerine kendi metabolizmana göre birşeyler ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?