80 kiloyuz günden güne eriyoruz;)

Altı gün elma yemekten iyidir ya miden almaz artık elmayı bilmiyorum ben bunu deniycem

Google dan kb diyeti diye yazınca çıkan 3. Sayfayı aç ebru akın yazılı olan varya tüm besnlern karbonhidrat degerlerini ne kadar alınması gerektiğini yazmış canım öyle bak istersen

karbonhidrat diyeti ile karbonhidrat diyeti aynı şey. karbonhidratı belli bir ölçüye göre alıyorsun dha çok protein ağırlıklı besleniyorsun mantık bu. Mantık olarak doğru uygulayabilirseniz güzel olur ama metabolizmanıza dikkat edin

Ben de iki defa okudum anlamadım bian :) yani ölçüleri abartmadığımız sürece kaliteli bir diyet değil mi

evet öyle çok ta hızlı sonuç veren bir diyet ama protein ağırlıklı beslenme çok uzun süre olmaması gerekiyor o yüzden biraz kendi vücudunuza göre siz ayarlama yaparsanız tansiyon vs... dikkat ederek daha iyi olur

peki canım başladık bugün haydi hayrlısı :))

günaydın kızlar.. 2 gündür kabızlık problemi yaşamama rağmen az önce tartıldım ve 79.6 kg çıktım.. Çok sevinçliyim şu anda 1 buçuk kilo vermişim bu hafta. Ben şok diyetlere ve belirli bir grup besin ağırlıklı diyetlere karşıyım kızlar her ne kadar kilo verimi hızlı olsada o tür diyetlerde geri dönüşü kat kat fazla oluyor. Bir de ben kafama göre diyet yapamıyorum. Evdekilere farklı hazırla kendime farklı.. Çok zor geliyor. Evde ne yemek pişirirsem pişireyim porsiyonu küçük tutarak salataya ağırlık vererek ve booooool su içerek zayıflamaya uğraşıyorum. Hedefim Eylül ayına kadar 65 olmak ve en az bir senelik koruma programı uygulayarak bu kiloyu sabitlemeye çalışmak inşaallah sizler ne yaptınız.. Bu arada aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum Umarım hepimiz birbirimizin destekleyicisi oluruz.. Tartıdan mutlu bir şekilde inmenin keyfini yaşarız her hafta birlikte

kostuoglu seninle paralel gıdıyoruz neredeyse bende aynı civarlardayım. Sen yoğurt kürü yapmıyor muydun yine de buna rağmen mi kabız oldun?

Dediğinizi düşündmde vazgectm karbonhidrat diyetinden sonrasnda evet verilen kiloları hemen geri alıyomuş vücut ayrıca benm kolesterol hep yüksek çıkar düznli aylık kan tahlilleri yaptım ve yeni yeni düşüşler görülüyordu bu diyette kolesterol yükselişi oldukça fazla, sağlığım daha önemli sizin gibi yediklerime dikkat etmem yeterli inş.

Bu arada tebrik ederim devamı gelir inş bu kilo verilişlerinin... :)

herkese merhaba evet puffs yoğurt kürü yapmama rağmen kabızlık var ve halen devam ediyor. göbeğim falan semsert şu anda ne yapacağımı bilemiyorum. farklı bir destek de kullanmak istemiyorum sonrasında hiç normal olarak yapamam diye. iftarı açarken çaydanlıkta ısıttığım 5 6 bardak suyu içiyorum aç karnına faydası olur diye ama bakalım inşaallah. sazz sen ne yaptın tartılıyor musun hiç ?Özel bir diyet uyguluyor musun yoksa bizim gibi evdekilerden az yemeye mi çalışıyorsun?

Forumu daha aktif kullanalım kızlar bence. Eğer size ters gelmezse birbirimizden hesap soralım bugün ne yedin ne kadar hareket ettin gibi...Herkes birbirinin diyetisyeni olsun. Ne dersiniz?

Bir de verdiğimiz kilonun yağdan mı kasdan mı yoksa sudan mı gittiğini anlayacağımız bir tartı(aynen diyetisyenlerdeki gibi) nerde bulabiliriz tartılmak için bir fikriniz var mı ya da biliyor musunuz?

Dün giremedim maalesef baya yoğun bir gündü :/ valla canım karbonhidrat diyetini düşünmüştüm ama sağlıksız olur diye vazgeçtim sizn gibi evde kafamda planlayp besleniyorum ben öyle listeler falan olunca hiiç uygulayamıyorum diyetisyenede gittm 1 hafta sürdü sadece şunu yemelisin denilince daha çok yiyesim geliyor o yüzden kendim kendimi frenliyorum şekeri çok kullanrdm tamamen kestim ekmek aynı şekilde abur cuburuda bırkmya çalşıyorm

Porsiyonlarmı daha az koyuyorum bu şekilde devam edecem bakalım etkili olur mu. Kostuoğlu sen hergün mü niyetlisin pzrtsi prşmbemi hergnse kabzlk olur tabi daha fazla sıvı gıdalar almaya çalış canım.Valla sürekli tartıya gidyrm ama çıkmıyorm 1 hafta geçsin bari düşüş olmadığını görünce hevesim kaçmasın diye

Sadece kilo olarak düşünmeyelim bence bacak kol basen göbek göğüs falan diye cm olarak yazalım aydan aya ne kadar inceldgmzi biliriz o tarz tartılar nerde olur bilmiyorum valla eczanede olacağını bile sanmıyorum umarım yağdan veririz bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…