80 le başlıyorum

ara öğün:2 bardak su
1 elma
küçük bir dilim ayva
yeşil çay

Öğle yemeği;
1 kepçe çorba,
3 Köfte,
Ayran

1 litre su içebildim şimdiye kadar biraz yoğun geçiyor bugün..

öğlen :
alabalık
bol salata
ama küçük bir dilim un helvası

Bu gün tartildim 77,5
Moralim bozuldu üstüne bol emekli bir kahvaltı yaptım çok bozugum motivasyon yerlerde

Sanırım öğlen mescit süt olayı doyurucu değildi akşama yüklendim

Bu gün tartildim 77,5
Moralim bozuldu üstüne bol emekli bir kahvaltı yaptım çok bozugum motivasyon yerlerde

Direnç gösteriyor olabilir kilolar, hiç moralini bozma..

Cumartesi tartıldım benim hiç değişiklik yok 80.7 yine Regl dönemimdi ona bağlıyorum..

Günaydın kızlar,
Güzel bir hafta olsun hepimiz için, kilolardan arındığımız

Kahvaltı; 2 mandalina, 1 fincan yeşil çay

Öğle yemeği; 1 kepçe mercimek çorba, 3 yemek kaşığı ıspanak, küçük bir kase yoğurt ve soda

Ara öğün; 1 elma, 1 fincan yeşil çay

Şimdiye kadar 2 litre su tüketimi

Kızlar napsak ki motive edicek başka diyetlermi denesek
Bu arada ben diyetimi bırakmadım bu hafta kilo vermemisim artı bile çıktım ama pes etmedim hala yürüyüşlere devam ediyom

Burdayım ayfer cim cnm napcaz bilmiyomki
Al benden de o kadar berinacim niye bole olduk ki

Ben de buradayım, kilomda değişiklik olmayınca yazasım gelmiyor

1 hafta kilolar değişmedi diye pes edecek değiliz değil mi? Amaç birbirimize destek olmak, ipin ucunu kaçırmamak, pes etmemek. değilmiydi?
Demek ki bazı şeyleri değiştirmemiz gerekiyor gün içinde yediklerimizden Daha farklı şeyler yapmamız gerekiyor galiba

Kızlar eğer sizin içinde uyarsa 5 te 5 diyeti ni yapalım tam olarak şok diyet sayılmaz cuma zayıflama yarismasindaki arkadaslarda takılı kaldıklarında bu diyeti yapıp iyi sonuçlar aliyolarmis
Bnm kafama yattı ben geçen seneden bu yana ara ara şok diyet ara arada normal diyet yaparak 20 kilo verdim yazın istedi mi yiyerek bi kaç kilo aldım o kadar
Ben yrn başlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…