80 le başlıyorum

Yine bir yerde okumuştum ;
Bütün organlarımızın bir ailenin üyeleri gibi düşünün beyi ve ciğer ailenin reisleri.( yazı yazan diyor ki) beyin baba, anne ciger. Anne için ciger diyorum çünkü anne gibi vefakar bütün kanı temizliyor ürettiği enzimlerle diğer organların sağlıklı çalışmasını sağlıyor.ve biz şekerli ( zehirli) yiyeceklerle cigerimize zarar veriyoruz onu yağla kaplatip işlevini görmesini engelliyor ve onu çok yoruyoruz.siz annenizi yormak ona zarar vermek istermisiniz o zaman vücudunun annesini de kendi annenizi gibi Koruyun her tatliyi kasikladiginizda annenizi düşünün her çikolataya yaklaştığın da annenizi aklınıza gelsin.
Ben kaçamak yapmiyormuyum evet oluyor ornegin dün Yulaflı biskuviden 1 tane aldım bide küçük cadı nin cikolatasindan bir ısırık aldım bide bunlar akşam olunca gece uyandığında şişlik hissediyorum ama artık ben bunları gordugumde annem aklıma gelecek vücudunun vefakar annesini de kendi annem gibi koruyacagim

Bide ben tatlı krizlerinden kurtulmak için 1 litre suyun içine 1 çubuk tarcin 1 tane elma dilimleyip atiyorum bir gece bekletiyorum şimdi tadına bakacagim ise yaratmıştır bilmiyorum en azında akşamları 1 litre su içmiş olurum

Ne güzel su içebiliyorsun Şubat , okuldayım içmek istiyorum aslında ama malum dersten ikide bir çıkmak olmuyor
Canım eğer oturarak ve yudum yudum içersen suyu daha az sıklıkla tuvalete gidilirmis. Sende 1 litreyi gündüz bitirmeyi dene geri kalanı evde icersin

Ne güzel su içebiliyorsun Şubat , okuldayım içmek istiyorum aslında ama malum dersten ikide bir çıkmak olmuyor

Canım zor oluyo aslında ama su içmeden kilo verilmiyo gerçekten Bazen toplantıların bitmesini beklemeyip çıkıyorum koşa koşa gidip tekrar geri geliyorum

Bunun işe yaradığını bizzat gördüm, bir arkadaşım doğum sonrası kilolarının üzerine yapışıp kalacağı korkusuyla çok azimli bir şekilde diyet yaptı elinde sürekli tarçınlı ve elmalı suyla dolaştı. Şuan acayip kilo verdi, görseniz anne olduğuna inanmak zor

Günaydın fistiklar
Spor konusunda bnde kararsızım yürüyüşten hariç daha verimli evde yapabileceğim videolar arıyorum kılo verdim herkez fark ediyor ama sikilasmam lazım gobegim fena duruyor sezeryan göbeği
Şimdilik su ve tarcinli süt içtim öğlen pazara alışverişe ordanda tekrar yürüyüşe çıkarım
Spor konusuna bnde çok takmış durumdayım video arastirmam lazım sıkılmadan zevkle yapabileceğim

Ödem sokturucu diye geçiyor bende çok duydum denemek lazım aslinda

Bu gün karnim doğdu kaç gundur nesfit+ süt baymisti artik
Öğlen:
5 kaşık yeşil mercimek yemeği
Bol salata
1 kase yoğurt

Öğle : 3 çatal makarna, 4 kaşık etli patates, Salata, 2 dilim ekmek
Ara: 2 fincan yeşil çay

aynen canım, yarından itibaren deneyeyim bende..

Bu arada bulduğumuz videoları birbirimizle paylaşalım olur mu? Ortak birşey yakalarsak daha keyifli olacağını düşünüyorum ısrarla
Tabi cnm seve seve paylasirim hatta çok memnun olurum
Şöyle bi araştırdım leslie veya jillian onların videolari var sadece 1 ay denemek istiyorum faydasını görürsem çok süper olur
Ya kızlar ben her gün sabah akşam tartiliyom sizdemi oylesiniz acaba

Ben tartılmıyorum, motivasyonumu bozuyor beklediğimin aksi olunca.. O kadar sabrettim bunun için mi şeklinde isyankar davranışlarım sonrası kendime tatlıya vurmuşluğum vardır diyet yapma denemelerimde

Bana bir zamanlar diyetisyenim vermişti her zaman işe yaradı bende 2 lt su 1 tane yeşil elma 1 tane salatalık 1 tane limon 1 tutam karanfil 1 tutam top karabiber 1 küçük boy zencefil 10 adet yaprak taze nane 1 adet kabuk tarçın geceden bi şişeye yapıp bekletin diğer gün gün içerisinde tüketin metabolizmayı hızlandırıyor ödem attırıyor

Pztden itibaren sabah kahvaltılarım değişecek ilk 2 haftalık diyetimin son günlerini yaşıyorum :)
kahvaltı 2 etimek çay peynir
Ara öğün portakal
Öğlen küçük bir kase yeşil mercimekli az yağlı bulgur pilavı
Ara öğünde yoğurt yerim akşamda z.yaglı taze fasulye salata yer bitiririm o kür şeklindeki suyumuda içtim şimdi sıra normal suda
2 Km yürüdüm şimdi oğlanı uyuttum 2 km daha yürümeye gidiyorum 500 kerede ip atlıyorum 400 u kaldı

Öğle yemeği;
1 kepçe kuru fasulye ve 1 bardak ayran

Ara öğün;
Mandalina ve 10 fındık

Toplamda 2,5 litre su ve 2 fincan yeşil çay içtim şimdiye kadar..

Akşamda tarhana çorbası yerim sadece

Aynen subat cim hergün tartilinca motivasyon gidiyo
Bnde şimdi yürüyüşten geldim
Öğlen leblebi ve büyük çay
Aksama da salata yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…