Ne güzel su içebiliyorsun Şubat , okuldayım içmek istiyorum aslında ama malum dersten ikide bir çıkmak olmuyorAra öğün;
1 mandalina
1 fincan yeşil çay
1 litre su
Canım eğer oturarak ve yudum yudum içersen suyu daha az sıklıkla tuvalete gidilirmis. Sende 1 litreyi gündüz bitirmeyi dene geri kalanı evde icersinNe güzel su içebiliyorsun Şubat , okuldayım içmek istiyorum aslında ama malum dersten ikide bir çıkmak olmuyor
Ne güzel su içebiliyorsun Şubat , okuldayım içmek istiyorum aslında ama malum dersten ikide bir çıkmak olmuyor
Bide ben tatlı krizlerinden kurtulmak için 1 litre suyun içine 1 çubuk tarcin 1 tane elma dilimleyip atiyorum bir gece bekletiyorum şimdi tadına bakacagim ise yaratmıştır bilmiyorum en azında akşamları 1 litre su içmiş olurum
Çok iyi fikir, bir deneyeyim.Canım eğer oturarak ve yudum yudum içersen suyu daha az sıklıkla tuvalete gidilirmis. Sende 1 litreyi gündüz bitirmeyi dene geri kalanı evde icersin
Ödem sokturucu diye geçiyor bende çok duydum denemek lazım aslindaBunun işe yaradığını bizzat gördüm, bir arkadaşım doğum sonrası kilolarının üzerine yapışıp kalacağı korkusuyla çok azimli bir şekilde diyet yaptı elinde sürekli tarçınlı ve elmalı suyla dolaştı. Şuan acayip kilo verdi, görseniz anne olduğuna inanmak zor
Ödem sokturucu diye geçiyor bende çok duydum denemek lazım aslinda
Tabi cnm seve seve paylasirim hatta çok memnun olurumaynen canım, yarından itibaren deneyeyim bende..
Bu arada bulduğumuz videoları birbirimizle paylaşalım olur mu? Ortak birşey yakalarsak daha keyifli olacağını düşünüyorum ısrarla
Tabi cnm seve seve paylasirim hatta çok memnun olurum
Şöyle bi araştırdım leslie veya jillian onların videolari var sadece 1 ay denemek istiyorum faydasını görürsem çok süper olur
Ya kızlar ben her gün sabah akşam tartiliyomsizdemi oylesiniz acaba
Bana bir zamanlar diyetisyenim vermişti her zaman işe yaradı bende 2 lt su 1 tane yeşil elma 1 tane salatalık 1 tane limon 1 tutam karanfil 1 tutam top karabiber 1 küçük boy zencefil 10 adet yaprak taze nane 1 adet kabuk tarçın geceden bi şişeye yapıp bekletin diğer gün gün içerisinde tüketin metabolizmayı hızlandırıyor ödem attırıyorBide ben tatlı krizlerinden kurtulmak için 1 litre suyun içine 1 çubuk tarcin 1 tane elma dilimleyip atiyorum bir gece bekletiyorum şimdi tadına bakacagim ise yaratmıştır bilmiyorum en azında akşamları 1 litre su içmiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?