80 le başlıyorum

Subat caniskom gerçek adını kullaniyomusun
Video lara birazdan göz aticam kizim uyandı

Ara öğün:
1 fincan bol köpüklü türk kahvesi
1 elma
Akşam:
2 kase cacık
1 dilim ekmek
Şimdiye kadar 1 litre normal su 1 litre tarcinli elmalı su tulettim

Sanırım bu hafta tartida yüzüm gulmicek kızlar bu hafta kacamak dışında çok dikkat ettim ama
Yinede devam devam başka yolu yok

Ayfer cnm zumba çok eğlenceli gözüküyor bide hep beraber yapsak hiç bırakmadan daha eğlenceli olcak kızlar bizde spor merakı yok galiba

Ayfer cnm zumba çok eğlenceli gözüküyor bide hep beraber yapsak hiç bırakmadan daha eğlenceli olcak kızlar bizde spor merakı yok galiba

Nilaycım zumba hem eğlenceli hem cidden yorucu oluyo, ben akşamları yapmaya çalışıyorum kendi çapımda Dediğim gibi ortak birşey olursa kendimizi daha sorumlu hissederiz

kızlar dün 23:30 da plates yapmaya çalıştım ama izlediğim video cok uzundu hareketleri ikinci defa plates ekipmanlarıyla tekrar yapıyordu bende tekrarda germe hareketlerine geçip bitirdim.kızlar ortak spor konusunda haklısınız ama beni mazur görün ben akşamları dinç olduğumda kızlarla uğraşıyorum bütün enerjimi alıyorlar büyüğü 4 yaşında küçüğü 18 aylık onlar uyuduğunda kalan işlerimi yapmaya çalışıyorum sonrada yorgun düşüyorum.zumba gibi videolar gözümde büyüyor yapmadan onun stresiyle yoruluyorum.ben platese başladım beni rahatlatıyor vücudumun yorgunluğunu alıyor.kendime yeni videolar bulacağim yani plates mecburiyetten değil kendim için yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…