sabahları kahvaltı çok önemli bence erken saatte kahvaltı yapmalısın.ben bu sabah kahvaltıyı düzgün yapamadım diye şimdiden acıktımGünaydın Berina. Daha çok sağlıklı beslenmeye çalışmayı düşünüyorum. Yani ekmeği, hamurisini azaltacagim ilk başta, biraz da suyu daha fazla içmeye dikkat edeceğim. Sabahları pek kahvaltı yapamıyorum. Öğlen 13.00 gibi yemek yemeye fırsat buluyorum.
hoşgeldin puffer...Merhaba kızlar, ben de uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
sabah uyandığında su içsen sonra ayak üstüde olsa yoğurt yesen kahvaltısızlıktan iyidir çünkü ne kadar erken kahvaltı yapılırsa metabolizma erken çalışmaya başlar sen yinede kendine uygun kahvaltı seçenekleri bulursunDoğru söylüyorsun ama sabah uyanamiyorum cok erken, zaten 7.15 te evden çıkıyorum işe gitmek için.
öğretmen misin yoksaHosbuldum Nilay . Burdan birbirimize destek olalım. Böylece daha kolay ilerleriz. Yalnız sabahları pek yazamayabilirim çünkü işte oluyorum.
Çok iyi fikir aslında Berina yoğurt iyi olur. artık öyle yapayım. Iyi oldu bu grupsabah uyandığında su içsen sonra ayak üstüde olsa yoğurt yesen kahvaltısızlıktan iyidir çünkü ne kadar erken kahvaltı yapılırsa metabolizma erken çalışmaya başlar sen yinede kendine uygun kahvaltı seçenekleri bulursun
Evetöğretmen misin yoksa
yarım gün olunca tahmin ettim
destek için burdayız puffer cimHosbuldum Nilay . Burdan birbirimize destek olalım. Böylece daha kolay ilerleriz. Yalnız sabahları pek yazamayabilirim çünkü işte oluyorum.
inşallah hastalık değildir berina...ilaç felan alsan nasıl olur vitamin gibiara öğünde 2 gün kurusu yedim kahvaltıdan beri3 bardak su içtim
sanki hastalanıyorum yaa göz kapaklarıma ağırlık çökmüş
sen başlarsan daha kolay verirsin ama düzene oturtmalı.benim öğlen araları yemek yediğim yer bu hafta kapalıydı bu yüzden bu haftadan bir verim beklemiyorum.sabah proteinli bir kahvaltı öğlende çorba sebze ve et yemeği akşamda çorba salata çok az yemek yiyordum cok rahat oluyordu şimdi öğlen düzgün yemeyince akşam acıkıyorum düzen bozuldu anlayacağınBen 29 yaşındayım boyum 1.59, kilom 81.5
kendine bi düzen oturtsan belki daha iyi olur puffer cimBenim okulum 2.30 a kadar , düzgün yemek yemeyince aksama resmen saldiriyorum yemeklere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?