80 le başlıyorum

sabahları kahvaltı çok önemli bence erken saatte kahvaltı yapmalısın.ben bu sabah kahvaltıyı düzgün yapamadım diye şimdiden acıktım

Doğru söylüyorsun ama sabah uyanamiyorum cok erken, zaten 7.15 te evden çıkıyorum işe gitmek için.

Doğru söylüyorsun ama sabah uyanamiyorum cok erken, zaten 7.15 te evden çıkıyorum işe gitmek için.
sabah uyandığında su içsen sonra ayak üstüde olsa yoğurt yesen kahvaltısızlıktan iyidir çünkü ne kadar erken kahvaltı yapılırsa metabolizma erken çalışmaya başlar sen yinede kendine uygun kahvaltı seçenekleri bulursun

Hosbuldum Nilay . Burdan birbirimize destek olalım. Böylece daha kolay ilerleriz. Yalnız sabahları pek yazamayabilirim çünkü işte oluyorum.

ara öğünde 2 gün kurusu yedim kahvaltıdan beri3 bardak su içtim
sanki hastalanıyorum yaa göz kapaklarıma ağırlık çökmüş

Çok iyi fikir aslında Berina yoğurt iyi olur. artık öyle yapayım. Iyi oldu bu grup

Hosbuldum Nilay . Burdan birbirimize destek olalım. Böylece daha kolay ilerleriz. Yalnız sabahları pek yazamayabilirim çünkü işte oluyorum.
destek için burdayız puffer cim
henüz bende yeniyim dün katıldım çok iyi oldu inan
berina nın dediği gibi sabahları yoğurtla başlayabilirsin :)))

ara öğünde 2 gün kurusu yedim kahvaltıdan beri3 bardak su içtim
sanki hastalanıyorum yaa göz kapaklarıma ağırlık çökmüş
inşallah hastalık değildir berina...ilaç felan alsan nasıl olur vitamin gibi
bu arada yrn tartı günümüz dimi
boyunuz kaç kızlar ve yaşınız
ben 162 boy 31 yaşındayım

mandalina aldım öğlen yine mağdurum 1 elma 2 ceviz yedim doymayınca az rus salatası yedim
şimdide şekersiz neskafe içeceğim

Ben 29 yaşındayım boyum 1.59, kilom 81.5
sen başlarsan daha kolay verirsin ama düzene oturtmalı.benim öğlen araları yemek yediğim yer bu hafta kapalıydı bu yüzden bu haftadan bir verim beklemiyorum.sabah proteinli bir kahvaltı öğlende çorba sebze ve et yemeği akşamda çorba salata çok az yemek yiyordum cok rahat oluyordu şimdi öğlen düzgün yemeyince akşam acıkıyorum düzen bozuldu anlayacağın

sabah bolsu kahve bi dilim ekmek
öğlen sebze haşlama 1 domates
arada 1 elme yedim

Benim okulum 2.30 a kadar , düzgün yemek yemeyince aksama resmen saldiriyorum yemeklere.

Bu saate kadar yediklerim: 3- 4 fincan şekersiz çay, zeytin, azıcık peynir, biraz ton balığı ve 4 dilim ekmek

Benim okulum 2.30 a kadar , düzgün yemek yemeyince aksama resmen saldiriyorum yemeklere.
kendine bi düzen oturtsan belki daha iyi olur puffer cim
örneğin sabah kahvaltını iyi yapıp akşama sebze et gibi olsa ben bu şekilde güzel kilo verdim inan
şu an daha acımasız bi diyet yapıyorum bol sıvı bi an önce diyet işinden kurtulmak istiyorum
yrn tartı günümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…