- 22 Ağustos 2014
- 59
- 33
- 23
- 41
Ay ay ay...
Baya kalabalıklaşmışız... Herkes hoşgeldi
Bekle bizi Türkiye 2015 yazı etraf fit ve gözü kara çıtır ruhlar ile dolacak...
Ay okudukça gaza geliyorum (kendimi kalem elbiselere bakarken buldum az önce o derece yani) olacak bu iş olacak
Yalnız hafta sonu çok tehlikeli aman dikkat:):)
Ben hafta sonu şehir dışında olacağım çok tehlikeli bir yer olan kaynanamın yanına şimdiden başlamıştır dolabı doldurmaya artık mangal mı yakar tepsi tepsi börek mi açar yoksa can elimden vurmak için 25 çeşit peynir mi koyar önüme bilinmez
ama hazırlıklıyım bir poşet diet kraker bisküvi galeta aldım hahaha... Başaramayacak :)
Pzt kalem kalem yazarım derbiyi; forvette kaynanam JuJu Sultandan kontür atak ama defansta gözü kara gelin Deniz den muhteşem bir defans ve ızgara sucuk dışarda...... :):):)
Hepinizi seviyorum
bugün 900 kalori yedim ve günü kapatmayı düşünüyorum akşam yemeğimi de yedim
yeşil çay içicem ve akşama da egzersizlerini yapıp günümü bitiricem inşallah
Ben girmeyeli nasil konu mevcudumuz artmis yau cok sevindim hepiciginiz hosgeldiniz... :)
Denizcim alemsin. Senin yazdiklarini okurken o kadar egleniyorum ki baska mesaji var mi acaba diye bakiniyorum. Lutfen daha sık yaz ya valla mutlu oluyorum. (Diyom ben sana senin meslek yanlis psikolog olmaliymissin sen :) )
Ama maalesef kotu haberler benden kizlar. Basindan beri zaten en iradesiziniz olaraktan ben 2 gundur utanarak soyluyorum ki diyet falan yapamadim. Kendime kiziyorum hem bu kadar istekli hem bu kadar kendine yenilen biri daha tanimiyorum ben. Artik hormonal bi dengesizligim var gibi geliyor. Buyuk ihtimal insulin direnci falan olustu bende. Ise baslayinca bi endokrine ugrayayim diye dusunmeye basladim. Belki benim icin daha iyi olur.
Bu arada spordan nefret eden biri olaraktan kendime 10ar dakikalik sporlar buldum youtubeda. Okudugum bu yaziya gore sabah kalkar kalkmaz kahvalti etmeden yapilan 10dklik spor hem metabolizmayi hizlandiriyor hem de bi onceki gunden kalma depolanmis glikojeni yakiyormus. Dusundum ve asiri mantikli geldi. Eger spor yapmak zor geliyorsa ya da spora yeni baslicaklar varsa google 10dk egzersiz victoria secret yazinca cikiyor. Denemenizi oneririm. Ben 3 gundur yapiyorum ve 10dk bile kaslarimi agritmaya yetti. Ben sevdim valla
Benim cenem dustu valla. Neyse kizlar son olarak iyi ki yanimdasiniz iyi ki varsiniz sizleri seviyorum. Az kalorili gunler diliyorum
Merhaba kızlar! Merhaba funda! Hepinize kolay gelsin
evet bugün 1500 ü buldu yediklerim patlıcak gibi hissediyorum çok geldi sanki.akşam fena Bi spor yapacağım ve bugünün pişmanlığını yok edeceğim
sevinsem mi yalnız olmadığıma yoksa bu halimize üzülsem mi bilemedim.pişmanlığıma ortak biri olması güzel yani motive edici bir şey:) yarın daha az yiyerek ve sporla bunu telafi edelim
Herkese Günaydın;
Evet hafta sonu şehir dışında olduğum için giremedim foruma. Zorlu bir hafta sonu atlattım arkadaşlar karşı taraf 5 çeşit peynir ve pişi ile (ama bildiğimiz pişi değildi içi boş bir şey hamur dolu değil içi) saldırıya geçti. Zaman zaman savunma ceplerinde yarılmalar olsa da hattı iyi savundum ve geri çekilmeme gerek kalmadı :):):) iki gün boyunca yediğim 4-5 pişiyi saymazsak ki bu yaklaşık 600 kalori fazlalık anlamına geliyor bunun dışında kaza olmadan atlattım. Cumartesiyi 1500kcal dünü de 1600 kcal ile kapattım sanırsam. Bugün ve yarın yine 1000kcal ile kalacağım ki bu fazlalığı yok edebileyim.
Neyse benden durum bu şekilde..
Bu arada rejimi bozan herkese hep dediğim gibi iki gün yemekle birşey kaybetmiş olmazsınız 1 kilo=7000kcal. Var mı aranızda 7000kcal alan iki günde? zannetmiyorum eh bu durumda sıkıntılı bir durum da yok. Pzt ve salı günü sizde benim gibi birazcık sıkarsanız kendinizi kaçamakları örtbas edebiliriz :)
Motivasyon kaybına izin yok... Pişmanlık içinde çok erken gerek yok. Aynen devam arkadaşlar pes etmek yok zaten başından beri ne kadar zorlu bir süreç olduğunu biliyorduk değil mi? Kolay olmayacağını bilerek bu yola girdik ilk engebede bırakmak yada pişmanlık bize yakışmaz :):) Hiç birşey olmamış gibi devam iki gün 1000kcal da kalalım bu sorunu çözelim.
Bizim incecik hatunlardan neyimiz eksik..? Bizde yapabiliriz... Bizimde soyunma kabininden kafa uzatıp şey bunun bir beden küçüğü var mıdır acaba diye soracağımız günler, indirim dönemlerinde beden sıkıntısı olmadan rahatça istediğimizi bulacağımız günler gelecek....!!!
Hepinizi çok kocaman öpüyorum dostlar...
bu arada bugün tartıldım ve 78.5 çıktım 79 küsürlerdeydim bir kilo gitmiş 9 günde iyi ya mutluyum 80 lerden kurtulduğuma çok seviniyorum.hem de Bi kaç gün çok fazla yemiştim ama yine de sonuç beni tatmin etti.işte böyle emin adımlarla önce 6 lı rakamlara sonra da 55e doğru geleceğim bayanlar geleceğiz hep birlikte inşallah:)
İşte bu..
Motivasyon kaybedecek bir şey yok tabi ki gidecek iki gün yemeyle kilo alınsaydı oo herkes obez gezerdi kızlar..
Ha bir gün yersin ertesi gün sabah tartıya çıktığında 0,5gr hatta 1kg fazla görünebilirsiniz çünkü vücut sindirmemiştir tuz alımından şişmiştir vs bu artışlar kilo demek değildir..
Biz doğru yoldayız arkadaşlar zaten bu iş böyle yapılır ölümüne diyetlerle bir yere varılmaz hadi diyelim bir limana yanaştın ilk pasta börek akıntısı ile yine açık denizlere savruluruz o yüzden suçluluk yok pişmanlık yok "aman olan oldu" demek yok.
tatmak var abartmak yok
Can bu dayanamadı abarttıysak vazgeçmek yok telafi yoluna gitmek var
Etrafın dolduruşuna gelmek yok misal"sen böyle güzelsin;kilo fazlan yok ki aman canım 55 mi olacaksın çok zayıf olursun bıdıdıdıdıd....vs vs
Kızlar valla siz bana böyle dedikçe bende çok fena gaza geliyorum umudumu hiç yitirmiyorum kaynanaların çiğ böreğine mantısına annelerin baklavasına böreğine karşı olan bu zalim savaşı kazanacağız....!
Bide benim ev dürümcünün karşısında oy oy oy bir koku yıkılıyor bide öğütücü kocam var evde sağolsun karşımda gömüp duruyor dürümleri büküp büküp akıta akıta yiyo camışşş (ay duymasın) sonra sen böyle güzelsin abartma Deniz al bir lokma...... Ama tv gördüklerine de çaktırmadan ilgisiz tavırlarla bakıyor aklı sıra sanki ben anlamıyorum şapşiği...
O mesura 95cm kalça 65cm bel ölçüsünü görecek arkadaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?