• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+80'den -60'lara

İyiyim Allaha şükür ameliyatım zorluydu ama süreç bitti. Bende hareket etmeye başladım. Yattığım süreçte kilo almayı bir kenara bıraktım sanki spor yapmıyormuşum gibi kaslarım unutmuş her şeyi. İşe yürüme gidip gelmeye başladım ilk günler onda bile kas ağrısı çektim. Şok oldum. Temposuz yavaş yürüyüşe alıştım. Onu tempolu hale getiriyorum. Yarın 3.5-4 kmh/s bulacağım inş. Ramazan sonuna kadar 6-8 kmh/s hedefim. Hulohopla da 10-15 dkya çıktım.

Ayyy resmen nasıl olduğumu sordun spor sürecimden giriş yaptım. :KK48::KK48::KK48:
Maşallah tebarekeallah canım 🥰 😍

Bende lessie ve yürüyüş ile devam etmeye çalışıyorum tempom biraz yavaş ama gittikçe hızlanacak inşallah

Güncelleme yapayım. Ameliyat dolayısıyla 88 kiloya geri çıkmıştım. ayağa bile kalkamıyordum. Ben öyle az yiyerek çok kilo verebilen biri değilim onu sporla desteklemem lazım. O yüzden zaten verdiğim kiloları geri aldım. Ve tekrardan başladım ufaktan. Yazmıştım daha önce. Günlük 10000 adım ve 10 - 15 dakikalık hulohop ve porsiyon kontrolüyle birlikle 2 kilo verdim. Bu gün tartıda 86.15i gördüm. Ki düzenli değilim ramazan ayı dolayısıyla. Aynı zamanda ramazanda oruç tuttuğum için de doktorum sporu önermiyor bana. Ramazandan sonra sporla da destekleyerek daha da zayıflamayı düşünüyorum.

Ramazanın bitmesi ve motivasyonumu sağlamamla beraber yeniden başlıyorum.
87.5 kiloyla başlıyorum.

Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
1 dilim ekşi mayalı tam tahıllı ekmek

Öğle
Fırın tavuk

Akşam
Fırın tavuk

Su
2 litre - Yatmadan 1 litre daha içerim

Spor
50 dk yürüyüş
18 dakika Grow With Jo
12 dakika zumba

Kahvaltı

Ekşi mayalı tam buğdaylı sandviç ekmeği
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
Zeytin

Toplam kalori: 454

65eb8b29b46d9df0d8332ead3ced31ed.webp

Öğle

1 dilim Ekşi mayalı sebzeli ekmek
2 salatalık

Akşam
Somon
Salata
Yarım dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği

Spor
Ev temizliği ve yürüyüş (İkisinin de süresini tutmadım.)

Kahvaltı öğle yemeği birlikte oldu
Gün yaptık arkadaşlarımla o yüzden kahvaltı yapmadım

Glutensiz çıkır makarna saltası
Kinoalı kısır
Brokoli salatası
Mantı (glutenli 😂)
Yoğurtlu brokoli salatası

Kadayıflı muhallebi (un yerine glutensiz un kullanıldı)

Akşam yemeğinde glutensiz makarna salatası yedim. Proteini de salatankn içindeki nohutlardan almış oldum. Bugün kaçamağımsı değişik bir gün oldu. Kaçmağımsı kısmı mantıydı 😂 çünkü gluten bi onda vardı. Diğer herşey diyete uygundu bi de protein miktarı azdı.

1 saat yürüyüş yaptım. Bir de ev temizliğini ekleyelim. Başka bir spor yapmadım.

Su henüz 2 litreden gidiyor ancak gün daha bitmedi onu 3e tamamlarım.

Kahvaltı
1 Yumurta
1 dilim peynir
1 salatalık
İki ısırık simit (canım çok çekti sadece tadına baktım)

Öğle
Kuru patlıcan dolması
Yoğurt

Akşam
3 haşlanmış yumurta
Salata
Yoğurt

Su
2.75 litre (Yatana kadar 3 litreyi geçerim)

Spor
Grow With Jo- 20 Min Fat Burning Home Workout For Beginners
10000 adım

Kahvaltı
Ekşi mayalı tam buğdaylı sebze ekmeği üzerine peynir domates yumurta
Salatalık

Akşam yemeği
Fırında sebzeli tavuk

Su
2 litre şimdilik

Porsiyonlarım maalesef fazlaydı. İki öğün bana göre değil bugün tekrar anlamış oldum. Porsiyon ayarlayamıyorum.

Spor
1 saat yürüyüş

Spor gece gece ekleyiverdim

17 dk grow with jo britney spears cardio dance
15 dk leslie 1 mile walk

Kahvaltı
1 dilim ekşi mayalı tam buğdaylı sebzeli ekmek
1 dilim kaşar
2 dilim hindi füme
çeyrek tutam maydanoz

Öğle
Fırında sebzeli tavuk

Akşam
Fırında kabak mücver

Su
2 litre (Yatana kadar 3 olur)

Spor
6000 adım
Leslie Sansone - 2 Mile Walk (Henüz yapmadım yapacağım)

Ay ben kasımda bi hasta oldum sonra gelemedim buralara ama hastalıkla beraber kalan kilolarımı verdim şu an 50 kiloyum göbeğim de 73cm falan oldu çok şükür. Şimdi de haftada iki gün pilates yapıyorum ve havaların ısınmasıyla birlikte adım sayımı artırmaya çalışcam

Bu süreçte devam ettiğin için de seni tebrik ederim :KK200: sonuçlar nasıl?
Bi istikrar sağlayabilsem sonuç göreceğim de bir haftalık çalıştaya katıldım. Otelde kaldım ve masabaşı çalıştım. Yediğime dikkat ettim ama su içemedim ve spor yapamadım o süreçte. Ben de sporsuz kilo veremiyorum. Geldim tartıldım sonuç aynı değişiklik yok maalesef şimdi döndüm memlekete yarın başlıyorum spora normalde dün başlayacaktım ama bedenimde bi sızı var geçsin dedim. Bugün jeton düştü. Bi haftada hamladım galiba okul temposuna girince. Bugün 11bin küsür adım attım mesela. Ama onu da spordan saymadığım için. Hamladığımı anladım ya şimdi rahat rahat spora başlayabilirim. Ben hasta mı oluyorum falan diye düşünüyordum. Neyse kendime bir aylık hedef koydum. 10 cm incelme bakalım 💃💃

Bi istikrar sağlayabilsem sonuç göreceğim de bir haftalık çalıştaya katıldım. Otelde kaldım ve masabaşı çalıştım. Yediğime dikkat ettim ama su içemedim ve spor yapamadım o süreçte. Ben de sporsuz kilo veremiyorum. Geldim tartıldım sonuç aynı değişiklik yok maalesef şimdi döndüm memlekete yarın başlıyorum spora normalde dün başlayacaktım ama bedenimde bi sızı var geçsin dedim. Bugün jeton düştü. Bi haftada hamladım galiba okul temposuna girince. Bugün 11bin küsür adım attım mesela. Ama onu da spordan saymadığım için. Hamladığımı anladım ya şimdi rahat rahat spora başlayabilirim. Ben hasta mı oluyorum falan diye düşünüyordum. Neyse kendime bir aylık hedef koydum. 10 cm incelme bakalım 💃💃
Süper hedeff. Bence kilo almayıp sabit kalmak da iyi, her zaman aynı şekilde kilo gitmiyor zaten

Süper hedeff. Bence kilo almayıp sabit kalmak da iyi, her zaman aynı şekilde kilo gitmiyor zaten
Başladık bakalım. 4-8 mayıs arası yine gideceğim ama bu sefer otel odasında yapabilecek olduğum sporlara bakacağım.

Kahvaltım
Kuymak
2 dilim tam buğday

Öğle
1 minik muz

Akşam
Tavuklu kabak sote
Pilav:sinirli:
Yoğurt

Karbonhidrat ağırlıklı dengesiz bir gündü. Ancak yediklerim kahvaltı 630 kalori, öğle 90 kalori, akşam da 500 kalori. Toplam 1220 kalori olmuş oldu.
Gün içerisinde 6000 adım attım. Ve Grow With Jo'nun nisan aynı haftalık programına başladım. Yapmak isterseniz plaslist adı April Workouts 2026 l Week 3
Normalde 3. günün yapılması gerekiyordu ama ben bugün başladığım için pazartesiyle başladım. Bugün yaptığımın adı da Beginners Do This Everyday to Burn Fat (2 Mile Walk)

Bugün 22 Nisan hedef 22 Mayıs'ta 10 cm incelme :KK9:
Son 30 gün sanırım.:rapci:
Nisan 30 mu çekiyor 31 mi hatırlamıyorum. :bicak:

Back
X