kızlar sabah tartıldım yeni kilom 76.8 :)
arz ederim
cankızzz harikasın cnm
öğle yemeğim;
diyetisyenim iş yerinde çıkan herhangi bir ana yemek yiyebilirsin dedi
etli patlıcan yemeği yedim 4-5 çatal,
1 dilim kepekli ekmek,
1 kase cacık
ara öğünüm;1 meyve + 2-3 kepekli büskivi
niye harikayim anlamadim :):):):):):)
affiyettt olsunn canimm
iyii gidiyorsunnnn
Daha ne olsun kısa sürede iyi kilo vermişsin yanlış bir şey mi söyledim ?
selam kızlar, bnde 2 gün önce 75.5 dum suan 74,9 umalkis bana
yokk canimm :)
ama ben cook önceden iyi kilo vermistim
suanda hic iyi kilo veremiyorum
hatta diyeti bile tam yapamiyorum
hoş bulduk alyacım seni görmek eski arkadaşları görmek hakikaten çok güzel bir duygu yaaaaa......( tam görmedik de...hoşgeldinnn canım
merhaba canlarım..sizi burada görmek çok sevindim....işte bende kayboldum haber vermeden ... beni mazur görün aniden karar verildi.. bir cuma gecesinde ertesi gün erken saatlerde yola düşük.. kaynanama gittim işte kafamı dinlendirmek için iyi geldi ama dönüşte doktora başvurdum artık terapi görüyoruz ve anlaşılan bütün kabahat bende.. eşim neredeyse masum çıkmak üzere neyse... hayırlısı..
gelelim bu mübarek diyetlereeee...işte 2 ay oldu bırakalı...ama azimliyim diyete dönüyorum bu ayın başında...ve çok şükür hiç kilo almadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... sizler neler yapıyorsunuzzz? kim aldı kim verdiii bi öğreneyim bakayımmm
hoş bulduk alyacım seni görmek eski arkadaşları görmek hakikaten çok güzel bir duygu yaaaaa......( tam görmedik de...) ne yaptın ne yapıyorsun.... işlerin kiloların ailen ne durumdaaa
hoşgeldinnn canım
sağol tatlım ...işte benim durumumu idare ediyorum bir şekilde tek zarar gören bendim ve ne yapsam olmuyor işte çok klasik bir şekilde takılıyorum eşimle...senin durumunun iyi olduğuna çok sevindim..tabi ki takılalım güzel bir sohbet bana lazım zaten .... neden diyet yapamıyorsun ne oldu ??tatlım şimdi iyi olmanıza sevindım esınlee..aman ıyı olun yaaa yuva yıkmak cok zorrr Allahım kımseyı evınden yurdundan evladından ayırmasın ınsallah..
valla bebeim kim kilo verdi kim aldı bilmiyorum cankıza burda rastladım bende arada gırıyorum ama diyet falan yapamıyorum ben
bende senı gorduğumee cok sevındım kızımm...artıkın burda takılalımm olurmu :)
eşim de bende iyiyimm cnm tek sorun diyet yapmamammmm
sağol tatlım ...işte benim durumumu idare ediyorum bir şekilde tek zarar gören bendim ve ne yapsam olmuyor işte çok klasik bir şekilde takılıyorum eşimle...senin durumunun iyi olduğuna çok sevindim..tabi ki takılalım güzel bir sohbet bana lazım zaten .... neden diyet yapamıyorsun ne oldu ??
tatlım bilmem ki :) canım diyet yapmak istemiyorrr..hep yemek ıstıyorum..canım bişeyler çekiyor yiyorum bende
zaten tatile kadar zayıflayım diyordum tatilde yaklaştı artık pazar akşamı gidiyoruzo yüzden kendimiii hiçç sıkmıyorumm
ya resmen yemek yemekten zevk alıyorumm....
ooh yARASIN BU TATİLLER SANA CANIM... wallah canım herhalde kendini bayağı sıkmışsın diyet yapayım diye ve gayet normal diyetten nefretin oldu artık
Ama olsun şekerim kendine mola ver istediğini ye sonra bakarsın kilolaraaa
ben haftaya başlıyorum tabi 2 aydır tıka basa yiyorum wallaha billaha hep korkum vardı kilo almamdan ama çok rahatladım hiç almadım
kendimi diyet moduna soktum 3 gün önce çaylarıma döndüm abur cuburdan uzaklaştım iyice ve bugün sürprizi 72,1 kiloyum 73,300 yerinee sevindim herhalde kendime ara vermek kilo vermeme yardımcı olacak gibi görünüyor bir de 40 beden kot giyebildimmm yuhuuuuuu
sana iyi tatiller diliyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?