- 15 Mart 2012
- 378
- 45
- 323
cankızzz neler yapıosn tatlım nasıl gidiyorrr?
slm kizlarr nerelerdesinizzz
bugünkü menüm
sabah yok
öglen 1kase corba
aksam Döner ayran
2litre su
30dk yürüyüs
afiyet olsun tatlım..
bende yazayım sabah yarım kase nesfit
öğlen 2 ince dilim karpuz
akşama haşlama tavuk salataa
hoşgeldinn tatlımm gel tabi gel ne demek destek oluruz birbirimizee...... oh oh ne güzel meditasyon felan.. bende bi ara merak saldım ama yapamayacağım düşüncesiyle bıraktım:) diyetisyen süper fikir.. umarım ulaşırsın hedeflerine.. yaş kaç evli bekar?
iyii gidiyorrr canimm :)
sen naptin
çok teşekkür ederim 1.5 yıllık evliyim yaş 26herkes yaza kadar incelicem der bende diyorum kiii kışa kadar ideal kiloya inilecek
bugün sabah 9 da kalkıldı, kocişle 40 dk yürüyüş+parkta 20 dk spor yapıldı sonra eve gelip domates+biber+zeytin+peynir tabağı
hazılandı ve çayla afiyetle yenildi :) süperim şimdi ütü yapıcam bi dünya dolusu sizlere habr vereyim dedim tabi ki meditasyonumu da
unutmayacağım hepimize başarılarhadi herkese gösterelim gününü nasıl kilo veriliyormuş
benim nasıl olsun tatlım bildiğin gibi işte aynı şeyler... ablamlar geldi bu akşam kurabiye yaptım onlara tadına bile bakmadım nasıl şartladıysam kendimi artık :)
bugün sabah 9 da kalkıldı, kocişle 40 dk yürüyüş+parkta 20 dk spor yapıldı sonra eve gelip domates+biber+zeytin+peynir tabağı
hazılandı ve çayla afiyetle yenildi :) süperim şimdi ütü yapıcam bi dünya dolusu sizlere habr vereyim dedim tabi ki meditasyonumu da
unutmayacağım hepimize başarılarhadi herkese gösterelim gününü nasıl kilo veriliyormuş
selam kızlar, valla bende ilk diyete başladıgımda 83 tüm hayalim 7 ile 9 u yan yana görmekti suan 75 kıloyum cidden ınsan ısteyınce yapamayacagı şey yok :)
slmm canimm
nekadar sürede verdin
ne diyeti uyguluyorsun
1 ayda verdim cnm kendim yaptıgım bi diyeti uyguluyorum bildiklerimi uyguluyorum dikkat ediyorum ekmek tuz seker yemiyorumm
selam kızlarrr
sabah kahvaltım;
1 meyveli activia içine 4 kaşık müsli+ 2 ceviz+1 meyve
1 litre su içildi
1 sade kahve+1 fincan çay ( şekersiz)
öğle yemeğine çıkıyorum gelince yazarım yediklerimi görüşürüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?