slm kızlarr :)
bugünkü menüm
sabah
havuç mor lahana domates salatık ve maruldan oluşan salata
biraz peynir 3 zeytin ve 1 dilim tam buğday ekmeği
arada
8 erik
öğlen
1 etli biber dolması
arada
2 dilim karpuz biraz peynir ve 1 dilim buğdayekmeği
akşam da yine 1 dolma yedim
evde börek var ve çoooooook canım istedi bakıştık börekle ama yemedim :))
yarında kuzenimin nişanı var inşallah orda da irademe hakim olurum da saldırmam böreklere pastalara =))))
çok geçmiş olsun tatlım. amann boşver takılma illaki bulursunuz bi ev ... kısmet bu işler....sagoll cnm benim kabizdi ya cook kötü ilac filan verdiler cook bekledikk ama gecti allaha sükür
olmadii gine yaa ev isi kadin 50kisiyi cagirmis ayni gün esimde kizdi geri geldik
ben bozdumm yaa sinirden gebercem simdi
slm kızlarr :)
bugünkü menüm
sabah
havuç mor lahana domates salatık ve maruldan oluşan salata
biraz peynir 3 zeytin ve 1 dilim tam buğday ekmeği
arada
8 erik
öğlen
1 etli biber dolması
arada
2 dilim karpuz biraz peynir ve 1 dilim buğdayekmeği
akşam da yine 1 dolma yedim
evde börek var ve çoooooook canım istedi bakıştık börekle ama yemedim :))
yarında kuzenimin nişanı var inşallah orda da irademe hakim olurum da saldırmam böreklere pastalara =))))
ayy tsklerrr canim benimm
ben 66 oldum yaaasizinleyim tekrardan elvedaaa çikolatalar
hosgeldinnn ozamann
çok geçmiş olsun tatlım. amann boşver takılma illaki bulursunuz bi ev ... kısmet bu işler....
cnm menün güzel ama daha diyeti ilk haftasında pirinç olmamış:) daha önceleri diyetisyene gittiğimde ilk bir ay kesinlikle pirinç bulgur yeme demişti. börek yememekle iyi etmişsin cnm. yarın nişanda da yeme bence ilerideki zayıf halini düşünama bi çimdik tadına bakabilirsin nişan pastasının ondan zarar gelmezz
yaaa kizlarr ben niye bukadar iradesizimmm
birseye sinir oldugum zaman direk olarak birseylere saldiriyorummm
iki gündür iyi gidiyordu ama bugün dondurma yedimmm
kilo aldikca icene hevesim kiriliyor bosver diyorum bazen zaten okadar kiloyu veremessin diyorum ve yiyorum
disarda zayif bir kiz göreyim debresyona giriyorumm
esim ona bakti beni begenmiyor beni cirkin buluyor gibi seyler düsünüyorumm
ama bir kac dk sonra banane ya begenmezse defolsun gitsin diyorum ve gine birseyler yiyorumm yaa ben neyapcamm yaa suanda hic ac degilim ama aklim mutfakta yaptigim tatlida
ayy cnm kıyamam yapma böyle ama. o irade zamanla oturacak bişey ilk haftadan sonra verdiğin kiloyu görüp daha bi hırslanacaksın. aman cnm diyetteyiz diye ölelim o halde tabikide dondurma da yiyeceksin tatlı da ama ikisini aynı günde yeme mesela ya da dondurma yediğin gün meyve yeme süt içme dengeyi sağlarsın. takma kafana canım ya bizimki uzun bi süreç bi kaç kilo değilki bir haftada verelim.bak sana tavsiyem her sabah aç karnına tartıl ve not al verdiiğin gramları görtükçe motive olacakcaksın. 200gr 300gr derken bakmışsın haftada 2 3 ilo vermişsin ve sonrada cnın bişey çektiğinde ya sABAH tartıda eksilmiş göremezsem kendimi diye kendi kendini frenliyeceksin. tamamen psikoloji cnm bu. kendinle savaşmayı bırak kendin için bişeyler yaptığını unutma. hadi şimdi git tatlıdan bir dilim yada her neyse bi kase ye. ama yarınki diyetinde bunu dengele. yarında meyve yeme ara öğünde maydonoz yyada salatalık felan ye. unutma yavaş yavaş da olsa zafer bizim olacakkkk
tamam canimm dediklerini uygulicamm cook tsklerrrrr
yarinn sabah tartiliyim bi bakiyim kac olmusum :)
canim bende yemek yemeyi seviyorum ama daha cook abur cuburu seviyorumm
kiz gell 2haftacik dayan sende :)
kızlar günaydın hepinize
hafta sonu hiç bakamadım. malum bebekti ev işyidi misafirdi derken bilgisayarın yanından bile geçemiyorum
ama 3 posta yemekli misafire ragmen hiç bozmadım diyetimi. ve bu sabah tartıldım. 9 günde 91 de 86 ya düşmüşüm. çooooook sevindim. tabi ilk giden ödemde olsa moralim ve hevesim milyon kat arttı.
sabah kahvaltım yine çeyreğin yarısı kadar kepeke ekmeğine içi alınmış tabiki beyaz peynir domates ve salatalık. sabahta sirkeli suyumu içtim. şimdide 2 cevizimi yedim.
bakalım inşallah sabrımız ve azmimiz bitmez...
cnm fazla değil de keşke gevrek ya da ekmek tercih etseydin yani ikisinden biri aman bunun dışında menün süpperrkızlarr günaydınn..
sabah kahvaltım
çeyrek simit
1 dilim tam buğday ekmeği üstüne krem peynir
domates salatalık
şekersiz çay
biraz fazla mı oldu dersiniz..
bravo göknurcum süpersin valla insan bir kere bozmayınca bozmuyor işte....kızlar günaydın hepinize
hafta sonu hiç bakamadım. malum bebekti ev işyidi misafirdi derken bilgisayarın yanından bile geçemiyorum
ama 3 posta yemekli misafire ragmen hiç bozmadım diyetimi. ve bu sabah tartıldım. 9 günde 91 de 86 ya düşmüşüm. çooooook sevindim. tabi ilk giden ödemde olsa moralim ve hevesim milyon kat arttı.
sabah kahvaltım yine çeyreğin yarısı kadar kepeke ekmeğine içi alınmış tabiki beyaz peynir domates ve salatalık. sabahta sirkeli suyumu içtim. şimdide 2 cevizimi yedim.
bakalım inşallah sabrımız ve azmimiz bitmez...
bu arada kızlar size süper bi haberim var niaşnlımla nikah tarihi almaya karar verdikk 2 hafta sonra gelicek yanıma eylül ya da ağustos için tarih alıcazzz çook mutluyum çokkk:79::103::132::127:
selam kizlar beni hatirladinizmi??? sizleri burada görünce sevindim, pes ettiginizi sanmiştimdaa :)
bu arada kizlar ben o topikten sonra 2.5 kilo verdim :)
nasilmi? e tabi diyetin kaçinilmaz sonu olarak, aç kaldim aç yattim ve aç gezdim( çok zor oldu açliktan mideme kramplar girdi, ama iş yerine yiceyecek fazla birşey götürmedim ve mecbur aç gezdim :) evede zaten geç geliyorum o saattede fazla yemedim
şimdi herhangi bir diyet yapmiyorum ama geçen hafta 5 günde 5 kiloyu yaptim ve 1.5kilo verdim ama birakinca birazini aldim
bugün henüz tartilmadim, toplamda ne kadarini aldim bilmiyorum ama iştahimi kapatti bu diyet
size başarilar diliyorummm
bu arada kızlar size süper bi haberim var niaşnlımla nikah tarihi almaya karar verdikk 2 hafta sonra gelicek yanıma eylül ya da ağustos için tarih alıcazzz çook mutluyum çokkk:79::103::132::127:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?