- 15 Mart 2012
- 378
- 45
- 323
öğlen menüm:
yarım kase çorba
yarım tabak manyarlı patates yemeği
1 dilim kepek ekmeği
yoğurtt...
off gene cok yedım galibaa be
ay cnm bunun neresi çok gayettt ölçülü bence dvm et böyle bozma tatlım ama mesela yemekte patates varsa ekmek yeme ikiside karbonhidrat ...
tatlım naber nasıl gidiyor? tartıldın mı sabah
off cnm yaa tamam bugun sabah az yedim devam etmeye çalışcam ınsallah
kızlarr günaydınn..
sabah kahvaltım
çeyrek simit
1 dilim tam buğday ekmeği üstüne krem peynir
domates salatalık
şekersiz çay
biraz fazla mı oldu dersiniz..
kızlar günaydın hepinize
hafta sonu hiç bakamadım. malum bebekti ev işyidi misafirdi derken bilgisayarın yanından bile geçemiyorum
ama 3 posta yemekli misafire ragmen hiç bozmadım diyetimi. ve bu sabah tartıldım. 9 günde 91 de 86 ya düşmüşüm. çooooook sevindim. tabi ilk giden ödemde olsa moralim ve hevesim milyon kat arttı.
sabah kahvaltım yine çeyreğin yarısı kadar kepeke ekmeğine içi alınmış tabiki beyaz peynir domates ve salatalık. sabahta sirkeli suyumu içtim. şimdide 2 cevizimi yedim.
bakalım inşallah sabrımız ve azmimiz bitmez...
selam kizlar beni hatirladinizmi??? sizleri burada görünce sevindim, pes ettiginizi sanmiştimdaa :)
bu arada kizlar ben o topikten sonra 2.5 kilo verdim :)
nasilmi? e tabi diyetin kaçinilmaz sonu olarak, aç kaldim aç yattim ve aç gezdim( çok zor oldu açliktan mideme kramplar girdi, ama iş yerine yiceyecek fazla birşey götürmedim ve mecbur aç gezdim :) evede zaten geç geliyorum o saattede fazla yemedim
şimdi herhangi bir diyet yapmiyorum ama geçen hafta 5 günde 5 kiloyu yaptim ve 1.5kilo verdim ama birakinca birazini aldim
bugün henüz tartilmadim, toplamda ne kadarini aldim bilmiyorum ama iştahimi kapatti bu diyet
size başarilar diliyorummm
bu arada kızlar size süper bi haberim var niaşnlımla nikah tarihi almaya karar verdikk 2 hafta sonra gelicek yanıma eylül ya da ağustos için tarih alıcazzz çook mutluyum çokkk:79::103::132::127:
öğlen menüm:
yarım kase çorba
yarım tabak manyarlı patates yemeği
1 dilim kepek ekmeği
yoğurtt...
off gene cok yedım galibaa be
güzelmiş cnm aynen devam böyle.. ben 78.5 çıktım . :) haftaya pazartesiye hedefim 76 :) bakalımm bakalım bide bu hafta evde dipten temizliğe başladım oda yoruyor beni oh gitsin kilolarsabah kahvaltim yok cünki cook gec kalkiyorum bende öglen kahvalti yapiyorumm
2tane yumurta
bir kac dilim sucuk
1dilim peynir
yarim domates
aksam
firinda tavuk
2litre su
1saat yürüyüs
nasill iyimi kizlarr
tatlımm şirketteyim ve ne yemek çıkarsa ondan yemek zorundayım napayımm
güzelmiş cnm aynen devam böyle.. ben 78.5 çıktım . :) haftaya pazartesiye hedefim 76 :) bakalımm bakalım bide bu hafta evde dipten temizliğe başladım oda yoruyor beni oh gitsin kilolar
yürüyüsümü yaptimm gece biraz daha yürücemm
cook zorlandimm ya coktandir binmiyordum öldümm yaa
merhabaaa tatlım aaa hatırlamaz olurmyuum kızım ne guzel sen kılo vermıssın ben yıne aynıyım :))
ınsallah davam edebılırım yaaa offf boğazımı tutamıyorum kı..
evettt canimm hatirladimm nasilsinn
iyii canim sevindimm kilo vermenee
devam ediyorsun demii
afferin tatlım bide mesea sabah uyandı diyelim kahvaltıdan önce 10 15 dk koşu bandına çıksan süper olur çünkü vücudu sporla uyandırmak metobolizmayı hızlandırıyor hem de bütün gün aynı hızda çalışmasını sağlıyor.
Başarılar cankız umarım başarırsın bende başka bir yere takıldım Ayça Kaya'nın 1 ayda 8 kilo verdirin diyeti bugün itibariyle 77,7 yim bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?