MerhabaMerhabaa :)
TabiBende dahil olabilirmi yim
Tebrik ederimMerhaba Bende aranıza katılmak istiyorum kilolarımız birbirine yakın fakat benim zayıflama sürecim biraz farklı. İki yıl önce nasıl olduysa 98 leri gördüm dukan yaparak spor yapmadan 83 oldum ve diyeti bıraktım aradan 6 7 ay geçti ve 86yla diyete başladım 3 aydır diyet yapıyorum elimden geldiğince hareketli olmaya çalışıyorum öğrenciyim şuan boyum 180 kilom 70 hedefim 62 olmak fakat uzun bi süredir kilo vermem durdu sanırım hedefe yaklaşmanın verdiği rahatlıkla fazlasıyla kaçamak yaptımGünlük beslenme düzenimde saat 6 dan sonra hiçbir şey yememek ve sadece protein tüketmek üzerine kurulu haftada bir iki gün sebze veya meyve yiyorum
Şimdiye kadar çok diyet yaptım fakat hiç bu kadar zayıflamamıştım önceki diyetlerimden farklı olarak kaçamak yaptığımda pişman olup daha çok yiyip diyeti bırakmadım ertesi gün sil baştan başladım ve 3 ayda haddinden fazla kaçamak yaptım diyebilirim herşeyi yedim fakat kaçamaklarım bile saat 8 den sonra olmadı :) umarım herkes istediği kiloya ulaşırTebrik ederimbaya yol almışsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?