83 Kilodan 69 kiloya yolculuk başlasın

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.849
82.353
798
Uzuun yıllardır 83 kilodayım 2 sene önce yaptığım diyetle 83'ten 69 olmuştum sonra horman hapları vs. Aldım tabi hemenEn son 88 oldum biraz dişimi sıktım şimdi 83 kiloyum boy. 169 sıfırdan 2 sene önceki diyetimi uygulamaya başlıyorum inşallah haydi bre bismillah

• 22.08.2016=83.8

Son düzenleme:
Diyetini oğrenelim canım. Benmde sıkı bi diyete ihtiyacım var. Doğum kilolarımı vermeliyim.an itibariyle: boy 1.70 kilo 77. Hedef 70....

ay bende geleyim mi aranıza 83 kikoyum 1,63 boyum 2 gündür dikkat ediyorum ama nasıl gidicek bu kilolar bilmiyorum

Günaydıınlar ifiniiiiim
Kahvaltımı yaptım

• 2 haşlanmış yumurta
  • 2 zeytin
  • 1 bardak süt
  • 1 dilim kepek ekmeği
  • Az domates,salatalık

Umarım istediğin kiloya gelirsin hayatım.
170 boy 59 kiloyum bende 15 güne 4-5 kilo vermem lazım
90-65-95 vücut ölçülerim 3-4 cm incelmem lazım ne yapsak ki ?
Yok ben az yemek bu yani yasaklar var..Squat pilates yapcam bunlar cicim ben öyle şok diyetler falan hayatta yapmam zaten geri alıyor millet sonra

4-5 kilo daha vermem lazım. Ama çok zorlayacak beni çünkü asla diyet Yapamiyorum basım dönüyor bayiliyorum ve yanak adına hiçbir şey yok bende kilo verince yüzüm iskelete dönüyor ama kalçalar maşallah .
Daha ne istiyosunuz anlamadım ki.

Kız döverim seni giit
Fıstık gibi hatunsun
Fıstık da ne fıstık gorsen
Yanak adına bir gram et olmaz mı yok vallahi Bu yuzden çok zayiflayamiyorum ama kalçalar bacaklar felaket kuzum spor yapicam.
Detoks çorbası varmış hiç denedin mi ?

kızzz Allah kolaylık versin takipteyim seni benim sayfamada gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…