Gel beraber yapalımDiyetini oğrenelim canım. Benmde sıkı bi diyete ihtiyacım var. Doğum kilolarımı vermeliyim.an itibariyle: boy 1.70 kilo 77. Hedef 70....
Hadi gel bakalımay bende geleyim mi aranıza83 kikoyum 1,63 boyum 2 gündür dikkat ediyorum ama nasıl gidicek bu kilolar bilmiyorum
Yok ben az yemek bu yani yasaklar var..Squat pilates yapcam bunlar cicim ben öyle şok diyetler falan hayatta yapmam zaten geri alıyor millet sonraYavrucum belli bi liste yada bi kur bilmem ne yok mu.
Yok ben az yemek bu yani yasaklar var..Squat pilates yapcam bunlar cicim ben öyle şok diyetler falan hayatta yapmam zaten geri alıyor millet sonra
Umarım istediğin kiloya gelirsin hayatım.
170 boy 59 kiloyum bende 15 güne 4-5 kilo vermem lazım
90-65-95 vücut ölçülerim 3-4 cm incelmem lazım ne yapsak ki ?
Kız döverim seni giitUmarım istediğin kiloya gelirsin hayatım.
Tişikir idirim inşallah geleceğim istediğim kiloyaUmarım istediğin kiloya gelirsin hayatım.
Daha ne istiyosunuz anlamadım ki.
Fıstık da ne fıstık gorsenKız döverim seni giit
Fıstık gibi hatunsun
Ya bi diyetisyenin vardı bak bu çorba hem leziz hem süper iyi gelyoFıstık da ne fıstık gorsen
Yanak adına bir gram et olmaz mı yok vallahi Bu yuzden çok zayiflayamiyorum ama kalçalar bacaklar felaket kuzum spor yapicam.
Detoks çorbası varmış hiç denedin mi ?
kızzz Allah kolaylık versin takipteyim seniUzuun yıllardır 83 kilodayım 2 sene önce yaptığım diyetle 83'ten 69 olmuştum sonra horman hapları vs. Aldım tabi hemenEn son 87 oldum biraz dişimi sıktım şimdi 83 kiloyum boy. 169 sıfırdan 2 sene önceki diyetimi uygulamaya başlıyorum inşallah haydi bre bismillah
- 12.08.2016=83.8
Ooo rox nabersin? Tişikir idirimkızzz Allah kolaylık versin takipteyim senibenim sayfamada gel
iyiyim buralardayım 1 haftayı tamamlicam pazartesi günü, sahalara dönme vakti gelmişti 1 yıldır aynı kilodayımOoo rox nabersin? Tişikir idirimTimam geljeeeem
Kilonu korumanda iyi bakarsaniyiyim buralardayım 1 haftayı tamamlicam pazartesi günü, sahalara dönme vakti gelmişti 1 yıldır aynı kilodayım
orası öylede hadefe ulaşamadık ki canımKilonu korumanda iyi bakarsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?