• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

86.5 ile başladım 22 kilo verdim.son 15 kilo için sıkı bir diyet arkadaşı arıyorum.

ozellikle aksamları ne yıyecegimi sasırıyorum siz ne yiyorsunuz mesela :)
ben yurtta kalıyorum cıkan yemeklerden ne yiyebilirsem yiyorum.tavuk+ salata. çorba salata. bazen yarım kase kuru baklagil+ salata. bazen yemekler bana uymuyor sadece yoğurt salata bazen sebze yemeği+ yoğurt veya salata. genelde yemekler kızartma makarna gibi öğrenci yemeği oluyo o yüzden düzensiz.yoğurt ekmek domates ile geçiştirdiğim oluyo. ama aksam yemeğii aç kalınca(aslında doyuyor midem ama yetmeyeceğini düşünüyorsam) 1 saat sonra meyve veya süt/yoğurt tüketiyorum tam bastırıyo

Yarindan itibaren size uyuyorum :KK55:
olur.kendini aç bırakma gerekirse 2 tabak ye ama kilo aldırmayacak seyler ye .yani miktar değil cesit.tabi canın pilav istiyorsa 3 kasık ye fazla yeme ama demem o ki kilo vereceğim diye 2 kasık yiyip aç kalkmak cok daha büyük zarar.birde protein yoğurt ihmal etmeyin.doymak için her yemeğe yağsız bir salata isteğe bağlı eklenebilir.+suuuu:)

Ben cok aciktim..
3 ceviz bir cay bardak sut icmeyi dusunuyorum
hem abarttın cok kaçamak yaptın hem az yemeye kalkıştın ac kaldın ben uyardım seni dimi.acıkırsın iste böyle.olur ye ama yine kesmeyecek seni süt sabaha dek 10 saat tutar mı?bu saatten sonra bişi de yenmez.

Off :KK43: Kotuyum bugun..
Yarinda esimle yemege eme dicez ben diyetteyim off.. Ne zormus.

Bence diyetine uygun ye canım sonradan çektiğin o pismanlik daha da kötü. Porsiyon al ekmeklerini yeme. Salata bol bol ayran ic ve varsa corba yeter iste. Yani bu isi diyet isini yasam tarzi yapin. Saglikli yasam. Herzaman yemege misafirlige gidebiliriz. Bence bozmadan iradeli olarak ilerleyelim.
hepinize iyi geceler kizlar cocuklar uyudu bende yatar

günaydınn :) ne güzel bir gün enerji dolu mutlu huzurlu herseyimiz tam ooh daha ne olsun cok sükür :)size de enerjimi buulastırmaya geldim herkes pozitif uyansın :)

Gunaydiin :) sabah kahvaltimi yaptim , bi heves yazmaya geldim :D
1 haslanmis yumurta (metabolizmayi hizlandirsin diye bol pul biberli yedim)
2-3 dilim beyaz ekmekten
Birazda beyaz peynir birde salep ictim

Gunaydiin :) sabah kahvaltimi yaptim , bi heves yazmaya geldim :D
1 haslanmis yumurta (metabolizmayi hizlandirsin diye bol pul biberli yedim)
2-3 dilim beyaz ekmekten
Birazda beyaz peynir birde salep ictim
ekmek beyaz olmasaymış keşke ya bide sanki biraz fazla olms? kız sahlep oldu mu ama simdi?

Gunaydin canlar..
Sabaj bi corba icip birakmak zorunda kalsim cok acelem vardi.
Esimle gezmeye gdicez ekmegi cok az yicem soz..
Ama haftada bir gun bir ogun hakkim diilmi..
Saka bir tarafa dikkat edecehim.
Bugun kahwalyimda yanlis oldu cok acelem war. Heoinz hoscakalim

Kizlaar play storeda harika bir uygulama bulduum, adı cep diyeti ve asiri kullanisli, yedigin yiyecekleri porsiyona gore yaziyorsun kalorilerini soyluyor boylece yediginiz seylere daha cok dikkat ederiz benim hic silmeyecegim bir uygulama valla :D bayildim :D

Kizlaar play storeda harika bir uygulama bulduum, adı cep diyeti ve asiri kullanisli, yedigin yiyecekleri porsiyona gore yaziyorsun kalorilerini soyluyor boylece yediginiz seylere daha cok dikkat ederiz benim hic silmeyecegim bir uygulama valla :D bayildim :D
ya ama sadece kaloriyle diyet mi olur? o zaman 1 kalıp çikolata ye başka bişi yeme? kızartma yiyerek tatlıları sekerlileri götürerek kalori ne olursa olsun kilo verilmez hele sağlıklı sekilde asla.1 kare çikolata 20 kalori 1 domateste 20 kalori.domates yemezsem bugün çikolata yiyebilir miyim?üzgünüm ama böyle diyet olmaz. zayıflamak istiyorsanız kaloriye değil porsiyona yediklerinize bakmanız gerek. 1 yumurtayla 1 patates arasında kalori olarak fazla fark yok.ama yumurta yersen yarısı sindirilirken harcanız kalanı kas olarak sağlık olarak döner size.patates yersen nişasta alırsın kan sekerini yükseltir yağlanmaya sebebiyet verir yakılamayan da kilo olarak döner.belki patatesi yakarız canım gün boyu diyorsunuz ama bunu günlük tüketilen onca seye vurduğunuzda yediklerin hepsi yakılmıyor öyle olunca kilo oluyo.

ya ama sadece kaloriyle diyet mi olur? o zaman 1 kalıp çikolata ye başka bişi yeme? kızartma yiyerek tatlıları sekerlileri götürerek kalori ne olursa olsun kilo verilmez hele sağlıklı sekilde asla.1 kare çikolata 20 kalori 1 domateste 20 kalori.domates yemezsem bugün çikolata yiyebilir miyim?üzgünüm ama böyle diyet olmaz. zayıflamak istiyorsanız kaloriye değil porsiyona yediklerinize bakmanız gerek. 1 yumurtayla 1 patates arasında kalori olarak fazla fark yok.ama yumurta yersen yarısı sindirilirken harcanız kalanı kas olarak sağlık olarak döner size.patates yersen nişasta alırsın kan sekerini yükseltir yağlanmaya sebebiyet verir yakılamayan da kilo olarak döner.belki patatesi yakarız canım gün boyu diyorsunuz ama bunu günlük tüketilen onca seye vurduğunuzda yediklerin hepsi yakılmıyor öyle olunca kilo oluyo.
Haklisin canim tabi ki kalori diyeti yanlis ama yedigimiz seylerin kalorilerini bilmeliyiz bence

Gunaydiinnn :) sabah boregimi yedim 2 saattir iste ki kosusturmayla yaktim sanirim onu da :D
ama oluyor mu böyle börekler?bazen süphe ediyorum kendimden ya ben yanlış diyet yapıyorum galıba? beyaz un yufka yağlı?yeniyo mu bunlar diyette?ama ben anlatamıyorum.siz bir lokmadan birsey olmazdiye yiyorsunuz sonra kendinizi ac bırakıyorsunuz yoruyorsunuz gün içinde besini proteini ekmeği eksik almış oluyorsunuz bu sağlıklı değil ki? kilo vermek istiyorsanız ana öğünler yeterli sağlıklı düzgün yenmeli ara öğünler yapılmalı zararlı seylerden uzak durulmalı?ha haftada 1 defa kaçamak olur ama kaslarıma protein vermiyim mideme beynime besin vermiyim onun yerine börek yiyimn yağ veriyim de olmaz ki?

ama oluyor mu böyle börekler?bazen süphe ediyorum kendimden ya ben yanlış diyet yapıyorum galıba? beyaz un yufka yağlı?yeniyo mu bunlar diyette?ama ben anlatamıyorum.siz bir lokmadan birsey olmazdiye yiyorsunuz sonra kendinizi ac bırakıyorsunuz yoruyorsunuz gün içinde besini proteini ekmeği eksik almış oluyorsunuz bu sağlıklı değil ki? kilo vermek istiyorsanız ana öğünler yeterli sağlıklı düzgün yenmeli ara öğünler yapılmalı zararlı seylerden uzak durulmalı?ha haftada 1 defa kaçamak olur ama kaslarıma protein vermiyim mideme beynime besin vermiyim onun yerine börek yiyimn yağ veriyim de olmaz ki?

Back
X