• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

86.5 ile başladım 22 kilo verdim.son 15 kilo için sıkı bir diyet arkadaşı arıyorum.

Tmam sabah yapicam insallah kahwaltiyi..
Aksamda 7 de 4 kasik yogurtlu makarna yedim ewde bu vadi ama yagli diil yogurtlu..
Makarna kilo yaprmi ekmek yemedim yaninda..simdi icime oturdu pisman oldum.

sabah 1 dilim ekmek kibrit kutusu kadar peynir 7 zeytin bir fincan şekersiz çay öğlen salata ve 5 kaşık makarna akşam 3 adet hamsi balık :) balığı çok sevmem de :)bir dilim ekmek ve salata azıcıkta tatlı yedim :)
sana da protein desem :) kahvaltı zeytin hariç güzel.zeytin fazla olmuş gibi benim tavsiyem ise zeytin yememen yönünde. öğlen salata makarna doyurucu oldu mu bilmiyorum ac kalma.menü fena deği ama 5 kasık makarna yerine 1 dilim ekmek + 1 kase yoğurt+salata daha doyurucu olabilir.bu bir tavsiye sadece sorun yok ama. akşam ekmek yemesen gün içinde 2 dilim ye ama istiyorum dersen günlük beslenmene göre ekmek aksama da ayarlanabilir. 5 balık az geldi tabi umarım kızarmamıştır?? doyurucu olmamış gibi. tatlı olmadı ama ??? kaçamak yok.proteine ağırlık ver doyurucu beslen :)

81.6 ile basladim taryiya cikacagim simdi
yemekten sonra tartılmak olur mu?? sakın bozma moralini.sabah ac karna lavabodan sonra yarı çıplak camasırla falan tartıl ve her tartıldığında aynı seklde tartıl. dur daha yediklerin sindirilmedi bekle bi sindirilsin harcanan harcansın depolanan depolansın atılan atılsın öyle öğrenirsin doğruyu.

Tmam sabah yapicam insallah kahwaltiyi..
Aksamda 7 de 4 kasik yogurtlu makarna yedim ewde bu vadi ama yagli diil yogurtlu..
Makarna kilo yaprmi ekmek yemedim yaninda..simdi icime oturdu pisman oldum.
4 kasık yağsız makarna kilo yapmaz ama nerde doyurucu bir yemek? 4 kasık yoğurtlu makarna bir avuç gelmez onun yerine 1 tabak az yağlı sebze yemeği 1 kase yoğurt yesen koca bir öğün yanına da bi salata eklesen gelde patlayana kadar doymuş olma.lütfen kendinizi aç bırakarak kilo vermeyin.iyice doyun.10 dk sonra acıkmayacak sekilde doyun. 4 kasık seni yarın sabaha dek idare eder mi?bosuna ac kalıp düşürme metabolizma hızını.istisnalar önemsiz ama sakın tüm diyetinde bunu yapmaya kalkma.düzgün öğünleeeer :)alışacaksın canım

Diyetisyen ilk hafta beni serbest bıraktı ve yediklerimi kaydetmemi istedi. Beslenme alışkanlığını göre diyet listemi yapacakmıs canlarım. Ve ben cumadan cumaya bildirim yapacağım. Diyetisyen de ki tartı ile 88.4 ciktim. Ve boyum da 171 cm.
akşam ki menümü yazayım bugün oruç idim.

1 bardak diyet kola
1 tabak yağsız tuzsuz salata
1 kase tarhana çorbası
1 tabak da ciger sote - bu fazla oldu biliyorum
1 tatli kasigi helva

Ara
sekersiz nescafe

ara 2 ceviz ici
1 çay bardağı süt

sana da protein desem :) kahvaltı zeytin hariç güzel.zeytin fazla olmuş gibi benim tavsiyem ise zeytin yememen yönünde. öğlen salata makarna doyurucu oldu mu bilmiyorum ac kalma.menü fena deği ama 5 kasık makarna yerine 1 dilim ekmek + 1 kase yoğurt+salata daha doyurucu olabilir.bu bir tavsiye sadece sorun yok ama. akşam ekmek yemesen gün içinde 2 dilim ye ama istiyorum dersen günlük beslenmene göre ekmek aksama da ayarlanabilir. 5 balık az geldi tabi umarım kızarmamıştır?? doyurucu olmamış gibi. tatlı olmadı ama ??? kaçamak yok.proteine ağırlık ver doyurucu beslen :)
Hic ekmek yemesemde olabilir ama bazen ekmeksiz yemek icimi bulandiriyor o yuzden yemek zorunda kaliyorum balik kizarmisti ve oglen de dort saat boyunca aclik hissetmedim :) birde sabah bir tane haslanmis yumurta yemistim onu unutmudum kahvaltidan 1 saat sonra sekersiz yesil cay icmistim simdide hemen yapip iviyorum :)

Diyetisyen ilk hafta beni serbest bıraktı ve yediklerimi kaydetmemi istedi. Beslenme alışkanlığını göre diyet listemi yapacakmıs canlarım. Ve ben cumadan cumaya bildirim yapacağım. Diyetisyen de ki tartı ile 88.4 ciktim. Ve boyum da 171 cm.
akşam ki menümü yazayım bugün oruç idim.

1 bardak diyet kola
1 tabak yağsız tuzsuz salata
1 kase tarhana çorbası
1 tabak da ciger sote - bu fazla oldu biliyorum
1 tatli kasigi helva

Ara
sekersiz nescafe

ara 2 ceviz ici
1 çay bardağı süt
diyetisyenin yediklerini kaydetmeni istemesinin sebebi normalde ne kadar kalori ne kadar karbonhidrat aldığını görmek.oda sana metabolizmana göre normal aldıklarını biraz azaltıp kilo verdirecek.söyle acıklıyım 2 insan düşün ikiside 80 kilo ama biri günde 2000 kalori alıyo diyeri 1500.diyetisyen kilo verdirmek isteyince 2000 alana 1500 kalorilik diyet listesi verirse zayıflar ama 1500 olana 1500 verirse zayıflamaz. yada diyetisyen 2000 olana 1200 verirse birden kilo kaybeder hiç sağlıklı olmaz hastalanır çöker ve istediği kiloya gelemez o yüzden doğru liste istiyorsan normal düzenine uymalısın.görecek bakacak diye kısma sakın normal aldığını bilsin ki ona göre azaltsın.

Hic ekmek yemesemde olabilir ama bazen ekmeksiz yemek icimi bulandiriyor o yuzden yemek zorunda kaliyorum balik kizarmisti ve oglen de dort saat boyunca aclik hissetmedim :) birde sabah bir tane haslanmis yumurta yemistim onu unutmudum kahvaltidan 1 saat sonra sekersiz yesil cay icmistim simdide hemen yapip iviyorum :)
kızarmış balık oldu mu şimdi? diyette kızartma mı olur? sen aç hissetmedin peki miden 4 balıkla kac saat idare edebilir?o balıklar mideni metabolizmanı ne kadar çalıştırır?doymadan dengeli beslenmeden dünyanın kalorisi bir öğün olmuş?? dengeli beslenin az yemek diyet demek değil. ne yediğiniz önemli lütfen aç kalmadan doyacak kadar ama düzgün seyler yiyin? 1 leğen salata sana 2 kase çorba 2 tabak sebze yemeği sana bu 4 balık kadar kalori vermez bile ya.ne yediğiniz önemliii.doyulacak ama cok kalori alınmayacak lütfen menüleri ona göre seçelim?

kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
yarım domates
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynr
1 haşlanmış yumurta
ara:
1 yeşil elma+ yeşil çay
öğle:
avuç içi kadar ızgara tavuk
yağsız salata
300 ml ayran
ara:
20 leblebi
aksam:
yarım tabak kabak yemeği(domates soğan kabak ile.az yağlıydı ama yine suyunu süzerek yedim)
yağsız salata
1 kase cacık

Simdi soyle birsey var ben evde ne cikarsa onu yemek zorundayim kalkipta o baliklarin bir kismini ayiripta anneme bunlari firinda pisir diyemem ama kizarmis baliklardan daha az yiyerek dengeliyorum evet kizartma olmamali ama dedigim gibi onu yemesem o zaman ac kalicam ve baska seylerden abur cuburdan yeme istegi olucak ben her yemekten ama az az yemeyi tercih ediyorum kizartma da olsa hamur isi de olsa azar azar hani ilk basta demistik ya diyetin tadini cikarmak..ben boyle cikariyorum tadini :)

Simdi soyle birsey var ben evde ne cikarsa onu yemek zorundayim kalkipta o baliklarin bir kismini ayiripta anneme bunlari firinda pisir diyemem ama kizarmis baliklardan daha az yiyerek dengeliyorum evet kizartma olmamali ama dedigim gibi onu yemesem o zaman ac kalicam ve baska seylerden abur cuburdan yeme istegi olucak ben her yemekten ama az az yemeyi tercih ediyorum kizartma da olsa hamur isi de olsa azar azar hani ilk basta demistik ya diyetin tadini cikarmak..ben boyle cikariyorum tadini :)
bu kadar az yersen hem gerekli hiç bir maddeyi alamamış oluyorsun hemde boşuna ac kalıp metabolizmanı yavaşlatıp kaslarını eritiyorsun.yani 1 dilim ekmek 1 koca salata 1 kase yoğurt yeseydin? 1 meyve 1 ekmek 1 süt yeseydin? 1 yumurta haşlasaydın domates ekmekle yeseydin? şimdi sen balık yedin gerekli hangi öğeyi aldın hiç doydun mu hayır birde boşa yag aldın yağ yakmaya calsırken.zarardasın? sana da vücuduna da diyetine de zarar.lütfen az yemeyi böyle zararlı seyleri az yemek olarak algılamayın.bir cay kasıgı tereyağı yesem yemek diye ne olur sence? porsiyon önemli tamam ama ne yediğinde önemli.bak ben kendi menümü paylaştım demin.senin kaç katın yedim doydum tokum hiç acıkmadım sporumu yaptım enerjim yerinde sağlığımı aylardır kaybetmedim hangisi tercih edilmeli sence? diyet sadece az yiyerek olmuyor evet porsiyon yarıya inecek belki ama mide öyle doymayı öğrenecek böyle bişi vermezsen ne öğrensin? porsiyonu azlatın sağlıklı beslenin zararlılara hayır demeyi öğrenin.bahane ve kaçamaklara diyette yer yok.bak yemek yiyip 1 2 balık yeseydin kaçamak yaptım istedim yedim deseydin telafi ederdin yarın falan ama böle seyler yiyip yemek yemeyip bunu standardınız haline getiremezsiniz

Eger bizim gibi zayiflamak istersen hep burdayiz seve seve sana da yerimiz var :) her turlu elimden gelen yardimi da yaparim :) oyle zayiflama grubu falan degiliz kuralimiz tarti gunumuzde yok amac bilgilenmek arastirmak sohbet goz onunde olunca kacamak sansimiz olmuyor motivasyon oluyo bize.tartildikca paylasiyoruz dertlesiyoruz menumuzu paylasip elestiriyoruz oyle ?
umarım canım bende zayıflarım.bugün öylen yemeğinden önce bir kase yoğurda tarçın,zencefil ve zerdeçal koydum yedim.sonra 3-4 kaşıklık sebze yemeği yedim 2 litre su.akşamda az börek yedim biraz önce de pul biberli bir kase yoğurt umarım faydası olur.bu arada boyum 1,60 kilom 73 :(:(

umarım canım bende zayıflarım.bugün öylen yemeğinden önce bir kase yoğurda tarçın,zencefil ve zerdeçal koydum yedim.sonra 3-4 kaşıklık sebze yemeği yedim 2 litre su.akşamda az börek yedim biraz önce de pul biberli bir kase yoğurt umarım faydası olur.bu arada boyum 1,60 kilom 73 :KK43::KK43:
eger düzenli beslendiysen verirsin canım umutsuzluğa kapılma acele olmaz bu isşler

Ben cok aciktim bir tane yumurta haslasam olurmu elifecenaz :KK66:
bu saatte yumurta ? olmaz tabiki uyurken mide dolu olmamalı.süt içebilirsin biraz ama? niye acıktınız hanımefendi?? :)en kısa zamandan itibaren en az 5 öğün çok düzenli sekilde beslenmeye başlayacaksın :) ben seni zayıflatacam.beni dinleseydin böyle acıkmazdın iste canım.bak ben senden ne kadar daha fazla yedim ac değilim sağlıklıyım kilo veriyorum.emeklerini çöpe atma. düzenli yap yapacaksan

bu saatte yumurta ? olmaz tabiki uyurken mide dolu olmamalı.süt içebilirsin biraz ama? niye acıktınız hanımefendi?? :)en kısa zamandan itibaren en az 5 öğün çok düzenli sekilde beslenmeye başlayacaksın :) ben seni zayıflatacam.beni dinleseydin böyle acıkmazdın iste canım.bak ben senden ne kadar daha fazla yedim ac değilim sağlıklıyım kilo veriyorum.emeklerini çöpe atma. düzenli yap yapacaksan

Elifecenaz grubun diyetisyeni gibi oldun.. Tecrubelisin ondan ;)
Ben yumurta hasladim ama aksam ki 3-4 kasik makarna ile duruodum..
Yumurta kg yapmaz diye yedim ama o aksam 7 den once idi affet :)) yarin hem gidis h gelis yuruyp le telafi edecegim..sut icecektm sut kilo yapr yumurta daha hafif dedim.. Borazdan tartilip kilomu yazacagim..
Biraya yazdiklarimi aynen dogrudur ekstara olarak su hergun yuruyus iki gunde sporum var.. Borde yesilcay arada borde form cay amafprm u cok nadir iciyorum..

Back
X