• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

86.5 ile başladım 22 kilo verdim.son 15 kilo için sıkı bir diyet arkadaşı arıyorum.

bu saatte yumurta ? olmaz tabiki uyurken mide dolu olmamalı.süt içebilirsin biraz ama? niye acıktınız hanımefendi?? :)en kısa zamandan itibaren en az 5 öğün çok düzenli sekilde beslenmeye başlayacaksın :) ben seni zayıflatacam.beni dinleseydin böyle acıkmazdın iste canım.bak ben senden ne kadar daha fazla yedim ac değilim sağlıklıyım kilo veriyorum.emeklerini çöpe atma. düzenli yap yapacaksan

Canım aynen katılıyorum sana ben saat 9 da ara öğün yaptım ama 2 ceviz ici ve 1 çay bardağı süt ile
bugün hiç kaçamak yapmadim çoook mutluyum.
gidecek bu kilolar kızlar.
Ya ben nette ideal kilomu 62 diye hesapların
Dr68 dedi acaba ffarklı mi hesap yapıyorlar.
Boy 171
kilo 88.4

inşallah canım 2011 e kadar en fazla 55 kilo olan ben sonradan çok kilo aldım kan ilacı kullandım bir süre:KK43:
baharatlar iyidir de fazla kullanıyorsun gibime geldi böyle seylerdden medet umma.yardımla verilen kilo yardım geçince geri gelir kalıcı olmaz.baharatlar güzeldir ama böyle yoğurt kürleri değil.bu kadar baharat böbrekte tas mı yapmaz kalbi mi yormaz mahfetme kendini.aldıgından cok verirsen metabolizmanı hızlandırırsan düzgün beslenirsen zayıflarsın.diyet sadece irade işi lütfen böyle caylar baharatlar tuhaf diyetler ile iş yapmayın ya rica ediyorum

Elifecenaz grubun diyetisyeni gibi oldun.. Tecrubelisin ondan :KK66:
Ben yumurta hasladim ama aksam ki 3-4 kasik makarna ile duruodum..
Yumurta kg yapmaz diye yedim ama o aksam 7 den once idi affet :)) yarin hem gidis h gelis yuruyp le telafi edecegim..sut icecektm sut kilo yapr yumurta daha hafif dedim.. Borazdan tartilip kilomu yazacagim..
Biraya yazdiklarimi aynen dogrudur ekstara olarak su hergun yuruyus iki gunde sporum var.. Borde yesilcay arada borde form cay amafprm u cok nadir iciyorum..
aksam 7den önce miydi? sorun yok o zman o saatte.evet formu nadir iç haftada 1 en fazla 3 4 günde bir :) kilolar yardımsız gitsin ki yardım ortadan kalkınca geri gelmesin.inanın kilo vermek cok kolay.zor olan kalıcı kilo vermek.yoksa haftada 10 kilo verenler biliyoruz.bi düşünsene istediğin kiloya geliyorsun sonra bir tabak bişi yiyorsun hooop kilo.sonra bir bakıyorsun eski kilondan daha fazlasın bu cok berbt değil mi? biz cok düzenli aç kalmadan sarkmadan kas kaybetmeden yavaş yavaş vereceğiz sonra 1 süre koruyacağız tabi koruma da ölçülü olarak sevdiklerimi yiyeceğiz yine.korumada bitince kalacaz küçük bir mide ve tok bir ruhla zayıf insanlar gibi herseyi yiyeceğiz ama doyup kalkacağız.toksak istemiyorum demeyi öğreneceğiz sonra da bir daha kilo derdimiz olmayacak.kilo vermek kolay ama ben diyetim bittikten sonra bir daha hayatım boyunca diyet yapma mecburiyetinde kalmak istemiyorum.seve seve cevaplıyorum soruları canım sorabilirsiniz çekinmeyin.ama ben kararlıyım sana kilo verdirecem ama kızarım söz dinlemezsen :)

Canım aynen katılıyorum sana ben saat 9 da ara öğün yaptım ama 2 ceviz ici ve 1 çay bardağı süt ile
bugün hiç kaçamak yapmadim çoook mutluyum.
gidecek bu kilolar kızlar.
Ya ben nette ideal kilomu 62 diye hesapların
Dr68 dedi acaba ffarklı mi hesap yapıyorlar.
Boy 171
kilo 88.4
ideal kilo genelde bir aralıktır. mesela ben baktım ideal kilo aralığım boyuma göre 46-63 arası?arada uçurum var.yasa göre düşününce 53 gibi bişi olmam gerek.yani doktor internetten farklı olarak sana yas boy hayat düzenine göre bir kilo belirlemek zorunda.masallah diyorum boyuna :) 68 gayet güzel bence ay ben 50 olmak istiyorum zombi gibi dolasıyım ortalıkta istiyorum benim bu halim ne olacak? hep kiloluysa insan etraftakiler ay ne zayıf desin istiyor.kilomla dalga gecenler kilo al desin istiyorum.eskiden satıcı bunun daha büyüğü yok derdi ağlardım şimdi daha küçük bedeni yok desinler bu büyük mü gelir desinler istiyorum.ay benim bu psikolojim ne olacak?

Sukurler olsun Rabbime 4.gunin sonunda aksam
Yatmadan once
80.00 im
81.6 ile baslamistim..
Masallah diyin lutfen
aferin isteyince oluyormuş bide söz dinlesen.1.6 kilo fazla geldi ama haftada 1 kilooooo.şimdi yeni başladın diye hızlı verirsin zaten ama aç kalarak mı verdin onu da bilmiyoruz ki.şunu bi düzene sokmadan hiç bilemeyeceksin doğru mu kilo veriyorsun kalıcı olacak mı?kendine eziyet etme.

aferin isteyince oluyormuş bide söz dinlesen.1.6 kilo fazla geldi ama haftada 1 kilooooo.şimdi yeni başladın diye hızlı verirsin zaten ama aç kalarak mı verdin onu da bilmiyoruz ki.şunu bi düzene sokmadan hiç bilemeyeceksin doğru mu kilo veriyorsun kalıcı olacak mı?kendine eziyet etme.
Hayr hayr ac falan kalmadim..gayer iyiyim..
Sabah
1 haslanmis yumurta
1kk pwynir
5 zeytin
2 kucuk dilim ekmek
2 fincan cay

Hayr hayr ac falan kalmadim..gayer iyiyim..
Sabah
1 haslanmis yumurta
1kk pwynir
5 zeytin
2 kucuk dilim ekmek
2 fincan cay
aç kalıp kalmadığına beynin karar vermez kilo verirken yanlış anlamayın beni.eger bir yemek yemişsen bir sonraki yemeği atıyorum 4 saat sonra yemişsen,yediğin yemek seni 2 3 saat tok tutup metabolizmanı çalıştıracak bişi değilse mide bos kalır.açlıktan kastım bu.yoksa bütün gün hiç yemeyin diyim size acıkınca başka seylerle oyalanın unutursunuz açlığınızı öyle kilo verin desem olur mu?bak atıyorum sen arada 1 elma yiyorsun 60 kalori alıyorsun miden bir elma için 2 saat çalışıyor tüm organların çalışıyor belki 60ın 2 katını yakıyorsun.ama mesela 3 kasık makarna yedin 30 dkda sindirildi toplam 120 kalori falan aldın aradan 1 saat geçince vücutta besin var mı yok yavaşla diye komut veriyor vücut bırak aldığını yakmayı vücut normalde sen hiç birsey yapmadan harcadığı enerjiyi bile azaltıyor. o yüzden diyorum 3 kasık saçma bişi yiyeceğine seni doyuracak metabolizmanı çalıştıracak fazlası depolanmayacak birseyler ye diye.kahvaltı da aynı.mesela sen uyurken tüm metabolizma öyle yavaşlıyor ki sabah uyanıp kahvaltı edersen metabolizma hızlanacak o gün daha cok kalori yakacaksın.hatta ac kalırsan (sana göre değil vücuduna göre açlıktan bahsediyorum) vücut bakacak besin yok enerji yok metabolizmayı yavaşlatacak zaten bide üstüne sen yiyince bu beni aç bırakıyo verdiğini depolayın sonra kullanalım diyerek yağlanma yapacak?anlatabildim mi nasıl çalışıyor vücut? yoksa yarım çikolatayla da doyulur git çikolata ye diyim size olur mu?

aç kalıp kalmadığına beynin karar vermez kilo verirken yanlış anlamayın beni.eger bir yemek yemişsen bir sonraki yemeği atıyorum 4 saat sonra yemişsen,yediğin yemek seni 2 3 saat tok tutup metabolizmanı çalıştıracak bişi değilse mide bos kalır.açlıktan kastım bu.yoksa bütün gün hiç yemeyin diyim size acıkınca başka seylerle oyalanın unutursunuz açlığınızı öyle kilo verin desem olur mu?bak atıyorum sen arada 1 elma yiyorsun 60 kalori alıyorsun miden bir elma için 2 saat çalışıyor tüm organların çalışıyor belki 60ın 2 katını yakıyorsun.ama mesela 3 kasık makarna yedin 30 dkda sindirildi toplam 120 kalori falan aldın aradan 1 saat geçince vücutta besin var mı yok yavaşla diye komut veriyor vücut bırak aldığını yakmayı vücut normalde sen hiç birsey yapmadan harcadığı enerjiyi bile azaltıyor. o yüzden diyorum 3 kasık saçma bişi yiyeceğine seni doyuracak metabolizmanı çalıştıracak fazlası depolanmayacak birseyler ye diye.kahvaltı da aynı.mesela sen uyurken tüm metabolizma öyle yavaşlıyor ki sabah uyanıp kahvaltı edersen metabolizma hızlanacak o gün daha cok kalori yakacaksın.hatta ac kalırsan (sana göre değil vücuduna göre açlıktan bahsediyorum) vücut bakacak besin yok enerji yok metabolizmayı yavaşlatacak zaten bide üstüne sen yiyince bu beni aç bırakıyo verdiğini depolayın sonra kullanalım diyerek yağlanma yapacak?anlatabildim mi nasıl çalışıyor vücut? yoksa yarım çikolatayla da doyulur git çikolata ye diyim size olur mu?

Haklisin cok guzel anlatiyorsun..
Kahvaltim nasil dediklerini uyguluyorum.. Birazdan ogle yemegi yiyecegim

Haklisin cok guzel anlatiyorsun..
Kahvaltim nasil dediklerini uyguluyorum.. Birazdan ogle yemegi yiyecegim
anlatmaya calsıyorum elimden geldiği kadarıyla.öğrenin ki sağlıklı gitsin kilolar..kahvaltın güzel tebrik ederim oluyo yavaş yavaş artık.ama bugun başka ekmek pilav makarna yemek yok. :) proteini ve su içmeyi unutma.

anlatmaya calsıyorum elimden geldiği kadarıyla.öğrenin ki sağlıklı gitsin kilolar..kahvaltın güzel tebrik ederim oluyo yavaş yavaş artık.ama bugun başka ekmek pilav makarna yemek yok. :) proteini ve su içmeyi unutma.

Canm smdi yarim kase corba
5 kasik pilav yanina yagsiz tawuj..
Yanlismi olmus..
Yemekte sebze yoktu mecbr bunu aldm

Tost yememek icin yemek yemeye gttim..
Pilav ve tavuk doner var. Toplasan 5-6 kasik..
Aldim yarim kase corba vede ayran..
Ekmek yemesim ama suan pismanlik hissediyorum..
Cokmu olmus...
;(
Aksam eve 30 dk yuruyecegim sirf yedim diye..
Aksam ise corba wr salata

Canm smdi yarim kase corba
5 kasik pilav yanina yagsiz tawuj..
Yanlismi olmus..
Yemekte sebze yoktu mecbr bunu aldm
5 kasık pilav fazla olmuş.hatta mümkünde pirinçi diyetten çıkar bulgur pilavını cok az yağlı ise sadece 3 kasık. 3 kasık pilav 1 dilim ekmekle eşdeğer.yani pilavla beraber bugün 4 dilim kadar ekmek yemiş gibi oldun.keske pilav yerine ayran yada yoğurt ekleseydin yanına.çorba tavuk gayet güzel.ama aksam ekmek makarna pilav yeme proteine ağırlık ver telafi edilir.kilo aldıracağını sanmıyorum dikkat edersen.

Evet pilav fazla oldu farkindayim.. Ama ekmek yemedim aksamda yemicem ins.
Pirinci cikaricam hayatimdan..
Senin menu neydi.
Sen neler yedin..
Bide ben ara ogun 1 er mandalin yedim

Evet pilav fazla oldu farkindayim.. Ama ekmek yemedim aksamda yemicem ins.
Pirinci cikaricam hayatimdan..
Senin menu neydi.
Sen neler yedin..
Bide ben ara ogun 1 er mandalin yedim
ben bugün sabah kahvaltıda 1 kase yoğurt 1 elma 1 dilim ekmek yedim.arada yarım paket form bisküvi yedim.normalde yemem ama bugün başka hiç bir seçeneğim yoktu kantinden süt alırım dedim süt kalmamış buna mecbur kaldım.ardından öğle yemeğinde 1 kase çorba 4 yemek kasıgı taze fasülye ve yağsız salata yedim.arada kalan yarım paket formu bitirdim.akşam yemeğinde de yurtta yemek olarak tavuk but pilav yoğurt meyve vardı bende tavuk butu yağsız derisiz peçeteyle kurulayarak yedim yanına da 1 kase yoğurt başka bişi yemedim ama but kendinden yağlı bir parça maalesef vicdan azabı çekiyorum.kilo verir miyim bilmiyorum ama sağlıklı beslendim ya.

Back
X