89.7 kilodan 65 kiloya... kimler yanimda :-)

Leslie 1 mile de yaptim kizlar allahim bu nasil terlemek ben spor salonunda bile bu kadar terlemiodum yazin spor yapmak cok avantajli galiba aksamada belki esimle cikariz yuruyuse sporu aksatmamam lazim yoksa kilo versemde incelemem

aynen canım bende reglym diye yapmıyordum leslieciğimi bugün 3. gün sancım yok artık yapablrmmmm

İşte budur canım, tebrikler, devamını diliyorum
Ayyy cok sevindirik oldummmm
İzmite gitmeme 8 gun kaldi ozamana kadar 86 kusurleri gorurum ins. İki dugun var izmitte kuzenlerimin yeni aldigim feracemi dugunde yeni aldigim elbisemide kina gecesinde giyicem yupiiiii ins hemde ole ay oram mi cikti burammi cikti demedenn

Evet canım, aşama aşama istediklerimizi giyeceğiz, rahat rahat gezeceğiz salınacağız ortalarda
Sevineceksin tabi canım, kutlamalıyız başarı günlerimizi

ben de bu hafta veremediğime bugün sevindim, aile hekimine gitmeme vesile oldu, yoksa ne tahlil yaptırırdım ne de doktorumun kontrolüne girerdim, moral verdi, gaz verdi, bir de kilo vermeme engel olan bir şey varsa ortaya çıkar. Evde kendi kendime olsam hiçbiri olmayacaktı

Aynenn cnm millet bize bakip imrensinn anammm bu ne guzellik desin dimi amaa Bu arada herseyde vatdir bir hayir diye bosa dememisler cnm

Evett gelelim bugun ki listemeeee
Sabah. 2 dilim ekmek 1 kibrit kutusu kasar peyniri salata
Ara. 2 kayisi 1 ceviz
Ogle. 4 kofte 1 dilim ekmek salata
Ara. 1 seftali
A. 3 kepekli buskivi
Aksam. 1 haslanmis yumurta (canim cok cekti nerden aklima geldi bilmiom
6 kasik princsiz kabak yemegi 1 dilim ekmek

Kixzlaarrrr bugunum harika gectiii her gunum bole gecer ins. Sabah leslie 1 mil aksam 45 dkka fisarda yuruyus superim ve sahile gitik esim tutturdu doner yiyelim die ben yemiycem dedim ikna etmeye valisti sen ye ben yemiycem dedim gittik lokantaya ben soda ictim o doner yedi afkasindan haslanmis misir yiyelim dedi onuda yemedim kendi aldi yedi nefsime hakim oldum ama hic canim cekmedi ben oldum galiba bu sefer 1 litreye yakin su 2 sise soda ictim yuruyuste acaip terledim

harikasın aynen devam.:) bugunde annem çokokrem almışş dondurma almış kek yapmış çikolatal evi doldurmuş resmen. ama yemedim. kenetlenelim. devam

Harika bir menü canım! Dengeli, yeterli, süper tebrik ediyorum

Çok güzel eslemcim akşam aynı haberi ben de izledim Eşim gelmeden annesi geldi, eşim gelene kadar çocuk çocuk diye tabiri caizse başımın etini yedi Bi daha bu şekilde başlarsa bu konuyu kapatalım diyeceğim. Daha önce de konuşmayla çocuk olmaz demiştim ama inatla devam ediyor, sanki o söyleyince olacak Kaynana değil mi, en iyisi bile baskıcı Kaynanalık yapmadan deşarj olamıyorlar

harikasın aynen devam.:) bugunde annem çokokrem almışş dondurma almış kek yapmış çikolatal evi doldurmuş resmen. ama yemedim. kenetlenelim. devam
Ayyy kocaman alkislar bize o zaman olduk biz bu sefer olduk
Aaa ona ne be sen ne zaman istersen o zaman yaparsin olunca senmi bakicaksin de bidahakine

Cozuttu iyice canım ya sıcaklar başına vurdu herhalde bir dahakine tepki vereceğim. Evlilik var ya insanı erdirir erdirir, bekarken hiçbi kaygım yokmuş, sınav stresi vs. hiçbir şeymiş, şuan anlıyorum. K.validesi, görümcesi dıdısı. Evliliğe alışalım diyorum, birbirimizin huyuna suyuna, diyor ki anlaşamazsanız boşanacak mısınız Bilmiyorum valla bunun bile yanıtını

Hersey insanlar icin baktin hic anlasamiosun ayrilmakta bi cozum sevmedigin anlasamadigin insana cocuk icin mi katlanicaksin allah ne zaman yazdiysa o zaman olur misal ben cocuk icin deliriyorum 4 senedir ama olmuyo onun dusunmsiyle senin yapmanla olmuo bu cocuk isleri
Cenabi allah ne zaman yazfiysa o zaman olur ins.

Evet canım, istemek çok başka bir duygu olsa gerek. Elbette çok güzeldir, canından bir parça, onun bir gülümsemesi minnacık elleri her şeyi güzel gelir insana ama bunu çok istemek lazım ki o sorumluluk kaldırılabilsin. Çünkü uykusuz geceler, maddi manevi hayatını artık bebek odaklı yaşamak zorundasın. Ayrıca ben daha evliliğe tam olarak alışamadım, eşimin kavga esnasındaki bazı davranışlarını törpülemeye çalışıyorum. Buarada bizim hiç öyle cicim ayımız bile olmadı. Evlenir evlenmez vajinismusla uğraştık. Neler yaşadığımızı hiçkimse bilmiyor. Ne zor günler atlattık. Etkisi ancak geçti. Hala yüzde yüz rahatladım diyemem, doktor 3 sene çocuk düşünmeyin dedi tam olarak özel hayata alışmam için. Şimdi doğurup da taaaaa başa dönmek istemiyorum. Aaah ah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…