Kimse kimsenin derdini bilmez cnm disardan herkrs gereksiz konusur kulagini tikiycaksin duymuycan kendi yasadihini bitek sen bilirsin kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman yparsin kimse karisamaz sanaEvet canım, istemek çok başka bir duygu olsa gerek. Elbette çok güzeldir, canından bir parça, onun bir gülümsemesi minnacık elleri her şeyi güzel gelir insana ama bunu çok istemek lazım ki o sorumluluk kaldırılabilsin. Çünkü uykusuz geceler, maddi manevi hayatını artık bebek odaklı yaşamak zorundasın. Ayrıca ben daha evliliğe tam olarak alışamadım, eşimin kavga esnasındaki bazı davranışlarını törpülemeye çalışıyorum. Buarada bizim hiç öyle cicim ayımız bile olmadı. Evlenir evlenmez vajinismusla uğraştık. Neler yaşadığımızı hiçkimse bilmiyor. Ne zor günler atlattık. Etkisi ancak geçti. Hala yüzde yüz rahatladım diyemem, doktor 3 sene çocuk düşünmeyin dedi tam olarak özel hayata alışmam için. Şimdi doğurup da taaaaa başa dönmek istemiyorum. Aaah ah...
Günaydınnnnnnnnnnnnn
Ay çok güzelmiş bu program eslemcim.
Off ben de daha hiç devlette kadın doğuma gitmedim, demek manzara böyle. Allah muhtaç etmesin de, diğer bölümlere devlette gidilse de kadın doğum çok hassas bi bölüm işte
Şeker çıkmaz inşallah tatlım. Benim de annemde vardı. Ama dahiliyeciye sormuştum şeker yüklemesi yaptırayım mı diye dedi ki, diyet yapmadan ani kilo kaybı - alımı varsa ve geceleri sık sık tuvalete kalkıyorsan bu gizli şekerin 2 belirtisidir, bunlar varsa yaptır yoksa gerek yok demişti
Demek mantar oluyor canım, geçmiş olsun. Ben de akıntı için çok fitil kullandım, ne zaman smear testi istesem akıntın çok diyip fitil verip yolluyorlarAyyy bu alt bölgeler kapalıyken hiç böyle dertler yoktu kız, evlenince bir anda öyle bir bölgenin de olduğu keşfediliyor muayenesi bilmem nesi
Ben de dün tahlil sonuçlarımı aldım, demir eksikliği varmış ilaç verdi demir depolarım dolsun diyegün aşırı kullanıp tekrar gideceğim.
hahahaGunaydiiinnher hastanede boyle olcagini dusunmuyorum cnm burdali hastane kucuk bi tame kadin dogumcu var be hastane donanimli degil ins cikmaz cnm anneminde normalde cikmiodu tahlillerde meger gizli sekeri varmus ve bobreklerine zarar vermis eger varsa bendede ciksin ki bastan onlemimi aliyim geceleri bende illa bi kere kalkarim tuvakete ama dikkat ediorum diyet yaparken tatli ye,edigimde hic geceleri kalkmadim wc ye
Sorma cnm evlendikten sonra asagisiyla dert hic bitmedi zaten
Demir eksikligi bende de vardi doktorum cig sebze ye demsiti yada buharda haslayip yicekmisin ispanak semizotu filan
Mrb cnm saol onerilerin icin banada diyetisyen ekmegi tamamen kesersen kas kaybedersin demisti zaten toplamda gunde 4 dilim kepek ekmegi yiyorum 2 ara ogunde evet haklisin bende yeni farkina vardim artik iki ogun yapmiycam 12.30 da ohle yemegi 3.30 gibi ara ogun 6.30 gibide aksam yemegi yemiyi planliorumSelam.. ben de bebek icin kilo verdim.. diyetisyene gittim.. 11 kilo verdim.. 72.400den 61.400e kadar düştüm..
Forumun tamamini okumadim.. baslari okudum..
Nacizane onerilerimi paylasabilirim.. Dilerseniz uygulayabilirsiniz..
Pirinci, makarnayi ve patatesi kesinlikle her sekliyle hayatindan cikarman gerekiyor.. hamurisleri tatlilari saymiyorum zaten..
Ogleden sonra 2 ara ogun cok bence.. dyt bana 1 vermisti.. aksam yemegini en gec 7.30 da yemis ol demisti..
15dklik kisa yuruyuslerin pek.bir faydasi olmayacaktir.. 45dkdan sonra yapilan aktivite yag yakmaya başlıyor.. o yüzden en az 1 saat tempolu yurulemisin.. bu da en az haftada 3 kere olmali..
1.5 dilim ekmek de 1 ogun icin fazla.. hic yemesen daha iyi ama en fazla 1 dilim olsun.. bulabilirsen tam tahilli almalisin..
Kasar peyniri yagli oldugu icin kesinlikle tercih etmemelisin.. öyle bir tost yerine 1 dilim ekmek esliginde yesilliklerle 1 yumurta 5 zeytin 2 dilim beyaz peynir yersen iyice doyarsin..
Cocuk hemen dusnmuyorsan gunde 2-4 fincan yeşil cay.. gercekten cok yardimci oluyor.. ama korunmayi biraktiysaniz sakin icme..
Bir de diyetisyenim bana havuc haric cig sebze sinirsiz demisti.. aciktikca salatalik filan iyi oluyor..
Kolay gelsin..
Mrb cnm saol onerilerin icin banada diyetisyen ekmegi tamamen kesersen kas kaybedersin demisti zaten toplamda gunde 4 dilim kepek ekmegi yiyorum 2 ara ogunde evet haklisin bende yeni farkina vardim artik iki ogun yapmiycam 12.30 da ohle yemegi 3.30 gibi ara ogun 6.30 gibide aksam yemegi yemiyi planliorum
Princ makarnada sadece diete baslayali bi kere yedim oda canim cok cektiginden artik yemiorumkasarida biraktim normal beyaz peynir hatta burda antep peyniri var ondan yiyorum
Yuruyus konusunda da birden o kadar fazla yuruyunce cok tutuluorum heryerim agrio onun icin yavas yavas arttirmayi dusunuorum evde leslie ile 1 mille basladim 1 hafta sonra 2 mile bihafta sonrada 3 mile cikarmayi dusunuorum esimin evde oldugu zamanlarda da disarda yuruyoruz ( urfaya geldigimden beri beni hic kisitlamayan aksam karanliginda bile gezmeme bisi demeyen adam gerekmedikce tek basima disari cikmami istemiyo)
Yesil cay konusunuda merak ettim ya hamilelige zararimi varmis ki ben korunmuom gunde iki buyuk kupa iciodum bisey olurmu ne zarari var acaba
canım bu nasıl bı uygulama telefonun damı var?? Bende istiyorum :)
Canı
canım bu nasıl bı uygulama telefonun damı var?? Bende istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?