9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Benimde şuan öyle ama göğüslerimin şişliği normalde bu kadar erken böyle olmazdı bide ucu genişlemis şiş damarlar aşırı belirgin sivilce gibi beyaz tanecikler de çok belirgin bilmiyorum erken döllenme yaşadığımı düşünüyorum 12.gun kan versem çıkar mı acaba diye düşünüyorum

Ne zamandır deniyordun bir pcoslu olarak ne sürede hamile kaldin
Canım benim karışık ya. İlk gebeligim 14. Ay oldu onda da klomen falan kullandım. İkizlerim var. Sonra 2 sene korunmadik. Aralıkta kürtajım var. 6 ay sonra bu gebelik oldu işte. İnşallah sağlıklıdır

İnşallah öyledir.grupta 12. Günde hamilelik testinde öğrenenler oldu

Canım benim karışık ya. İlk gebeligim 14. Ay oldu onda da klomen falan kullandım. İkizlerim var. Sonra 2 sene korunmadik. Aralıkta kürtajım var. 6 ay sonra bu gebelik oldu işte. İnşallah sağlıklıdır
Sağlıklıdır inşallah içini ferah tutmaya çalış ne güzel ikizlerin varmış ben de hep ikizlerim olsun istemişimdir maşallah

İnşallah öyledir.grupta 12. Günde hamilelik testinde öğrenenler oldu
Sizce gidip kan vermeli miyim cikmasa bile reglim gecikince sonra tekrardan gidip kan veririm ama en azından aklımda bu kadar şüphe olacağını çıkan değere göre hareket ederim ben çok emin hissediyorum varlığına

Sağlıklıdır inşallah içini ferah tutmaya çalış ne güzel ikizlerin varmış ben de hep ikizlerim olsun istemişimdir maşallah
Rabbim gönlüne göre versin bende hep istiyordum. Nasip oldu. İnşallah sana da nasip olur

Bence biraz akışına bırakmaya çalışın regl gecikince zaten verirsiniz

Kzlar 22 sınde pıke yakındı sonra solmustu bugunde pıke yakın gıbı bu ne demek oluyor
Adet gibi derken miktar olarak yani. Şeffaf ya da beyazımsı oluyordu. Ama geldiğini hissediyordum.

Eklentiler

• 1000656529.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000656527.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000656526.webp
    68,9 KB · Görüntüleme: 20
  • 1000656530.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 21
Bilemiyorum ki canım gebelikten şüphelenmistim bende de böyle koyulasma oldu ama testler negatif.. arada böyle gösteriyor sanırım bu ovulasyon testleri. Ya da senin Yumurtlama şimdi olacak bilemiyorum

Kzlar 22 sınde pıke yakındı sonra solmustu bugunde pıke yakın gıbı bu ne demek oluyor
Kusura bakma. Bugün disardaydım o yüzden bakıp yazamadım.
İkinci kez koyulaşmanin sebebi ya 2. Yumurtlama ya da bazen gebelik olursa da yavaş yavaş koyulasiyor. İnşallah gebeliktendir

Reglim 1 temmuz daha nasıl gebelik olcak ama bugün cok agrım vardı halsıszdım basımda agrıyodu senın kan testın noldu
Kusura bakma. Bugün disardaydım o yüzden bakıp yazamadım.
İkinci kez koyulaşmanin sebebi ya 2. Yumurtlama ya da bazen gebelik olursa da yavaş yavaş koyulasiyor. İnşallah gebeliktendir

Merhaba herkese bende hamile kalmak için uğraşıyorum. 15 haziran pik gününü yakalayabildik, 2 gün içinde adet olmam gerekiyor ama belirtilerim hem hamilelik gibi hem hamile gibi üzülmemek için test yapmaya da korkuyorum sizce yarın test yapmalı mıyım?

Reglim 1 temmuz daha nasıl gebelik olcak ama bugün cok agrım vardı halsıszdım basımda agrıyodu senın kan testın noldu
Reglin yakın. Gebelik varsa gösterebilir. Günden güne koyulasirsa. Tabi bilemeyiz de. Onu da zaman gösterecek
Yarın çıkacak sonuç inşallah haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…