- 7 Ekim 2020
- 2.891
- 3.841
- 83
Ama bebetime olanı atayım. İkinci gözle bile zor görünüyorAtsanaa foto adete nekadar var
Evet koyuyorum ben ama ben hep şunu destekliyorum stres yüzünden olmuyor degilde nasipte yoksa hemen olmuyor düşüncesindeyim.. insan ister istemez takar ki kafaya illaki aklına gelir yani.. veee gebelik için günaşırı ilişki öneriliyor ovulasyon takibi önemli deniliyor o günler önemli dimi? Eee bu günleri mutlaka bilip takip etmemiz gerekirken nasıl düşünmeden gebelik elde ettik dicez ki? Bana çok saçma geliyor.. ben mart ayında kimyasal yaşadığımda da ayniydim şimdide aynıyım ne değişti? Hiç bişey sadece prolaktin inip çıktı belkide ondan olmadı bilemiyorum zaman gostericek ne olduğunu ve ne zaman olacağını...Şeye dikkat ediyor musunuz bide aklıma takıldı acaba biz kendimiz mi öylesine stres oluyoruz onu yapmasak hamilelik olmaz mı ilişki den sonra yastık koyuyo musunuz belinize
Dün ve bugün pik gözüküyor canım demekki önceki pik degilmiymiskızlar sizce dün mü pikti
İnşallah yalancı değildir canımAma bebetime olanı atayım. İkinci gözle bile zor görünüyor
Belkıdd var cumaya daha var ondan silik olabilirAma bebetime olanı atayım. İkinci gözle bile zor görünüyor
Enfeksiyon var arkadaşım hatta enfeksiyon kasık ağrısı da yaparKızlar benim de sağ kasığımda 5 gündür falan bı ağrı var dokununca da acıyor böyle bir hamilelik belirtisi olabilir mi ki.yumurtalik kisti diye düşünüyorum.bir de yeşil yeşil çok hafif bir kaç damla akıntım oldu.enfeksiyon var galiba.boyle belirtiler olamaz heralde
Sağol canım ben de enfeksiyondan şüphelenmiştim.gebelik değil de yumurtalık kisti çok oluyo bende öyle bir şey olabilir gibi geldi.nerde bende gebe kalacak şansEnfeksiyon var arkadaşım hatta enfeksiyon kasık ağrısı da yaparinşallah tabi gebelikye vardır... Ben kimyasal yaşadığımda enfeksiyon da çıkmıştı bende.
Öyle de düşünme canım gebelikte olacak ben inanıyorum. Allah'ım bizlere duyguyu yaşatacakSağol canım ben de enfeksiyondan şüphelenmiştim.gebelik değil de yumurtalık kisti çok oluyo bende öyle bir şey olabilir gibi geldi.nerde bende gebe kalacak şans
Haklısın yumurtlama hesaplama takibi diyorlar ama bu bende çok stres yarattı ilişkiye odaklaniyosun bugün olacak diye ondan da olmuyormus gibi geliyo bana biraz kafani rahat bırakıp odaklanmamak gene düzenli bir şekilde ama gününe takılmadan devam etmek mantıklı geldi bana ovulasyonla evet hamilelik de elde eden var da bende işe yaramadı sen içine nasıl siniyosa öyle devam et belki sizde ben kadar stres yaratmiyordur eskilerden takvim uygulamasi mi vardı kaç çocukları olmuş olacağı varsa oluyo bişey yapsan da yapmasan da zamanı var sadeceEvet koyuyorum ben ama ben hep şunu destekliyorum stres yüzünden olmuyor degilde nasipte yoksa hemen olmuyor düşüncesindeyim.. insan ister istemez takar ki kafaya illaki aklına gelir yani.. veee gebelik için günaşırı ilişki öneriliyor ovulasyon takibi önemli deniliyor o günler önemli dimi? Eee bu günleri mutlaka bilip takip etmemiz gerekirken nasıl düşünmeden gebelik elde ettik dicez ki? Bana çok saçma geliyor.. ben mart ayında kimyasal yaşadığımda da ayniydim şimdide aynıyım ne değişti? Hiç bişey sadece prolaktin inip çıktı belkide ondan olmadı bilemiyorum zaman gostericek ne olduğunu ve ne zaman olacağını...
Öyle mi belim dayanmiyo ona benim de yastikla destekleyerek deneyeceğim bakalım bu ayBen bir gebenin günlüğündeki 20 saniye kuralını uyguladım yastıksız yapılan bir yöntem ve mantıklı
Var cizgi ama canım gözüküyo belki de hamilesindirAma bebetime olanı atayım. İkinci gözle bile zor görünüyor
Tabi canım şart değil biseyler kullanmak .. sende stres yarattığını düşündüğün şeylerden uzak durman gerek tabiki.. ben test kullanmadan 6-7 ay devam ettim hir bir şekilde öylede elde edemedim geri döndüm ovulasyon yapmaya çünkü daha kolayima geliyor hatta yeniden ovulasyona dönünce kimyasal yaşadım ben.. yoksa günaşırı regl zamanına kadar ilerlemek insanı yorar cinsellik konusunda da ister istemez etki yapar diye düşünüyorum böylesi benim için daha iyi iki üç daha ilerlicem ama sonrası daha olmazsa Doktora gitmeyi planlıyorum belki de diğer aya giderim bilmiyorum gerekli ne varsa yaptiricam rahim filmi gibi.. yoksa Doktorlar takviye dahi vermiyor çok değişikler önce rahim filmi sanırım..Haklısın yumurtlama hesaplama takibi diyorlar ama bu bende çok stres yarattı ilişkiye odaklaniyosun bugün olacak diye ondan da olmuyormus gibi geliyo bana biraz kafani rahat bırakıp odaklanmamak gene düzenli bir şekilde ama gününe takılmadan devam etmek mantıklı geldi bana ovulasyonla evet hamilelik de elde eden var da bende işe yaramadı sen içine nasıl siniyosa öyle devam et belki sizde ben kadar stres yaratmiyordur eskilerden takvim uygulamasi mi vardı kaç çocukları olmuş olacağı varsa oluyo bişey yapsan da yapmasan da zamanı var sadece
Canım bugün yine test yaptım. Pozitif gördüm. İnşallah sağlıklıdırVar cizgi ama canım gözüküyo belki de hamilesindir
Ayyy hadi hayırlısı olsun canım inşallahCanım bugün yine test yaptım. Pozitif gördüm. İnşallah sağlıklıdır
Ne yaptın bu ay ve kac aydır bebek olmuyoduCanım bugün yine test yaptım. Pozitif gördüm. İnşallah sağlıklıdır
Regliniz geçti miYa ben dayanamadım bebe time varmış onunla test yaptım. Pozitif çıktı. Yalancı pozitif veriyor muydu bileniniz var mı ?
Ben aralıkta boş gebelikten kürtaj oldum. O da 2 sene falan sonra gebelik olmuştu.Ne yaptın bu ay ve kac aydır bebek olmuyodu
Reglim geçmedi. Cuma günü. Yarın kan tahlili verebilirim ya da pazartesi bilmiyorum. Duruma göre hareket edicemRegliniz geçti mi
Benimde reglime 10 gün var ama göğüslerim çok Şiş ve ucu büyümüş gibi o yeşil ve mavi damarlar o kadar belirgin gözüküyor ki anlamadım sizce hamilelik olabilir mi sizde böyle bir belirti yaşadınız mıBen aralıkta boş gebelikten kürtaj oldum. O da 2 sene falan sonra gebelik olmuştu.
Geçen ay inositol kullandım ve yumurtla takibi yapmıştım. Bu ay yumurtlama takibi yapmadım ama belirtilere göre yumurtlama gününü degerlendirdim sadece. Birde bu ay geç yumurtlama oldu. Normalde cumartesi pazardı adet günüm. Cumaya aksadı. İnositolun etkisi olduğunu düşünüyorum.
Reglim geçmedi. Cuma günü. Yarın kan tahlili verebilirim ya da pazartesi bilmiyorum. Duruma göre hareket edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?