9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Bende bilemedim 2 keremi oluyor anlamadım
O ihtimal de düşük tabiki ama bazen böyle artışlar oluyormuş benim dün mesela nerdeyse pike yakindi.. ama bugün siliklesti.. takip etmemek gerekiyormus Yumurtlama gördükten sonra.. bunu anladım geçte olsa

Ben ılk kez bu ay takıp ettıgım için anlamıyorum da noldugunu senın regl ne zaman
Takip etme canım boşver ben geçen ayda ovulasyon ile takip etmiştim hayal kırıklığı yaşadım bu ayda... Sonuçta o gebelik testi değil. İkinci bir yumurtlama olsada zaten hemen hemen regle kadar değerlendirmeler zaten oluyor.. benim 3 temmuz senin ne zaman

Valla stresten baska bıse değil ama bugün crktıgım ağırlar benı mahvettı kasıklarım belim özelikle sol kasıgım basımım ağrısı uyumak ıstedjm bundan dolayı

canım ben de bir süredir hamilelik için uğraşıyorum ama daha hiç hamilelik testi yapmadım. rahat olmaya çalış regl geçince yaparsın. düşünüp kendini kasma olduysa zaten regl gecikince çıkacaktır.

Günaydın kızlar bu ay yine başladım testlere iki test yaptım üsteki innovita altaki de laboquick ovulasyon testi dün yumurtlama gördük değerlendirdim bakalım hsg çektirmiştim bu ay bakalım ne olacak cansin001 sen ne yaptın canım prolaktin baktırtın mı hiç

Eklentiler

• IMG_1387.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Çok sevindim kendime olmuş kadar Allah kalbine göre verdi çok uğraştın bizim için Allah razı olsun sağlıkla doğar bebeğin inşallah manevi teyzesiyim onun :) darısı herkesin başına inşallah
Allah razı olsun eğer size faydam oluyorsa bilgi birikimimle her zaman burdayım inşallah en yakın zamanda hepiniz güzel haerler alırsınız. Canı gönülden istiyorum

Selam kızlar
Bugün öğlen 12 de randevum var. Hormon testi vereceğim. Bu ay zaten denemedik ilişkiye bile ara verdim diyebilirim. Kendimi daha iyi hissediyorum en azından. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık. İnşallah hiçbir sorun yoktur. eylülden sonra düşünüyoruz ama doktor ne der bilmiyorum.

Allah razı olsun eğer size faydam oluyorsa bilgi birikimimle her zaman burdayım inşallah en yakın zamanda hepiniz güzel haerler alırsınız. Canı gönülden istiyorum
benim kendi adıma umudum kalmadı Allah büyük bekliyorum sadece hayırlısı vardır bunun da bir hikmeti Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah

benim kendi adıma umudum kalmadı Allah büyük bekliyorum sadece hayırlısı vardır bunun da bir hikmeti Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah
Allah tan umut kesilmez canım ya. İnan normalde ben de zor hamile kalıyorum. Bu ay inositolun faydalarını gördüm. Eşinle birlikte takviyeler kullanmaya devam et.
Benimde inşallah bu sefer sonu güzel biter

Allah tan umut kesilmez canım ya. İnan normalde ben de zor hamile kalıyorum. Bu ay inositolun faydalarını gördüm. Eşinle birlikte takviyeler kullanmaya devam et.
Kuzum bende bu ay kullandım takviye balık yapıda aldım sadece kendim kullanıyorum eşim kullanmıyor sen tek mi kullandın yada eşli kullandıysan neler kullandın

biraz önce eczane senin inositolden getirdi magnezyum ve farklı bir omega aldım birde folik asidi değiştirdi doktorum bakalım sordum bunu kullansam olur mu diye artık Rabbim bilir hayırlısı

Kuzum bende bu ay kullandım takviye balık yapıda aldım sadece kendim kullanıyorum eşim kullanmıyor sen tek mi kullandın yada eşli kullandıysan neler kullandın
Benim ki kullanmadı bu ay . İlk gebeligim de kullanmıştı 3 ay. Ama erkekler de takviye olarak proxeed plus aşırı iyi. Eşimin değerleri çok düşüktü. Onu kullanırken ben klomen kullanınca ikizlere hamile kaldım. Arkadaşımın eşinin de bu takviyeyle değerleri yükseldi.
Ondan sonra hiç test vermedik. Eşim de bir şey kullanmadı ama aralıkta boş gebelik 7 ay sonra bu gebelik oldu. Bakalım hayırlısı olsun

biraz önce eczane senin inositolden getirdi magnezyum ve farklı bir omega aldım birde folik asidi değiştirdi doktorum bakalım sordum bunu kullansam olur mu diye artık Rabbim bilir hayırlısı
İyi yapmışsın. En çok yumurta ve sperm kalitesi önemli bu işlerde. Eğer iki tarafında kaliteliydi sağlıklı gebelik oluyor. İnşallah faydasi olur sana da

İyi yapmışsın. En çok yumurta ve sperm kalitesi önemli bu işlerde. Eğer iki tarafında kaliteliydi sağlıklı gebelik oluyor. İnşallah faydasi olur sana da
işte yumurta kalitesini artırmaya devam ama daha da ovulasyon testi yapmam daha çok stres yapıyorum ve yumurtlama da illa bişey çıkıyor yok görümce yok bayram değerlendirmeleri denk getirememiş olma ihtimali çok yüksek

Evet. Ben de bu ay kullanmadım. Tamamen belirtilerden yola çıkarak değerlendirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…