O ihtimal de düşük tabiki ama bazen böyle artışlar oluyormuş benim dün mesela nerdeyse pike yakindi.. ama bugün siliklesti.. takip etmemek gerekiyormus Yumurtlama gördükten sonra.. bunu anladım geçte olsaBende bilemedim 2 keremi oluyor anlamadım
Ben ılk kez bu ay takıp ettıgım için anlamıyorum da noldugunu senın regl ne zamanO ihtimal de düşük tabiki ama bazen böyle artışlar oluyormuş benim dün mesela nerdeyse pike yakindi.. ama bugün siliklesti.. takip etmemek gerekiyormus Yumurtlama gördükten sonra.. bunu anladım geçte olsa
Takip etme canım boşver ben geçen ayda ovulasyon ile takip etmiştim hayal kırıklığı yaşadım bu ayda... Sonuçta o gebelik testi değil. İkinci bir yumurtlama olsada zaten hemen hemen regle kadar değerlendirmeler zaten oluyor.. benim 3 temmuz senin ne zamanBen ılk kez bu ay takıp ettıgım için anlamıyorum da noldugunu senın regl ne zaman
1 2 temmuzTakip etme canım boşver ben geçen ayda ovulasyon ile takip etmiştim hayal kırıklığı yaşadım bu ayda... Sonuçta o gebelik testi değil. İkinci bir yumurtlama olsada zaten hemen hemen regle kadar değerlendirmeler zaten oluyor.. benim 3 temmuz senin ne zaman
Valla stresten baska bıse değil ama bugün crktıgım ağırlar benı mahvettı kasıklarım belim özelikle sol kasıgım basımım ağrısı uyumak ıstedjm bundan dolayıTakip etme canım boşver ben geçen ayda ovulasyon ile takip etmiştim hayal kırıklığı yaşadım bu ayda... Sonuçta o gebelik testi değil. İkinci bir yumurtlama olsada zaten hemen hemen regle kadar değerlendirmeler zaten oluyor.. benim 3 temmuz senin ne zaman
Çok sevindim kendime olmuş kadar Allah kalbine göre verdi çok uğraştın bizim için Allah razı olsun sağlıkla doğar bebeğin inşallah manevi teyzesiyim onun :) darısı herkesin başına inşallahBetam 53.6 çıkmış. İnşallah sağlıklıdır bu sefer
İnşallah Hayırlı olsun canımBetam 53.6 çıkmış. İnşallah sağlıklıdır bu sefer
canım ben de bir süredir hamilelik için uğraşıyorum ama daha hiç hamilelik testi yapmadım. rahat olmaya çalış regl geçince yaparsın. düşünüp kendini kasma olduysa zaten regl gecikince çıkacaktır.Merhaba herkese bende hamile kalmak için uğraşıyorum. 15 haziran pik gününü yakalayabildik, 2 gün içinde adet olmam gerekiyor ama belirtilerim hem hamilelik gibi hem hamile gibi üzülmemek için test yapmaya da korkuyorum sizce yarın test yapmalı mıyım?
Allah razı olsunÇok sevindim kendime olmuş kadar Allah kalbine göre verdi çok uğraştın bizim için Allah razı olsun sağlıkla doğar bebeğin inşallah manevi teyzesiyim onun :) darısı herkesin başına inşallah
benim kendi adıma umudum kalmadı Allah büyük bekliyorum sadece hayırlısı vardır bunun da bir hikmeti Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallahAllah razı olsuneğer size faydam oluyorsa bilgi birikimimle her zaman burdayım inşallah en yakın zamanda hepiniz güzel haerler alırsınız. Canı gönülden istiyorum
Allah tan umut kesilmez canım ya. İnan normalde ben de zor hamile kalıyorum. Bu ay inositolun faydalarını gördüm. Eşinle birlikte takviyeler kullanmaya devam et.benim kendi adıma umudum kalmadı Allah büyük bekliyorum sadece hayırlısı vardır bunun da bir hikmeti Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah
Kuzum bende bu ay kullandım takviye balık yapıda aldım sadece kendim kullanıyorum eşim kullanmıyor sen tek mi kullandın yada eşli kullandıysan neler kullandınAllah tan umut kesilmez canım ya. İnan normalde ben de zor hamile kalıyorum. Bu ay inositolun faydalarını gördüm. Eşinle birlikte takviyeler kullanmaya devam et.
Benimde inşallah bu sefer sonu güzel biter
biraz önce eczane senin inositolden getirdi magnezyum ve farklı bir omega aldım birde folik asidi değiştirdi doktorum bakalım sordum bunu kullansam olur mu diye artık Rabbim bilir hayırlısıAllah tan umut kesilmez canım ya. İnan normalde ben de zor hamile kalıyorum. Bu ay inositolun faydalarını gördüm. Eşinle birlikte takviyeler kullanmaya devam et.
Benimde inşallah bu sefer sonu güzel biter
Benim ki kullanmadı bu ay . İlk gebeligim de kullanmıştı 3 ay. Ama erkekler de takviye olarak proxeed plus aşırı iyi. Eşimin değerleri çok düşüktü. Onu kullanırken ben klomen kullanınca ikizlere hamile kaldım. Arkadaşımın eşinin de bu takviyeyle değerleri yükseldi.Kuzum bende bu ay kullandım takviye balık yapıda aldım sadece kendim kullanıyorum eşim kullanmıyor sen tek mi kullandın yada eşli kullandıysan neler kullandın
İyi yapmışsın. En çok yumurta ve sperm kalitesi önemli bu işlerde. Eğer iki tarafında kaliteliydi sağlıklı gebelik oluyor. İnşallah faydasi olur sana dabiraz önce eczane senin inositolden getirdi magnezyum ve farklı bir omega aldım birde folik asidi değiştirdi doktorum bakalım sordum bunu kullansam olur mu diye artık Rabbim bilir hayırlısı
işte yumurta kalitesini artırmaya devam ama daha da ovulasyon testi yapmam daha çok stres yapıyorum ve yumurtlama da illa bişey çıkıyor yok görümce yok bayram değerlendirmeleri denk getirememiş olma ihtimali çok yüksekİyi yapmışsın. En çok yumurta ve sperm kalitesi önemli bu işlerde. Eğer iki tarafında kaliteliydi sağlıklı gebelik oluyor. İnşallah faydasi olur sana da
Evet. Ben de bu ay kullanmadım. Tamamen belirtilerden yola çıkarak değerlendirdimişte yumurta kalitesini artırmaya devam ama daha da ovulasyon testi yapmam daha çok stres yapıyorum ve yumurtlama da illa bişey çıkıyor yok görümce yok bayram değerlendirmeleri denk getirememiş olma ihtimali çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?